Acil Grand Cherrokee Wj 4.7 V8 Arka Koltukları Nasıl Yatırabilirim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan blueplane Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,232

blueplane

V8 4.7 WJ
Merhaba,2001 model Grand Cherrokee Wj aracımın kullanma kılavuzundan arka koltukların katlanmasıyla ilgili yeri okudum,baş desteğini cıkardım,koltugun alt kısmını yani minder kısmını katladım fakat sırt kısmında sırtlıgın üstündeki sırt serbest bırakma kolunu cekerek sırtlık serbest kalana kadar öne dogru döndürün,koltuk sırtlıgını tamamen öne dogru katlayın yazıyor,kolu öne dogru derken aracın önüne dogru mu demek istiyor anlamadım,fakat kolu fazla zorlamadım kırılır diye yapamadım, ayrıca emniyet arka koltukları yatırırken emniyet kemerlerini sabitlemek icin omuz donanımı ve gövde paneli icindeki kanca ve halkaları kullanın yazıyor,onu ne sekilde yapabilirim? Koltukları yatıran arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa cok sevinirim

Etiketler
Ynt: Acil Grand Cherrokee Wj 4.7 V8 Arka Koltukları Nasıl Yatırabilirim?

Selam benim araç 2002 2.7 crd grand cherokee arka koltukların kapıya doğru olan köşesinde mandallar var onları ittiğinizde önce kafalıklar kendiliğinden arkaya yanı bagaj yarafına yatıyor daha sonra oturulan kısmı kaldırıp ön koltuk sırtına dayıyorum ve sırtlıklarıda orada oluşan boşluğa katlıyorum ön koltuğa doğru arka oturma alanı ile bagaj dümdüz ve tek parça büyük bir bagaj haline geliyor.Umarım yardımcı olur.Selamlar Alp/Kuşadası

1999,2000,2001 modellerin kafalıkları elle kafalıkların arkasındaki dügmelere basılıp ilk cıkartılıyor,sonra mandal cekiliyor,belki mandal kısımları 2002 modellerle aynı olmayabilir,ama ilgilendiginiz icin teşekkür ederim.

sırtlıgın üzerindeki mandalı yukarı dogru cektim ve sırtlıgı yatırdım,sorun kalmadı,yardım eden arkadaslara tekrar tesekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR