Arama sonuçlarınız

1. Ismqil

JeeP Patriot 2.4 CVT Lpg ??

Ynt: JeeP Patriot 2.4 CVT Lpg ?? sizin arabanın 2010 modelini arkadaşa aldık valla şehir içinde 12 den aşağıyı görmedi. yanlışınız var.

2. Ismqil

2004 Grand Cherokee

Ynt: 2004 Grand Cherokee gulu gule guzel gunlerde kullanin her gununuz de guzel olmasi dilegiyle.
  3. Ismqil

cheroke(Liberty) ler arasında fark ?

Ynt: cheroke(Liberty) ler arasında fark ? kardeşim teşekkür ederim. slect trak 2 var dört çeker sistemi olarak e yani kilitli difransiyel yok demek benim araçda. grand cherokee lerin 2010 ve 2011 modelleri ile arasızndaki farkı ben anlatabiliriseniz memnun olurum. birde land cruiser ile grand...

4. Ismqil

Ynt: cheroke(Liberty) ler arasında fark ? benim araç hakkında hem genel olarak hem grand cherokee ile ilğili fikirleriniz ala blirsek mutlu oluruz. 2010 cherokee sport v6 3.7 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56585.0
  5. Ismqil

Ynt: cheroke(Liberty) ler arasında fark ? kardeş diline sağlık

6. Ismqil

DODGE NITRO NASIL BİR ARAÇTIR ?

Ynt: DODGE NITRO NASIL BİR ARAÇTIR ? jeep cherokee diğer adıyla jeep liberty ile aynı platfrom ve hatta aynı iç mekan bir passat ile skoda hesabı. bir fabrikanın aynı malzemeden 2 ayrı urunu.

7. Ismqil

DODGE NITRO NASIL BİR ARAÇTIR ?

Ynt: DODGE NITRO NASIL BİR ARAÇTIR ? kardesim kimsenin soyle imis boyle imisine bakma ben de onun kardesi jeep cherokee var 160 170 km hizla uzun yolu rahatca gidip geliyom sehir icinde de kaldirimdan korkmadan yasiyorum. valla imkanin var ise 3 gun araci kirala kullan sonra al.
  8. Ismqil

Cherokee mi?

Ynt: Cherokee mi? bende de cherokee sport v6 2010 model var ben dahi kasiniyorum land cruiser alsam mi diye. tabii fiyati ikiye katliyo onu ne yapacam bilimedim
  9. Ismqil

Ynt: cheroke(Liberty) ler arasında fark ? aktarma organlarinda fark olmaz her zaman limited modeli almani tavsiye ederim yani ful olani sport modeli standart modeli idir, renage ise arazi icin fabrika cikisli araziye fazla uyumlu modelidir. standart hali ile dahi araziye rahatca girer cikar...

10. Ismqil

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) roverci degilim jeep ciyim ama etrafimda her taraf toyota cildirmak uzereyim bunun sonu yilbasindan sonra bir toyota almaya gider.

11. Ismqil

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? kazasiz belasiz guzel gunlerde kullanin. Arabistana gelsenin cekerdim aracinizi colde safaride. ben aracimda daha karar kilamadim degistirsem mi kalsada masraf etsem mi diye. alali 4 ay oldu ama hayirlisi. cherokee sport v6 var bir gun sizin gibi tatli...
  12. Ismqil

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ducato suyun derinliğini arkadaşlarına gösteriyor gelin korkmayın diye. :) ducato bey resimleri koymasaydınız davetiniz bir mesajda başka bir mana taşımayacaktı şimdi bir hayat tarzını anlatmışşınız. karavan bölümüyle hiçilğilenmemiştim. bugünden sonra...

13. Ismqil

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ çok hoş bir foto kazasız belası güzel günlerde ağız tadıyla iyi sürüşler
  14. Ismqil

2003 JEEP Cherokee Liberty 3.7 Benzinli ile Neler Yapabilirim?

Ynt: 2003 JEEP Cherokee Liberty 3.7 Benzinli ile Neler Yapabilirim? benim kaç gündür yaşadığım basit bir olayı anlatayım. 25cm lik kaldırıma 2 çekerde iken dörtmevsim lastikleri ile tık demeden anında çıkıyor. Aslanımı daha tam çöle sokamadım birde çölde deneyecem gerçi sahilde ahanda burası...
  15. Ismqil

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Ben de 10bin bakımını yaptırdım. Aslanımın. jeep chorekee sport v6 3.7 tam aslan Allah dan petrolla çalışıyor ya et yeseydi. Kesin beni yese doymazdı.

16. Ismqil

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Ben de 10bin bakımını yaptırdım. Aslanımın. jeep chorekee sport v6 3.7 tam aslan Allah da petrolla çalışıyor ya et yeseydi. Kesin beni yese doymazdı.
  17. Ismqil

2003 JEEP Cherokee Liberty 3.7 Benzinli ile Neler Yapabilirim?

Ynt: 2003 JEEP Cherokee Liberty 3.7 Benzinli ile Neler Yapabilirim? KAZASIZ BELASIZ SÜEÜŞLER.
  18. Ismqil

Ormanların yeni kralı

Ynt: Ormanların yeni kralı PATENTİNİ SATMAK ZORUNDA KALMASALAR BARİ

19. Ismqil

wj 4.7 2000 board Computer kulanmımı yardım

Ynt: wj 4.7 2000 board Computer kulanmımı yardım Sarı ışık farlaeın ve parkların çalıştığını gösterır.
  20. Ismqil

Şu arabaya bakabilirseniz çok sevinirim.

Ynt: Şu arabaya bakabilirseniz çok sevinirim. kardeşim resimde temiz gözüküyor birde gidip yürüyen aksamını incele motoru göster sonra karar ver. pişman olmadan ağız tadıyla binecen bir araç nasip olur inşaAllah

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri