Cherokee mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ercerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,540

ercerr

Yeni Üye
yaklaşık 4 ay önce karadenize tayinim çıktı, 2010 model bir fiestam var ama onunla buralarda olmuyor
arazi aracı almayı düşünüyorum ama hiç deneyimim yok
aklımdakler 2006-2007 grand cheroke, 2004-2005 range, 2005-2006 disco, 2008-2009 freelander
yada sizin gerçekten önerebileceğiniz bir araç
üst limitim 85000 tl
şimdiden teşekkürler

Etiketler
Ynt: Cherokee mi?

JEEP yada toyota tavsiye ederim, range ve landlerden uzak durunuz.

bana kalsa jeep alında ne alırsanız alın derim o bölgede ama parca usta olarak gc xj kasalarını tercih edin derim yada off road donanımlı bir araç alınki kışı soğuk havası yağmuru camuru eksik olmayan karadenizde rahat edin göreceksinizki o bölgede hepsi size lazım olacak

Üst limitiniz gayet yüksek. XJ gibi eski araçları almak istemeyeceğinizi düşünüyorum. Yakıt tüketimi ve vergiyi de pek dert etmediğiniz sonucuna varıyorum.

Land Rover ya da JEEP yerine size Toyota öneririm. Land Cruiser alın. Diferansiyel kilitleriyle, az bir çaba ile hem şehir içinde hem de arazide keyifle kullanırsınız.

Araçları yan yana park ettiğinizi düşünün. Land Rover çok güzel görünür (En azından bana). Jeep aralarında ezik kalır (yine bence). LC, tekrar baktırır ve baktıkça etkiler.

Bu gözlemi sağlamlık ve güvenilirlikle birleştirince LC alınır. Bu araçların 10+ yaşında olanlarına bakarsanız, LC diğerlerine göre çok daha diri görünecektir.

Selamlar,

KENDİM CHEROKEE Cİ OLDUĞUM HALDE TOYOTA LAND CRUSER'İ TEK GEÇERİM.
BENİM ORTAK 4 YILDIR KULLANIYO BU KADAR SORUNSUZ RAHAT PERFORMANSLI JEEP BEN GÖRMEDİM.
TÜPE UYUMU (KALİTE TÜP OLURSA TABİ) 4 4 LÜK. DAĞDA OFF ROAD YAP İN ASFALTA YIKATTIR AYNEN DEVAM.
İMKANIM OLURSA ALACAĞIM TEK ARAÇ.

ALTERNATİF SORARSANIZ NİSSAN PATROL.

bende de cherokee sport v6 2010 model var ben dahi kasiniyorum land cruiser alsam mi diye. tabii fiyati ikiye katliyo onu ne yapacam bilimedim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.