Arazi Taşıtı Almak İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,510

ali05

Ana Kamp
Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. 20.000TL'ye kadar bir arazi taşıtı almak istiyorum. Ama tam olarak hangi marka ve model alacağıma karar veremedim.Buradaki arkadaşların bilgi ve deneyimlerine acil ihtiyacım var. Arazi taşıtlarının içinde sanırım en iktisatlı yakan marka suzuki. Bir ara Land Rover Freelander 1.8 i serisi alacaktım ama pek tavsiye etmediler. Bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var. Vitara, Freelander, terrano derken bayağı kafam karıştı. Belirttiğim fiyata, iktisatlı yakıt sarfiyatı olan uygun bir araba ne olabilir? Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler...

Etiketler
Ynt: Arazi Taşıtı Almak İstiyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=316.0

verdigim link teki gezilere bir göz gezdirin her marka arac var ve becerileri ni görün fikriniz oluşsun ,saydıgınız araclar içinde çamurda gidemeyen 2 arac vardır onları resimlerde bulma şansınız yok kadar azdır . :smiley:

Freelander arazi aracı değil zaten. Terrano da bence doğru tercih değil.

Gerçekten araziye girecekseniz, saydıklarınız arasından Suzuki kalıyor geriye.

bencede suzuki hem hesaplı hem arazi hemde asfaltta iyi birde modifiye yapma şansı çok fazla :smiley:

Arkadaşlar bu kadar çabuk verdiğiniz cevaplar için teşekkürler.1,6 motor biraz zayıf geliyor diye duymuştum. 2.0 motor tavsiye edermisiniz?

ali05' Alıntı:
Arkadaşlar bu kadar çabuk verdiğiniz cevaplar için teşekkürler.1,6 motor biraz zayıf geliyor diye duymuştum. 2.0 motor tavsiye edermisiniz?

Bir başlıkta şöyle bir yazı vardı; 1.6 suzuki çok güçlü olmadığı için parça kırmıyor. 2.0 ya da 2.5 suzukiyle ise insan kaşınıyor ve parça kırıyor.

1.6 ve 2.0 arasında sanırım km başına 3-4 kuruş var gibi. 30.000 km yapıyorsam senede 900TL yapıyor. Birde 2.0'lar sanki biraz daha pahalı. İşte bende sizin gibi vicdanla cüzdan arasında kaldım. İnsan arazi aracıyla rampada kalmak pek istemiyor.

ali05' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. 20.000TL'ye kadar bir arazi taşıtı almak istiyorum. Ama tam olarak hangi marka ve model alacağıma karar veremedim.Buradaki arkadaşların bilgi ve deneyimlerine acil ihtiyacım var. Arazi taşıtlarının içinde sanırım en iktisatlı yakan marka suzuki. Bir ara Land Rover Freelander 1.8 i serisi alacaktım ama pek tavsiye etmediler. Bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var. Vitara, Freelander, terrano derken bayağı kafam karıştı. Belirttiğim fiyata, iktisatlı yakıt sarfiyatı olan uygun bir araba ne olabilir? Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler...

Bir göz atın isterseniz.

Sayın ali05 nerden yazıyorsunuz acaba?

Kamp I ben Amasya'dan yazıyorum. Fluentum haklısın, 1.6 motor suzukinin rampada biraz yetersiz kaldığını kullanan bir arkadaşımdan duydum ve 2.0 motor almak istiyorum. Ama 2.0 motor piyasada çok az sanırım. En azından satlık fazla yok, genellikle 1.6 var.Tabii alırken vergisine ve yakıtına de dikkat etmek durumunda olduğumuzdan motorda daha fazla çıkamıyoruz.İmpeesa kardeş bir göz atın demişsiniz ama bişey göremedim. Tekrar yazarsanız sevinirim.

Sayın ali05 avatarda görülen (resim yükleyemedim)suzuki orjinal Japon 98 model boyası değişeni olmayan 5 yıldır kullandığımız servis bakımlı aracımızı değiştirmek istediğimiz için satmak istiyoruz.Araç Karaman'da.Bakmak isterseniz yol paranızı karşılayabilirim.Herhangi bir sitede ilanı yoktur.

ali05' Alıntı:
Kamp I ben Amasya'dan yazıyorum. Fluentum haklısın, 1.6 motor suzukinin rampada biraz yetersiz kaldığını kullanan bir arkadaşımdan duydum ve 2.0 motor almak istiyorum. Ama 2.0 motor piyasada çok az sanırım. En azından satlık fazla yok, genellikle 1.6 var.Tabii alırken vergisine ve yakıtına de dikkat etmek durumunda olduğumuzdan motorda daha fazla çıkamıyoruz.İmpeesa kardeş bir göz atın demişsiniz ama bişey göremedim. Tekrar yazarsanız sevinirim.

Kusura bakmayın linkin eklenmediğini farketmemişim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57078.0

hocam ben de amasyalıyım gerçi karabükte çalışıyorum ama dün amasyadaydım daha.aracımı satma niyetim var hala araç arıyorsan
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56709.0 bi göz at istersen.fiyatı konuşuruz orta yolu bulacağımızı düşünüyorum.

Amasyalı hemşehrim ilgine teşekkürler. Aracın güzel. Ama ben 5 kapılı ve biraz daha yeni model düşünüyorum 2000-2001 gibi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri