hadi leynnnn...sen oralarda aks kırıyorsun.... ;D ;D ;Dcemafer' Alıntı:ömer abi harika yerler inşallah bu inşahlah bi aksilik çıkmazsa geliriz![]()
Allahhhhh, Mert duyuyormusun...tam Kaan'a göre yer....araziye hoşgeldin açılışını burada yapalım 8) 8) 8)vadili' Alıntı:sağlık olsun,yarın Bostancıdayım,çayını içmeye gelirim,geziyi anlatırım.Aslında 2.5 km lik başka parkur vardı.Cumartesi ben tek girdim fj 45 le.Son 500 de bataklıktan çıkamadım,vinç çıkartamadı 4x4 traktörü olan kardeşimizi aradık,öyle çıktık
soflar offroad için yeşilvadi kadar uygun fazladan kumsalda deneme imkanı var.küçüklüğümde dayımın enterle az tırmalamadık deniz kenarında .dayımın enter bize sofular denize gidiş dönüş servis aracıydı.pover wagonla yaptığı offroad kadar değil ama enter kamyonla offroad yaptığını hatırlarlaım dayımın.köylu' Alıntı:ömer bey merhaba çok güzel bir geziye ev sahipliği yapmışsınız,haydar enişteyi de of roadcu yapmışsınız gerçi onlar eski toprak doğuştan of road çu.bende sofulardanım ve bir defender im var henüz bir gezye katılmadım ama köyde kum da ve dağ yollarıda ısınma turları yapıyorum.haberim olursa bende çamura girdiğinizde sizlerle olmak isterim.