Arama sonuçlarınız

1. sharkhunter

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Montaj esnasında bu sistemi geliştiren kişi de gelmişti,aynı şeyleri ben de ona sormuştum neden bu kadar az gaz veriliyor diye; o da 2004 yılından beri bu sistemi geliştirdiğini ve bu miktarın yeterli olduğunu söyledi. Sistem bu aşamaya gelene kadar bir sürü...

2. sharkhunter

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Merhaba, Geçtiğimiz Cumartesi günü TEM'den Çorlu'ya gittim. Önceki hafta da aynı rotayı kat etmiştim ve bir depo LPG 218 km yol yaptırmıştı. Aynı sürüş karakteriyle gitmeyi deneyerek (Hadımköyden sonra cruise 150km'de sabitlenerek) gitim. yolun son 25 km.'...
  3. sharkhunter

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Yakıt hücresinin yeri tamponun içinde çok kafama yatmadı ama o an için mecburen buraya karar kıldık, en kısa zamanda daha iyi bir yer ayarlayacağım zira arazide kolaylıkla zarar görebilir. Su kabı için de lazer kesimde güzel bir montaj sacı kestirmeyi...

4. sharkhunter

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Resimler; Kaputun altı o kadar doluki monte edecek yer bulmak montaj kadar sürdü :)
  5. sharkhunter

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Bu kadar gerilimden ve geçen uzun süreden sonra artık ilgilenen varmı bilmiyorum ama ben bu sistemi aracıma taktırdım. Burada anlatılandan biraz daha farklı bir versiyon ama mantık aynı. Benim aldığım sistemin farklarını öncelikle yazayım. Öncelikle saf su...

6. sharkhunter

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Size bu ürünün benzerini satan bir arkadaşla tanıştığımız yazmıştım ya, işte o arkadaşı aradım. Bu gün montaj günleriymiş, Ankara'dan deneyimli bir ekip gelecekmiş. Beni kurulumu görmem için davet ettiler. Onların sistemi dakikada 200ml. gaz çıkarıyor ve 2...

7. sharkhunter

Ynt: Kemerburgaz Camel Etabı 6 Mart 2011

Parkuru görünce benim Explorer'i asfalttan çok uzaklaştırmamaya karar verdim. Böyle parkurların üstesinden gelecek özel bir araç yapmak lazım hem asfalt hem ağır arazi bir koltukta iki karpuz gibi. '85-'92 arası bir Range Rover alıp sonuna kadar modifiye etmeyi düşünüyorum. Land Cruiser'da...
  8. sharkhunter

Hafta Sonu Beykoz'da Çamur Kaçamağı (06 Mart 2011)

Ynt: Hafta Sonu Beykoz'da Çamur Kaçamağı (06 Mart 2011) Bir ara çayınızı içmeye geliriz o zaman.
  9. sharkhunter

Ynt: Hafta Sonu Beykoz'da Çamur Kaçamağı (06 Mart 2011) Elma Catering karşısındaki çıkmaz sokağın sonundaki 7 katlı binanın altı, sanırım size komşuyuz zira sizin aracı bir kaç kez bizim oralarda gördüğümü hatırlıyorum.

10. sharkhunter

Ynt: Hafta Sonu Beykoz'da Çamur Kaçamağı (06 Mart 2011) Güzel bir gezi olmuş, bir sonraki programınıza ben de katılmak isterim işyerim Çavuşbaşında hafta içi bile müsaitim :)

11. sharkhunter

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi ECU'yamüdahale edip oksijen değerlerini değiştirerek verim aldığınızı belirtiyorsunuz. Bu durumda hidrojen sistemi (arıza veya başka sebeplerden) devreden çıktığında aracımız LPG veya benzinle eski veriminde çalışabilecek mi?
  12. sharkhunter

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Bir kaç ay önce Herford'da servisteyken aynı sistemi farklı bir marka ile tanıtan bir arkadaş ile tanışmıştım, bu arkadaş chip tuning konusunda da deneyimli bir arkadaştı ve yanlış hatırlamıyorsam uzmanlık alanı da dizel motorlardı. Zaten Herford'a da dizel...

13. sharkhunter

Chevy s-10 Blazer mı Yoksa Ford Explorer mi?

Ynt: Chevy s-10 Blazer mı Yoksa Ford Explorer mi? Geçtiğimiz hafta İstanbul, Afyon, Konya, Bursa, İstanbul şeklinde iş amaçlı bir gezi yaptık. Malum bölünmüş yollarda hız sınırı 110+11km. Bende navigasyonu baz alarak hızımı 119 km.'ye ayarlayıp yolun %80'ini cruise kullanarak katettim...
  14. sharkhunter

Pirelli Scorpion ATR'mi yosa BF Goodrich T/A'mı?

Ynt: Pirelli Scorpion ATR'mi yosa BF Goodrich T/A'mı? Yokohama G012 alamaya karar vermiştim ancak lastik stokta olmayınca başa dönüp Pirelli Scorpion ATR aldım ve iyi yaptığımı düşünüyorum, ses yok, frenleme (özellikle ıslak zeminde) mükemmel ayrıca 1 yıl yol yardımı ve ilk 6 ay patlama/yarılma...
  15. sharkhunter

Chevy s-10 Blazer mı Yoksa Ford Explorer mi?

Ynt: Chevy s-10 Blazer mı Yoksa Ford Explorer mi? Bir çok aracı test ettikten sonra kararımı verdim ve Alman montajı, 1997 4.0L V6 SOHC Ford Explorer Limited aldım. İlk iş lastikleri değiştirmek oldu ama sırada yapılacak bir sürü iş var. Bu aracı tercih etme sebeplerim; Yol tutuşu (özellikle...

16. sharkhunter

Katalitik konvertör mü? yoksa küçük bir susturucu mu?

Ynt: Katalitik konvertör mü? yoksa küçük bir susturucu mu? Bu gün aynı şeyi düşünüp test ettim, benzinde yapmadı. Bu durumda LPG sistemine baktırmak lazım sanırım ancak forumlarda LPG ayarı sonrası aracının çekişinin daha kötü olduğundan şikayet eden o kadar çok insan var ki, kime...
  17. sharkhunter

Katalitik konvertör mü? yoksa küçük bir susturucu mu?

Ynt: Katalitik konvertör mü? yoksa küçük bir susturucu mu? '97 ford explorer V6 sahibiyim. Aracımı 3 hafta kadar önce aldım. Aracımı ilk aldığımda (ilk 15 gün) 0,36 krş yakıyordum, son bir hafta içinde 0,42 ve nihayet 0.50krş yakmaya başladım. Aldığımdan beri 3900km yol yaptım. ilk aldığımda...
  18. sharkhunter

Ynt: Pirelli Scorpion ATR'mi yosa BF Goodrich T/A'mı? İşyerim Çavuşbaşı, Beykoz'da ancak Çorlu-Kocaeli arasındaki güzergah içinde her yere gidiyorum ve otoban koşullarında kullanıyorum. Hafta sonu ise yine bu güzergahı biraz daha genişleterek hafif arazide (kır, bayır, çamur) kullanmayı...

19. sharkhunter

Merhaba, Ford Explorer 4.0 Ltd aracım için lastik araştırıyorum ancak Pirelli Scorpion ATR ile BF Goodrich T/A arasında kaldıım. Pirelli'nin deseni asfalt koşullarında sessiz ve iyi tutunacağı imajına sahip, hafif arazide de yolda bırakır gibi görünmüyor. Öte yandan BF'in arazide tartışılmaz...
  20. sharkhunter

15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım?

Ynt: 15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım? Merhaba Fatih bey, Forumdaki tek Explorer kullanıcısı olduğunuz için size sormanın daha uygun olacağını düşündüm. Geçen hafta Alman versiyonu '97 explorer limited aldım, üzerinde Bridgestone 265 65 16 lastikler var ve bunları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Geri