Arama sonuçlarınız

1. H

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Hakki UNLU 23.08.1978 Ankara Etlik formu uzun zamandir takip ediyorum ama katilmak pek nasip olmadi suzuki jimny aracimla aranizda olmaktan onur duyarim.

2. H

DÜNYANIN EN ÖZEL TIRI

Ynt: DÜNYANIN EN ÖZEL TIRI Para vee hayal gucu
  3. H

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) benide unutmayın 2007 suzuki jimny 06 hv 550 ANKARA

4. H

Jimny (Otomatik) Rampalarda Hızlanma Sorunu

Ynt: Jimny (Otomatik) Rampalarda Hızlanma Sorunu BENDE DE 2007 VAR AYNE SÖYLEDİĞİN GİBİ GİTMİYOR AMA BU NORMAL 80 HP ÇOK BİŞEY BEKLEME
  5. H

jimny yakit yardim

Ynt: jimny yakit yardim ARKADAŞLAR cevaplarınız için teşekkürler,yakıt işi normal ne yapalım, yaksın aslanım herşeye rağmen jimny çok güzel ve vazgeçilmez

6. H

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) SELAMLAR Ben ANKARAdan HAKKI. 2007 model otomatik suzuki jimny sahibiyim. sitenizi uzun zamandir begenerek takip ediyorum.ancak daha once tanisma kosesine yarmadigim icin kusura bakmayin sizlerle tanismak ve tecrubelerinizden faydalanmak isterim.

7. H

jimny yakit yardim

Ynt: jimny yakit yardim birde lpg ile en ufak ne tekleme var ne bir arıza lambası yanıyor çalışması gayet iyi demekki yakıtıda normal diye düşünüyorum artık
  8. H

jimny yakit yardim

Ynt: jimny yakit yardim bu difransiyel kilit işi zaten aklımda ,yapmayı planladığım seyler arasında normal arabadan inip jimmnye bindiğinizde yolda kanı gibi giddiğini hissediyorsunuz, jimny nin sehirler arası kullanımında hızı baya bi azaldı özellikle uzun rampalarda baya bi bayılıyo ayna...
  9. H

jimny yakit yardim

Ynt: jimny yakit yardim

10. H

jimny yakit yardim

selam arkadaslar 2007 otomatik jimny sahibiyim 215/75/15 bf lastik arabama 1 - 1/5 ay once lavato lpg taktirdim tank 37 lt 60 tl lik gaz ile 200 km yolu zor yapiyor bazen 160 170km bitiyor hesabima gore lpg km de 0.30---0.35 kurus yakiyor.bu gaz icin bana biraz fazla geldi. bu normal mi ,bana...

11. H

jimny lastik yardım

Ynt: jimny lastik yardım jimny sonunda tamamladım sayılır 215 75 15 bf taktım orjinal jantlarına 3 santim ofset verdik 3.5 cm get ile yükseltme sağladık bugün de son olarak lpg si monte edildi. şu an jimny süper bi hale geldi.yarın inşallah ilk denemeyide yapıp görecez, port bagaj olarak sepet...
  12. H

jimny lastik yardım

Ynt: jimny lastik yardım merhabalar uzun araştırmalar sonucu bu hafta 2007 model otomatik jimny sahibi oldum bütün formları teker teker okudum çeşitli yorumlar var şimdilik aracıma yükseltme ve lastik düşünüyorum 1)--ankarada yüksltme kiti bulabileceğim veya bu işlerle uğraşan bir yer...

13. H

Land Rover 3.9 V8 Motor İçin Yardım

Ynt: Land Rover 3.9 V8 Motor İçin Yardım NEDEN BU MOTOR DİYE DE SORAR İSENİZ BİLİNDİĞİ GİBİ BENİM ARABAYA SIĞABİLECEK KÜÇÜK VE ALEMİNYUM YAPISINDAN DOLAYI EN HAFİF V8
  14. H

Land Rover 3.9 V8 Motor İçin Yardım

MERHABALAR BEN FORMUNUZDA YENİYİM, İSMİM HAKKI ANKARADAYIM OFFROAD İLGİSİZ BİŞEY AMA 1977 MODEL OPEL KADETT C COUPE ARAÇ TOPLAMAKTAYIM, BU ARABA KOYMAK İÇİN 1994 MODEL DİSCOVERY DEN ÇIKMA 3.9 V8 MOTOR ALDIM BU MOTOR BİLDİĞİNİZ GİBİ ENJEKSİYONLU BEN BUNU KARBÜRATÖRLÜYE ÇEVİRMEK İSTİYORUM...
  15. H

Ranger Hakkında Yardım

Ynt: Ranger Hakkında Yardım BU AARADA erhanranger ARKADAŞIN ARACINADA BİTTİM MAŞALLAH ÇOK GÜZEL,,, AMA SATIYOR GALİBA

16. H

Ranger Hakkında Yardım

SELAM ARKADAŞLAR ,ASLINDA JİMNY ALMAYI PLANLIYORDUM AMA KÜÇÜKLÜĞÜNDEN DOLAYI VAZGEÇTİM VE BANA BİR PİCK UP YARADIĞINA KARAR VERDİM, BUNLARDAN DA FİYATTAN DOLAYI RANGER DÜŞÜNÜYORUM 2004-2005 MODEL BİR RANGER PİYASADA ALMAM GERKEN FİYATI NEDİR? VE ASIL MERAK ETTİĞİM BU MODEL ARAÇLARIN YILLIK...
  17. H

Jimny veya Vitara

Ynt: Jimny veya Vitara Arkadaşlar bi sorum daha olacak, bugun internette gezerken,20-22.000 ytl civarı 2004-5-6 model 1,6 3kapı grand vıtaralar gördüm, kafam iyice karıştııı
  18. H

Jimny veya Vitara

Ynt: Jimny veya Vitara Aslında 3 kapılı 97 model vitaram var idi o zaman evli değildim yetiyordu, iç mekan olarak 3 kapı vitara ile hemen hemen aynı herhalde değilmi?

19. H

Jimny veya Vitara

Ynt: Jimny veya Vitara Şehir içindeki performansından memnunmusun, birde otomatik mi- düzmü tercih etmeliyim sizce, rahatlık bakımından otomatik diyorum diğer taraftanda performans ve ekonomi manuel diyor ama bilmiyorum
  20. H

Jimny veya Vitara

selamlar, aranıza yeni katılıyorum,, forumları 1 aydır inceliyorum çok hoşuma gitti, ismim HAKKI ankara da yaşıyorum ve 30 yaşındayım, tam bir doğa ve offroad hayranıyım, 4 çeker bir araba almak üzereyim ama çok karasız kaldım, forumdaki daha önceki messajlarıda okudum ama,, vitara mı jimny diye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri