Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Grand Cherokee 2001 4.7 V8 Wj Vites Geçişi Vuruntu Yapıyor.
Hüseyin brc bey,3.sahibinden aracı aldım,ama aracın ic döşemeleri cok temiz,dıs boyasıda öyle ,parca degisen yok,aslında motoru da gayet güzel calısıyor,ama yinede öncesini bilemem.Son 2 yılın servis kayıtları var,yetkili servise...
Dostum. kendi istedigimiz gibi bi,sabırla itina ile işini düzgün yapan usta bulmak kolay degil.Haklısın,geçmiş olsun.2 den 1. vitese gecise test sürüsünde dikkat ettim,900 devir civarında vuruntulu bi sekilde gecti,dedigin gibi...
Ynt: Jeepler Geri Çağrılıyormuş!
Grand cherokee 2001 WJ 4.7 sahibiyim.Acıkcası bende yakıt deposunun yeriyle ilgili sorun hakkında kaygılıyım,bu araçların depoları plastik mi?Hangi malzemeden yapılmıs bilen var mı?Bende yerinin hatalı olduguna inanıyorum.Arkadaşlar bu konuda ne gibi tedbirler...
Sorunumla ilgili şu konu dikkatimi cekti,simdiki anlattıgım hepsi otomatik 1 ve 2 icin ,manuelden bahsetmiyorum,vitesi d ye aldıgım zaman 2,3 saniye bekleyip vitese gectigi icin yani 1. vites gec baslıyor,daha sonra 2.vitesteyken...
aslında servise sanzıman neden sökülüp takıldı diye sordugumda bana türbin revizyonu oldugu icin dedi,yani türbini revize etmek icin sanzımanın inmesi gerekiyormus,sanzımanda bi sorun yoktu dediler,sonradan ekspertizde...
Ynt: Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Vites Geçişi Vuruntu Yapıyor.
yalnız su sekilde bi durum var,tcm yandıktan sonra bu problemi yasadım,yani o kadar tesadüf olabilir mi?1 sene önce Yetkili serviste türbin revüzyonu yapılmıs,sanzuman dagıtılmıs toplanmıs,bu işlemden 1 ay gectikten sonra tekrar baska...
Merhaba, Grand cherokee WJ 2001 model 4.7 sahibiyim,aracım 86000 kmde,lpg yok,vitesi ilk basta D ye aldıgımda ,aracım 2,3 saniye bekliyor ve ondan sonra sarsıntılı bir sekilde vitese geciyor,Örneğin yokusta olsam o 2,3 saniyede arac arkaya kayıyor ama arac gittikten sonra arkaya...
Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Gaza Fazla Basınca Uyarı Sesi Neden Geliyor?
Aracımın çekişinde herhangi bi sorunum yok,daha sonra yolda giderken araç motor ikaz ışığı yandı,ve kenara cektim,kontagı yanılmıyorsam 3 veya 4 kere kapatıp actıgım zaman hata kodunu p0320 diye verdi,krank...
Ynt: Acil Grand Cherrokee Wj 4.7 V8 Arka Koltukları Nasıl Yatırabilirim?
sırtlıgın üzerindeki mandalı yukarı dogru cektim ve sırtlıgı yatırdım,sorun kalmadı,yardım eden arkadaslara tekrar tesekkürler.
Ynt: Acil Grand Cherrokee Wj 4.7 V8 Arka Koltukları Nasıl Yatırabilirim?
1999,2000,2001 modellerin kafalıkları elle kafalıkların arkasındaki dügmelere basılıp ilk cıkartılıyor,sonra mandal cekiliyor,belki mandal kısımları 2002 modellerle aynı olmayabilir,ama ilgilendiginiz icin teşekkür ederim.
Merhaba,2001 model Grand Cherrokee Wj aracımın kullanma kılavuzundan arka koltukların katlanmasıyla ilgili yeri okudum,baş desteğini cıkardım,koltugun alt kısmını yani minder kısmını katladım fakat sırt kısmında sırtlıgın üstündeki sırt serbest bırakma kolunu cekerek sırtlık serbest kalana kadar...
Merhaba,2001 model Grand Cherrokee Wj 4.7 V8 aracımın arka ssğ amortisörü patlak,arka sol amortisörünün de burçu kırık,aracı 2. el aldıgımda yetkili serviste ekspertiz yaptırdıgımda ortaya cıktı,amortisörlerimi kısa zamanda degistirmek istiyorum,Mopar marka bulabilecegim bir yer var mı?Birkaç...
Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Gaza Fazla Basınca Uyarı Sesi Neden Geliyor?
uyarı sesi,yani mekanik bir ses degil,elektronik bir ses,ilk araca binince aracı calıstırmadan onceki ses gibi degil,daha farklı bir uyarı sesi,dıt,dıt dıt diye bir ses,gecenlerde,hafif yokus asagı egimli bir...
Ynt: Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Bozuk Yolda Tık Diye Ses Geliyor
Aracımı almadan önce yani 2 ay önce yetkili serviste ekspertiz yaptırdım,bi de direksiyon kutusu değişmeli demişlerdi,ama direksiyon kutusunda hafif bosluk var,yolda cukurlara girince hafif boslugu hissediyorum,onun dışında...
Ynt: Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Bozuk Yolda Tık Diye Ses Geliyor
ayrıca yazmayı unutmusum,aracımın arka amortisorlerinden biri patlak,arka amortisorlerden digerininde burcu kırık,acaba bundan dolayı mı parke taşlı yolda ses yapıyor?
Merhaba,Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 aracımla biraz bozuk yolda,yani cok fazla bozuk olmayan yollarda ,yada parke taşlı yollarda camı actıgım zaman aracın dısından sanki lastige tas girmişte ses yapar ya o tarz bi ses duyuyorum ama ses bana biraz farklı geldi,direksiyonda hafif bosluk...
aracımda lpg yok,benzinim göstergede ceyrek depo olarak gösteriyor,yani gösterge cok dipte degil,göstergelerde de benzin deposu isareti yanmıyordu.Acaba motorla ilgili bi sorun olabilir mi?Ya da sensörlerle...
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 aracımı yaklasık 20km/h hızda giderken biraz yokus yukarı bir yolda aniden gaza basıp ve gaza basmaya devam ettiğimde uyarı sesi geliyor ama sesin tam olarak nereden geldigini anlamadım,sanki orta konsolda klima dügmelerinin o taraftan geliyor gibi,aracımın...
Merhaba, Grand Cherokee 4.7 V8 WJ 2001 model aracımda sunroofumu tam olarak actıgımda,yani gökyüzüne elimi uzattıgım konumdan bahsediyorum, sunroof tam olarak cerceve kısmının bitimine kadar acılmıyor,ölçmedim fakat yaklasık 8,10 cm lik kısım kapalı kalıyor,yani geriye daha fazla gitmiyor, uzun...