Arama sonuçlarınız

1. paramedik

DAĞLIK FRİGYA “UYGARLIĞA YOLCULUK”

Ynt: DAĞLIK FRİGYA “UYGARLIĞA YOLCULUK” Bu enfes yazı nasıl oldu da cevapsız kaldı şaştım. Frig yolunu ararken bulduğum bu başlık yola dair aklımdaki soru işaretlerini giderdi. Emeğinize sağlık.

2. paramedik

Sakarya Ayyıldız Grubu 15. ETUDOSD Dedegül Dağcılık Şenliğinde (20 - 22 Mayıs 2011)

Ynt: Sakarya Ayyıldız Grubu 15. ETUDOSD Dedegül Dağcılık Şenliğinde (20 - 22 Mayıs 2011) güzel yerler. bu fotoğraflarını görünce iyice gidesim geldi. bir daha ki etkinlikte umarım görüşürüz.
  3. paramedik

Kano ile Seyahat - Rota Yardımı

Ynt: Kano ile Seyahat - Rota Yardımı önerileriniz için çok teşekkür ederim. Gönül ister sizinki gibi kanomuz olsun, eğitimimizi alalım gezelim ama hem dağcılık hem de dalış merakı bütçeyi zorluyor. Bu nedenle bu iki spor dışında malzemeye para yatırmak istemiyorum. Yorulcaz doğrudur ama aksini...

4. paramedik

2011 KANYON SEZONU

Ynt: 2011 KANYON SEZONU Ekibinizi Aydın'da biri kolay biri de zor olan iki kanyonumuza bekliyorum.
  5. paramedik

Orfoz Maldivler'de

Ynt: Orfoz Maldivler'de Sualtında çektiğim fotoğrafların ancak birkaçı güzel oluyor. Eminimki siz bu güzel fotoğraflardan çok daha fazlasını görmüş olmalısınız. Özellikle makro yaşamı merak ediyorum. Tabiyki bunun için kaliteli donanımlar gerekli. Fotolar biraz parlak çıkmış. benim canon ixus...

6. paramedik

Kano ile Seyahat - Rota Yardımı

Ynt: Kano ile Seyahat - Rota Yardımı Akyaka'dan başlayıp Gökova koylarına kano yapmayı planlıyorum. Plajda kiralanan kanolarla koyları gezmek sizce nasıl bir fikir? Bu tarz kanoları kullanmıştım. Yanıma suyumu, azığımı alıp sabah erken saatte açılıp koydan koya gezmeyi düşünüyorum.

7. paramedik

Acil Durum ve Afet Yönetimi Derneği

Ynt: Acil Durum ve Afet Yönetimi Derneği Hayırlı olsun. Kurucunuz Ufuk Hoca hem öğretmenimiz hem de işimizi sevdiren bir abimizdi. Sivil toplum ne kadar ilgili ve kaılımcı olursa toplum olarak o kadar hazır ve emniyetli oluruz. Saygılarımla...
  8. paramedik

Dokumacılar Kanyonu Keşif Faaliyeti

Ynt: Dokumacılar Kanyonu Keşif Faaliyeti Sitede sorudan çok böyle etkinlikleri görmek daha güzel. bahadıremin, Aydın Karacasu'da Görle Kanyonu var. Daha uzman kişilerce girilmedi diye biliyorum. Yolunuz düşerse beklerim.
  9. paramedik

St. Paul Yolu

Ynt: St. Paul Yolu Eylül ayı başında ramazan bitince ben de katılabilirim uygunsa

10. paramedik

Kekikçiler Doğa Grubu; Alman Dağı Tırmanışı ( 09 Ocak 2011)

Ynt: Kekikçiler Doğa Grubu; Alman Dağı Tırmanışı ( 09 Ocak 2011) biz gps'in yalancısıyız. Hata payı 5m. diyordu.

11. paramedik

Kekikçiler Doğa Grubu; Alman Dağı Tırmanışı ( 09 Ocak 2011)

Ynt: Kekikçiler Doğa Grubu; Alman Dağı Tırmanışı ( 09 Ocak 2011) Blog sayfamıza yüklemiştim fotoğrafları. Birkaç tane daha ekliyeyim.
  12. paramedik

Aydın Bölgesi'nde Yürüyüş ve Kamp Rotaları?

Ynt: Aydın Bölgesi'nde Yürüyüş ve Kamp Rotaları? Yazın gelmesi nedeniyle yürüyüşlere ara verdik. Hava durumuna göre bazen kısa yürüyüşler yapabiliriz. Sıcaklar nedeniyle deniz kenarı çadırlı etkinlik yapabiliriz. Size mesaj yollarım etkinlik olunca.

13. paramedik

Aydın Bölgesi'nde Yürüyüş ve Kamp Rotaları?

Ynt: Aydın Bölgesi'nde Yürüyüş ve Kamp Rotaları? Gözpınar'dan Alman Dağı yapmıştık. Nazilli'de Işıklar Köyü'nden Oyuk Baba Zirve var. İkisinin de konusu açılmıştı sitede. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=65886.0 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67465.0
  14. paramedik

Hitit Yolu

Ynt: Hitit Yolu Bilgilendirici yanıtın için çok teşekkür ederim. Etkinliği araştırıyorum ve mümkün olursa katılmayı da düşünüyorum.
  15. paramedik

Zirve Dağcılık - Selçuk Temsilciliği ; Klaros Doğa Yürüyüşü (04 Ocak 2009)

Ynt: Zirve Dağcılık - Selçuk Temsilciliği ; Klaros Doğa Yürüyüşü (04 Ocak 2009) İlk fotoğraflar Notion kalıntılarının olduğu tepeler değil mi?

16. paramedik

Gezenbilir Aydın Grubu

Ynt: Gezenbilir Aydın Grubu Aydın'ın kuzeyindeki Paşayaylası'nda bir otel var. Paşayaylası ve Kadıbağı'nda çadır için çok güzel yerler var.(su sorunu olmayan, aç da kalınmaz dağlda elma,ceviz,kestane,dağ çileği,domates mevcut)güzel parkurlar ve zirveler mevcut. Yine milli parka yakın yerlerde...
  17. paramedik

Gezenbilir Aydın Grubu

Ynt: Gezenbilir Aydın Grubu Baharın geldiği bu günlerde bir organizsyon planlanacak mı? off-road olmasa da en azından tanışma partisi gibi etkinlik düzenlenebilir.İlk etkinliği yapan arkadaşlar planlama aşamasında daha etkili olurlar kanaatindeyim.
  18. paramedik

WikiLoc

Ynt: WikiLoc Doğa yürüyüşleri Ege Bölgesi bölümünde yaptığımız yürüyüşleri fotolarıyla beraber paylaşıyorum. O konuya da bakabilirsiniz. Blog sayfamızdan daha kapsamlı bilgi edinebilirsiniz. www.kekikciler.blogspot.com

19. paramedik

WikiLoc

Ynt: WikiLoc Üye oldum ve ilk rotamı yükledim. Rota ismi : Aydın Gözpınar Köyü- Alman Dağı.
  20. paramedik

Ada Dağcılık Kulübü; Kuşadası Milli Park Sivri Tepe Zirvesi (09 Ocak 2011)

Ynt: Ada Dağcılık Kulübü; Kuşadası Milli Park Sivri Tepe Zirvesi (09 Ocak 2011) aynı tarihte biz de Alman Dağı'nda idik. Evvelde Milli Park'ta gördüğümüz dağcılar sizmişsiniz :) Hava açık olduğu için Aydın'ın kuzeyindeki Alman Dağı'ndan Gümüş Dağı, Milli Park ve Samos gözüküyordu.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri