Aydın Bölgesi'nde Yürüyüş ve Kamp Rotaları?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huzzik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,576
Ynt: Aydın Bölgesi'nde Yürüyüş ve Kamp Rotaları?

güllübahçe Prien var davutlar dan kurşunlu manastırı mevkine yapabibirsin yürüşünü kam içinde çok uygun yerler var atlayış için zirveye çıkıp karar vermen lazım pek anlamıyorum paraşütçülükten onun için bence uygundur sarp ve yüksek zirve söke kayas köyünden kirazlı tarafına veya trt vericilerinin olduğuzu zirveyede çıka bilirsin eğer gece konaklıyacak kadar uzun bir yürüyüş istiyorsan bağarasından beşparmak dağını tavsiye ederim söyliyeyim zorludur ve karışık kaybolmak an meselesi ve ilk olmassın kaybolursan :smiley:) doğa yürüyüşü için aydın bir cennet ama netten rotanı bulabileceğini pek sanmıyorum çantanı sırtına alıp düşeceksin yollara görüp karar verirsin daha sağlam olur :smiley:

DSC00658.jpg

siteye hoşgeldin öncelikle.beşparmak priene gibi rotalar hep yürüdüğümüz ve uçmaya gittiğimiz yerler benim kast ettiğim yeni rotalar zaten aydın yöresinde bir çok yürüyüş grubu var ben zirve dağcılık söke şb.si ile yürüyorum ama genelde aydın ve izmir gruplarının yürüdüğü rotalar liste olarak bellidir.Bu arada gerçek isminiz sitede yazılı değil uçarken bir foto var yukarıda tanışıiıyor olabilirmiyiz

ben sizi tanımıyorum sizde beni tanıyor olamazsınız o foto da uçurumun kenarında oturmuş ayaklarımı uzatıp çektim ama herkes öyle sansın diye :smiley:) paraşüt konusunda hiç deneyimim yok bi ara baya heveslendim ama donanım gerektiren bir spor donanımada malesef yüksek miktarda paralar istiyor onun için yürüyüşlerle ve avcılkla yetiniyorum kampta yapıyorum genelikle köpeğimle baş başa çıkıyorum hem kafamı dinliyor hem özgür olduğumu hissediyorum. bu arada ismim kenan :smiley:

DSC00580.jpg

Aydının Bozdoğan illçesi Madran dağı 1800m günübirlik olabilir.Suyu meşhurdur!!
Ayrıca Denizli-Tavas Nikfer kasabasından İpburuna çıkılıp konaklanabilir.Orada azda olsa yayla evleri var.Sonra Boz dağlara devam edilip 2400m çıkılabilir.Ama şu dönem kar vardır.
H urkay

Aydın merkezde yakın olan en güzel rotalar Gözpınar-Karlık ve Zeytinköy den Paşayaylasına gitmek bana göre.. Aydın merkezde olup bu tarz aktivitelerde bulunmak isteyen arkadaşlarla bilgilerimizi paylaşalım.

Gözpınar'dan Alman Dağı yapmıştık. Nazilli'de Işıklar Köyü'nden Oyuk Baba Zirve var. İkisinin de konusu açılmıştı sitede.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=65886.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67465.0

cudberrys' Alıntı:
Aydın merkezde yakın olan en güzel rotalar Gözpınar-Karlık ve Zeytinköy den Paşayaylasına gitmek bana göre.. Aydın merkezde olup bu tarz aktivitelerde bulunmak isteyen arkadaşlarla bilgilerimizi paylaşalım.

paramedik' Alıntı:
Gözpınar'dan Alman Dağı yapmıştık. Nazilli'de Işıklar Köyü'nden Oyuk Baba Zirve var. İkisinin de konusu açılmıştı sitede.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=65886.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67465.0

inceledim linklerinizi.. benzer aktiviteleriniz olduğunda haber verirseniz katılmak isterim.

Yazın gelmesi nedeniyle yürüyüşlere ara verdik. Hava durumuna göre bazen kısa yürüyüşler yapabiliriz. Sıcaklar nedeniyle deniz kenarı çadırlı etkinlik yapabiliriz. Size mesaj yollarım etkinlik olunca.

cudberrys' Alıntı:
inceledim linklerinizi.. benzer aktiviteleriniz olduğunda haber verirseniz katılmak isterim.

haftasonu aracımla Beyköy-Çeriközü istikametinden Yamandere mevkisine kadar gittim..Güzel bulduğum yerlerde mola verip kısa keşif yürüyüşleri yaptım..asıl niyetim Karagözler içinden devam ederek yayla yolu boyunca gitmekti ancak köprü yapımı nedeniyle yolun sorunlu olduğu söylendiği için güzergahı Beyköy'e çevirmek durumunda kaldım..Yamandere'de haziran başı olmasına rağmen hala gürül gürül akan dereyi görmek müthiş bir keyifti..bu bölgeleri iyi bilen arkadaşlar varsa izlenimlerimizi paylaşabiliriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR