Arama sonuçlarınız

1. necuba

Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Zirve Doğa Yürüyüşü (06 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Zirve Doğa Yürüyüşü (06 Şubat 2011) ömer ben bu mesajı kime atıyorum bilmiyorum ama 20 mesaj olmadan özel mesaj gitmez dşyo ya ben böylemi tamamlayacağım 20 mesajı

2. necuba

Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Egekent 1 Doğa Yürüyüşü (14 Kasım 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Egekent 1 Doğa Yürüyüşü (14 Kasım 2010) Abiciğim yine döktürmüşsün resimleri valla
  3. necuba

Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (07 Kasım 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (07 Kasım 2010) Ömer yine harikalar yaratmışsın Fotoğraf makinenle inşallah bizde zamanla çekmeyi öğreniriz.

4. necuba

Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (07 Kasım 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (07 Kasım 2010) Abiciğim Mükemmel bir parkurdu, zorlu bir yürüyüştü, ama zirve yapınca yorgunluk kalmadı
  5. necuba

Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Narlıdere Doğa Yürüyüşü (24 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Narlıdere Doğa Yürüyüşü (24 Ekim 2010) murat gerçekten güzel resimler çekmişsin ben hehüz sizler kadar usta değilim çektiğim resimleri yükleyemiyorum zamanla öğrenirim nasılsa gerçekten harika bir yürüyüş ve muhteşem bir atmosferdi herşey için...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri