Arama sonuçlarınız

1. Ismqil

GMC YUKON

Merhaba yakinda 2011 model GMC Yukon ile bu sayfa da yorumlarimla Yukon bolumunu bilgi dolduracagim insaalah.

2. Ismqil

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 101. numara ismail artık aranız da değilim. bu gün Jeep imi sattım. artık Jeep sahibi değilim. sağlıcakla.
  3. Ismqil

2010 liberty sport

Ynt: 2010 liberty sport Bu gün sattım Jeep'imi artık yeni araç bakıyorum.

4. Ismqil

Toyota, dünya çapında, Lexus GX 460 satışlarını durdurdu

Ynt: Toyota, dünya çapında, Lexus GX 460 satışlarını durdurdu dogrudur.
  5. Ismqil

wrangler hakkında bilgi ?

Ynt: wrangler hakkında bilgi ? merhaba guzel arac ama siz aracı kullanır ken ailecek mı kullancaksınız yok tek başınıza mı çamur a dalacaksınız bunuda duşünün. sizin paylaştığınız da diğer arkadaşın paylaştıgı linkde guzel araçlar. Jeep e arazi için diyecek yok. güzel günlerde inşaallah...

6. Ismqil

Mercedes g almaya karar verdim

Ynt: Mercedes g almaya karar verdim arkadasım hosgelmıssın bence 20 30 bın lık alıp kalanı ıle guzel ce masraf yap sıfır arac almıyorsun ne kadar temız deselerde araca mutlaka masraf cıkacakdır. en kısa zamanda gonlunce arac alman dılegıyle

7. Ismqil

jeep cherokee (liberty) tavsiye

Ynt: jeep cherokee (liberty) tavsiye sen cozumu bulmussun kardesim. benim ki standart 16 inc lastikler. yukseltme alcaltma hic bir sey yok. agiz tadiyla gule gule bin insaAllah. sevgiler
  8. Ismqil

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ insanin bu gercek mi diyesi geliyor harika bir goruntu, jeep kamyon cekiyor. helal
  9. Ismqil

Ynt: jeep cherokee (liberty) tavsiye kardesim senin aracda sorun var ben sehir ici trafiginde bir isikdan digeri giderken dahi gaz pedalini paspasla bulustururken bu tuketimi gormedim bu halde 17 litre yakit tuketimi oluyor normal kullanimda 15 litre hele sehir disi yolculukda araci 120 ye...

10. Ismqil

Ynt: jeep cherokee (liberty) tavsiye 2010 modelinde savrulma felan ben yasamadim hoplama ziplamaya gelince arabanin kendi kendi kendine bir hopladigi yok. ben dikkat ediyorum eve giderken yol uzerinde bir cukur hat var orada butun araclar zipliyor. bu arac hem konfor hem arazi icin oludugundan...

11. Ismqil

Ynt: jeep cherokee (liberty) tavsiye duydugunuz sey 2008 modelden onceki kasa icin gecerli yani kasa yani 2008 den bu yana kapi icinde grand chorekee dekin aynisi kumandalar
  12. Ismqil

Ynt: jeep cherokee (liberty) tavsiye http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57401.0

13. Ismqil

Ynt: jeep cherokee (liberty) tavsiye benim liberty konu basligi altin ve jeep genel sayfalarinda ilk aslanim diye yol izlenimler var bulup inceleye bilirsiniz.
  14. Ismqil

Ynt: jeep cherokee (liberty) tavsiye merhaba bende 2010 liberty benzinli var 3.7 v6 otomobil ile farkli ve ayni olan seyi su ki otomobilleler ile uzun yolda rahatlikla ralli yapiyorum. kotu tarafi ise bir suv olmasindan mi yoksa baska bir sebebden mi buluamadim cozumunu cukurlarda cok rahatsiz...
  15. Ismqil

Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri

Ynt: Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri valla kardesim helal olsun diyemiyeceksiniz inanin turkiyeden arac alacak olsam diye dusundugumde o fiyatlar ne oyle diyip hemen 95-98 arasi grand cherokee ler ile ilgileniyorum. Allah yoneticilerimize aracdan aldigi vergiden vazgeyi hos gosterip...

16. Ismqil

Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri

Ynt: Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri 2010 Jeep cherokee sport 3.7lt v6 motor sehirdisi 160 km/h hiz ile 14-15 litre 120 km/h hiz sabitleyici kullandigimda 9 litreye kadar dustugunu gordum. sehir icide sert kullandigim icin 17 lt ortalama yakit tuketimi var. tabii ben Mekke de yasiyorum...
  17. Ismqil

rubicon 2.8'in artıları eksileri

Ynt: rubicon 2.8'in artıları eksileri full time 4*4 arac alacak olursa adres cherokee ve grand cherokee dir. bu araci asfaltta 4*4 neden kullansin 4*2 modunda kullacak bu nedenle kasma olmayacak. kastin karda yagmurda sehir ici ise 4low degil 4higt secenegi ile kullana bilir be 50 km civarina...
  18. Ismqil

rubicon 2.8'in artıları eksileri

Ynt: rubicon 2.8'in artıları eksileri merhaba jeep.com un resmi sitesinde 2010 yili icerisinde wrangler ile toyota fj cruiserin bagimsiz bir kurulus sonucu yapilan testin galibi wrangler idi. yanilmiyorum 4*4 low 1:4 oraninda tekerlere tork dagitimi yapiyor. bu oran 2010 chereokee ve grand...

19. Ismqil

Liberty Renegade yada sadece Liberty

Ynt: Liberty Renegade yada sadece Liberty diğer bir deyişle renagade standart hali ile araziyye girecek aracdır.
  20. Ismqil

Bedelsiz İthalat, Yurt Dışından Otomobil getirmek

Bedelsiz İthalat 1. Bedelsiz İthalat nedir ? Bedelsiz ithalat, bedeli için Türkiye’den döviz transferi yapılmadan, yurt dışında kazanılarak tasarruf edilen ve yurda getirilmesi mecburi olmayan kazançlar ve tasarruflarla satın alınan eşyanın Türkiye’ye ithal edilmesidir.”Bedelsiz İthalat”...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Geri