Arama sonuçlarınız

1. cemafer

Unimog Deneme

Ynt: Unimog Deneme emeginize saglık paylaşım için teşekkürler ;D ;D

2. cemafer

Yeşilvadi Buluşması - 2

Ynt: Yeşilvadi Buluşması - 2 burak abi senin ihtiyarda çok conti pozlar vermiş ;D ;D ;D
  3. cemafer

Yeşilvadi Buluşması - 2

Ynt: Yeşilvadi Buluşması - 2 ah bide arabayı kullanırken kırılacak ;D çizilecek diye sitres yapmasa hiç kalmaz ;D

4. cemafer

Yeşilvadi Buluşması - 2

Ynt: Yeşilvadi Buluşması - 2 Heee bu rada binim olcay abim bir yerde kalmaz ;D ;D ;D çünkü o toyota gibi adam ;D ;D ;D
  5. cemafer

Yeşilvadi Buluşması - 2

Ynt: Yeşilvadi Buluşması - 2 ömer abi buyur gel beklerim

6. cemafer

jlx vitarada hangi marka conta

Ynt: jlx vitarada hangi marka conta merhaba conta orjinal sökülmüşken sibop lastiklerinide degiştirin yoksa araç ilk çalıştıgında duman atabilir ;D ;D ;D

7. cemafer

Yeşilvadi Buluşması - 2

Ynt: Yeşilvadi Buluşması - 2 ofof ;D ;D ;D valla abi bi abime söz vermiştim kartepeye gittik yoksa kaçırmazdım
  8. cemafer

Yeşilvadi Buluşması - 2

Ynt: Yeşilvadi Buluşması - 2 börek varmıydı bu hafta ;D ;D ;D
  9. cemafer

Yeşilvadi Buluşması - 2

Ynt: Yeşilvadi Buluşması - 2 ömer abi harika yerler inşallah bu inşahlah bi aksilik çıkmazsa geliriz :)

10. cemafer

Yeşilvadi Buluşması - 2

Ynt: Yeşilvadi Buluşması - 2 yürübe burak abi ;D ;D ;D

11. cemafer

Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük

Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük ömer abi sen bu hafta oraları bi keşfet haftaya organizasyon yapalım abi ;D
  12. cemafer

Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük ömer abi bu ne okunmuyor açılmıyor ;D ;D

13. cemafer

Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük ömer abi merhaba senin araç valla karsa bile gider biraz bakım lazım bu arada erkan abiyle konuştunmu jant olayını ;D ;D ;D
  14. cemafer

Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük burak abi hadi bi başlık açda gezdir bizi
  15. cemafer

Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük teşekkürler bülent abi sen yoksun bu olcay abi benle hiç ilgilenmiyo mert olmasa beni siltaşta bırakacaktı allahtan mert vardı ;D ;D ;D

16. cemafer

Ynt: jlx vitarada hangi marka conta merhaba orjinal conta mutlak takmalınız birde pembe organik antifiriz kullanmanız lazım mobil castrol gibi bunları yaparsanız ustanızda silindir kapagını 1500 km sonra tekrar torklarsa sorun kalmaz ;D ;D
  17. cemafer

Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük teşekkürler ömer abi her zaman bekleriz mutlaka çay içmeye yemek yemeye ;D ;D ;D abi bu arada yeni yerler ayarla sen hep ordasın ;D
  18. cemafer

Ynt: jlx vitarada hangi marka conta merhaba istanbulda özel suzuki servisiyim kullanılan antifiz çok kötü oldugundan dolayı contayı çürütmüş vede takdıgınız conta yan sanayi yine yakın yamanda aynı sorunu yaşarsınız

19. cemafer

YARDIM

Ynt: YARDIM merhaba hayırlı olsun bana ulaşın yardımcı olurum 0532 320 85 35 tel
  20. cemafer

suzuki hakkında yardım lütfen

Ynt: suzuki hakkında yardım lütfen merhaba ben özyenoto suzuki servisi cemafer usta araç istanbuldaysa beraber bakabiliriz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri