Arama sonuçlarınız

1. efulim_61

84 Model Dizel Mitsubishi Pajero alınırmı? yedek parça sorunu varmı?

Ynt: 84 Model Dizel Mitsubishi Pajero alınırmı? yedek parça sorunu varmı? aslında motordan çok tırsmıyorum motorcu arkadaşım çok kilometrede düşük pek sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum.Trabzonluyum fakat istanbulda ikhamet ediyorum.ama fark etmez bize burası da Trabzon ;) teşekkürler umarım...

2. efulim_61

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel hüseyin bey hidrolik direksiyon konusunu biraz açarmısınız kuzenimde de defender var ve bu konu eminim onun da ilgisini çekecektir..
  3. efulim_61

84 Model Dizel Mitsubishi Pajero alınırmı? yedek parça sorunu varmı?

Ynt: 84 Model Dizel Mitsubishi Pajero alınırmı? yedek parça sorunu varmı? mrb alkım bey bende de 84 model bir 2.5 td pajero var.daha doğrusu yeni aldım 2 gün bindikten sonra kaportacıma teslim ettim arabam gümrükte uzun süre yattığı için tavan,direkler ve bir kaç yerinde çürükler mevcuttu işi...

4. efulim_61

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel tamam o zaman cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..inşallah vardır :-\
  5. efulim_61

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel 84 model 2.5 td pajeroya uygun varmıdır?

6. efulim_61

Cherokee xj ufak revizyon umarım begenirsiniz.

Ynt: Cherokee xj ufak revizyon umarım begenirsiniz. arabanız maşallah çok güzel olmuş allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...

7. efulim_61

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel takip..
  8. efulim_61

Çekmeköy Gezi için Güzargah paylaşırmısınız??

Ynt: Çekmeköy Gezi için Güzargah paylaşırmısınız?? mrb bende çavuşbaşında oturuyorum.kuzenimde ve arkadaşımda olmak üzere iki defender var bendede tamirde olmasına rağmen pajero var ve çekmeköy alemdağ dağlarında çok gezdik belli bir rota yok kafamız nere eserse o şekilde geziyoruz.benim...
  9. efulim_61

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme ve en önemlisi avni akerde maç izleyip kol bastı ve horon oynamadan sakın gelmeyin... ;) ;) ;)

10. efulim_61

Bizim Gaymonetlen Lopez Yolları - 13 Mart 2011

Ynt: Bizim Gaymonetlen Lopez Yolları - 13 Mart 2011 çok güzel ve keyifli bir gezi olmuş.ayrıca videoda gayet başarılı tebrikler...

11. efulim_61

Mitsubishi Marka Buluşması

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması çok güzel düşünmüşsünüz benim arabam toplanıyor inşallah belirlediğiniz tarihe kadar hazır olur bende katılmak isterim...
  12. efulim_61

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel takip

13. efulim_61

1988 Mitsubishi 2.5 Dizel aldım.. Biraz Bilgi Lütfen ?..

Ynt: 1988 Mitsubishi 2.5 Dizel aldım.. Biraz Bilgi Lütfen ?.. bu aracın aynısından 5 gün önce bende aldım ve 2 gün bindikten sonra komple soyulmak üzere kaportacıma verdim.dolayısıyla araç hakkında fazla bilgim yok.öğrendiklerinizi paylaşarak benide bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden...
  14. efulim_61

1990 model 2.5 td pajero hakkın da bilgi edinebilirmiyiz ?

Ynt: 1990 model 2.5 td pajero hakkın da bilgi edinebilirmiyiz ? bende yeni bir tane aldım ve burdan birşeyler öğrenirim diye umut ediyordum fakat 2.5 td kısa şase deyince herkesin nutku tutuluyor.şu ana kadar 1993 modelin üstü ve benzinliler hariç pek yorum yapıldığını görmedim. :-\
  15. efulim_61

Mitsubıshi Resımlerı

Ynt: Mitsubıshi Resımlerı resimler on numara harbiden emeği geçen herkese teşekkürler...

16. efulim_61

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?
  17. efulim_61

pajero sanroflu tavan sacı

Ynt: pajero sanroflu tavan sacı vayyy arkadaş 40 kişi içinde bilgisi olan allah kulu yok mu? demek baya ciddi sorunum varmış. :(
  18. efulim_61

pajero sanroflu tavan sacı

mrb arkadaşlar ben bir pajero aldım.araç 84 model turbo dizel ve orjinal 123000 km de fakat gümrükte biraz yatmış.ve haliyle kaporta işi var tavan ve sol ön direkte ciddi çürükler var acaba çıkma tavan bulabilir miyim?nerde bulurum fiyatı tahminen nedir?eğer bir bilginiz varsa yardımcı olmanızı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri