Arama sonuçlarınız

1. OZANOĞLU

Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?

Ynt: Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi? Umut kardeşim tebrikler en yakışıklı seçilmişsin ALLAH kaza bela vermesin sağlık sıhhatle kullan İnşaallah,diğer katılımcı arkadaşlarıda kutluyorum nasıl olsa bu bir yarışmaydı burdan bir tane birinci çıkacaktı onunda sen olman beni...

2. OZANOĞLU

Puma Operasyonu Başladı :)

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) Hasan usta bu verdiğiniz fiyat 130 puma içinmidir ? Raci
  3. OZANOĞLU

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Kaptan 10 sizin kadastrodan aldığınız araç tdı mi,düz diesel mi? Raci

4. OZANOĞLU

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Teşekkürler arkadaşlar,verdiğiniz bilgiler için sağolun...Raci
  5. OZANOĞLU

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Beyrun bey,bu ölçü aracı dediğiniz nedir acaba bilgi verebilirmisiniz.Raci

6. OZANOĞLU

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) Umut çok yoğunsun anladığım kadarıyla,açmış olduğun konu başlığıda çok ilgi görüyor 5-6 kişi aynı anda takip ediyoruz hemen her an konuyu kolay gelsin... Raci

7. OZANOĞLU

Mutlu Son Defender 110

Ynt: Mutlu Son Defender 110 Ahmet bey hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın İnşaallah, puma motor takabileceğinizi yazmışsınız ama benzinliden dizele mevzuat gereği geçişe müsaade edilmediğini biliyorum ben ama genede siz bir araştırın.Raci
  8. OZANOĞLU

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) Umut kardeş hayırlı uğurlu olsun sağlıkla,kazasız belasız bitirip kullanırsın İnşaallah zira sabırsızlıkla ve büyük bir zevkle takip ediyorum Muhabbetle... Raci
  9. OZANOĞLU

Defender TUV Muayenesi, Güncel Bilgi Paylaşımı.

Ynt: Defender TUV Muayenesi, Güncel Bilgi Paylaşımı. Arkadaşlar siz hangi ilde siniz ve nerde yaptırdınız muayeneyi zira aynı dert bende de var :)

10. OZANOĞLU

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? 1- Yücel Işık (Range Rover Classic 1986) İstanbul 2- Meriç Bager (Defender 1988 110 2,5 Dizel) Kocaeli 3- Y.Yavuz (Discovery I 1995 3.9 V8i ) Ankara 4- Naci...

11. OZANOĞLU

Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım

Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım Büyük Okyanus Aracınız çok güzel olmuş sağlık sıhhatle iyi günlerde kullanın,bundan sonrası zamanlada olur yavaş yavaş...Raci
  12. OZANOĞLU

110 dan 90 0lur mu?

Ynt: 110 dan 90 0lur mu? Çok teşekkür ederim sağolun,evet 90 ın o derdi var.Avatardaki araç sizemi ait,disco 2 galiba

13. OZANOĞLU

110 dan 90 0lur mu?

Ynt: 110 dan 90 0lur mu? Evet Yavuz bey bu araç benim, tabii haklısınız araç az olunca Hint kumaşı muamelesi görüyor bahsettiğim 90 ı yaptıran arkadaşlan tanışıyoruz sahip olmak için bayağı uğraştı ama değdi diyebilirim. Raci
  14. OZANOĞLU

110 dan 90 0lur mu?

Ynt: 110 dan 90 0lur mu? Levent bey İstanbula biraz uzaktasınız ama Ümraniye sanayide bir usta var,şu an bir 110 u 90 a çevirdi ve araç çok güzel oldu.
  15. OZANOĞLU

110 Defender'a 2500 cc BMC (Nissan) Motoru Sorunsuz Takılabilir mi?

Ynt: 110 Defender'a 2500 cc BMC (Nissan) Motoru Sorunsuz Takılabilir mi? Bu motor kaç ps acaba

16. OZANOĞLU

110 Defender'a 2500 cc BMC (Nissan) Motoru Sorunsuz Takılabilir mi?

Ynt: 110 Defender'a 2500 cc BMC (Nissan) Motoru Sorunsuz Takılabilir mi? Evet bu Alanyadaki ustayı tavsiye eden başka arkadaşlarda olmuştu nasıl ulaşabiliriz bu ustaya iletişim bilgileri varmı.
  17. OZANOĞLU

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Bu araç düz dizel ise öyle ama ya tdı ise ...
  18. OZANOĞLU

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Erzincanda ikamet eden bir yakınımdan bilgi almasını rica ettim, 15 aralıktaki telekom ihalesinde muammen bedel 12000 ytl imiş,fiyat düşürülmüş 10000 ytl ye bir ankara firması almış dedi(muhtemelen yanasiptir) bilgilerinize...Raci

19. OZANOĞLU

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Arkadaşlar henüz sitede yayınlanmamış ama fısıltı gazetesi 1.ayda mke de ihale olacağını yazıyormuş ordan 3-4 tane araç getiren bir arkadaşımdan duydum,yeni yılda çok araç çıkacağını söyledi. ;)
  20. OZANOĞLU

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Halit bey ben ihaleye gittiğimde 12.aydı bayağı kış vardı,şansımıza fazla kişi yoktu o günki ihalede tahminen 20 kadar araç vardı bunlardan alınabilecek olanlar 5-6 tane idi.İhaleden önce mkehurdasan int.adresinde araçlar numaralarıyla listeleniyor siz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri