Arama sonuçlarınız

1. A

Suzuki Vitara Aldım Çünkü...

Ynt: Suzuki Vitara Aldım Çünkü... En kısa sürede darısı bizim gibi vitara arayanlara...

2. A

Arazi Taşıtı Almak İstiyorum

Ynt: Arazi Taşıtı Almak İstiyorum Ali Bey henüz alamadım malesef ancak babam da vitara meraklısı. 94 model bir vitara aracı var onda dikkatimi çekti. Tam olarak babam da ne işe yaradığını bilmiyordu. Sağolsun Oğuz Bey'in ve yine Amasyalı bir hemşerimin buradaki açıklamaları sayesinde öğrendik.
  3. A

Ynt: Arazi Taşıtı Almak İstiyorum Oğuz Bey teşekkürler...

4. A

Ynt: Arazi Taşıtı Almak İstiyorum Vitaralarda otomatik vites kolunun sağında, üzerinde 'N-A/T-P' yazan düme var. Bu düğmenin fonksiyonu ile ilgil bilgi verebilir misiniz?
  5. A

Ynt: Arazi Taşıtı Almak İstiyorum Bu forum vasıtası ile edindiğim bilgilere göre 2004-2005 model Suzuki Grand Vitara almaya karar verdim ve araştırmamı bu yönde yapıyorum. Gerek vergi gerekse yakıt olarak en uygunu da bu araçlar. Ayrıca sanırım yedek parçaları da uygun fiyatlarda. Şu an için...

6. A

Ynt: Arazi Taşıtı Almak İstiyorum Oğuz bey verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkürler...

7. A

2004 Freelander 1.8 SE yardım.

Ynt: 2004 Freelander 1.8 SE yardım. Merhaba sana aracın vergisi konusunda biraz bilgi verebilirim sanırım. Motorlu Taşıt Vergilerinde bu tür araçlarda 2 unsur göz önünde bulundurularak vergilendirme yapılır. 1-Aracın yaşı 2- Motor silindir hacmi. Almayı düşündüğün aracın motor silindir hacmini...
  8. A

Freelander Almak İstiyorum

Ynt: Freelander Almak İstiyorum Merhaba sanırım arazi aracı almaktan beklentilerimiz aynı. (Formun suzuki bölümünden takip edebilirsin.) Bende senin gibi önce freelenlander almaya niyetlendim ve bayağı araştırdım hatta 1.8i serisinden bir tane buldum.Ama araştırınca dıştan çok hoşuma giden bu...
  9. A

Ynt: Arazi Taşıtı Almak İstiyorum Merhaba adaş, benim arazi aracı alırken ki beklentim off road değil. Karda kıyamette diğer araçların çıkamadığı yerlerde beni yolda bırakmasın, rahatça yaz kış demeden köye ve yaylalara gidebileyim. Asfaltta ise bir taksi gibi uzun yolda kullanabileyim. Şu an...

10. A

Ynt: Arazi Taşıtı Almak İstiyorum Arkadaşlar, 2005 model Suzuki Grand Vitara A/T 4*4 buldum da bir yerde. Kullananlar veya bilgisi olanlar varsa bilgilendirilerse sevinirim. Bu seriler nasıl? Tavisyeleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

11. A

Ynt: Arazi Taşıtı Almak İstiyorum Kusura bakmayın biraz geç farkettim. Aslında ben daha öncede yazdığım gibi model olarak 2000-2001 civarı almayı düşünüyorum. Ama yinede aracınızın özelliklerini yazabilirseniz sevinirim.(Yakıt türü, vites durumu v.s.)
  12. A

Ynt: Arazi Taşıtı Almak İstiyorum Nivayı tercih nedelerini yazabilir misin?

13. A

Ynt: Arazi Taşıtı Almak İstiyorum Amasyalı hemşehrim ilgine teşekkürler. Aracın güzel. Ama ben 5 kapılı ve biraz daha yeni model düşünüyorum 2000-2001 gibi.
  14. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar hoşbulduk. Hepinize teşekkürler...
  15. A

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Cem verdiğin bilgi için teşekkürler...

16. A

Ynt: Arazi Taşıtı Almak İstiyorum Kamp I ben Amasya'dan yazıyorum. Fluentum haklısın, 1.6 motor suzukinin rampada biraz yetersiz kaldığını kullanan bir arkadaşımdan duydum ve 2.0 motor almak istiyorum. Ama 2.0 motor piyasada çok az sanırım. En azından satlık fazla yok, genellikle 1.6 var.Tabii...
  17. A

Ynt: Arazi Taşıtı Almak İstiyorum Arkadaşlar bu kadar çabuk verdiğiniz cevaplar için teşekkürler.1,6 motor biraz zayıf geliyor diye duymuştum. 2.0 motor tavsiye edermisiniz?
  18. A

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Doğa, cevabın için teşekkürler. Benzinlileri ne kadar yakıyor, bişey söyleyebilir misin?

19. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Lizz hanım sanırım kısa süre önce memleketimizde idiniz. Güzel tesadüf olmuş.Her zaman bekleriz.
  20. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar merhaba. Nihayet aradığım forum sitesini buldum. Amasya'dan katılıyorum ve arazi taşıtı meraklıyım, buradan bayağı istifade edeceğimi düşünüyorum. Teşekkürler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri