Arama sonuçlarınız

1. gargamel

Jeepler Yarışıyor! Anket

Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket Bizim (JEEP) Hiç birşeyden çekincemiz yok yavuz abi eğer muhabbet daha güzel olucaksa KARSANı da koyalım kamikaze GDİ leride koyalım ..maksat muhabbet...sonuçta anket çizgisini kaybetmediği sürece her şey mübahh.. :) ;)

2. gargamel

Jeepler Yarışıyor! Anket

Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket Kamikzeler seçeneği olurmu burda??????? birazdaha kızışsın....;)
  3. gargamel

Jeepler Yarışıyor! Anket

Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket Gerçekten taktik işe yaradı..Hüsranla biter bu anket benden söylemesi. ;)

4. gargamel

Jeepler Yarışıyor! Anket

Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket Discocular görmesinn.....:) ankette kan gövdeyi götürür valla
  5. gargamel

Jeepler Yarışıyor! Anket

Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket Cj - 35 (41.2%) Xj Cherokee - 12 (14.1%) Zj Grand Cherokee - 19 (22.4%) Wk Grand Cherokee - 2 (2.4%) KJ Liberty - 0 (0%) JK Wrangler - 3 (3.5%) 1.ANKET SONUCU... Rubicon - 12 (14.1%) Willys MB - 2 (2.4%) Jeep Commander - 0...

6. gargamel

Jeepler Yarışıyor! Anket

Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket Yorumlarınızı Beklioruz....Kişiye göre Beklentiler belki Bambaşka olabilirdi ama sonuç bu ankette 100 kişi olmadıya 1300 kişiden 1200 ü görmedimi bu anketi anlamadım..

7. gargamel

Jeepler Yarışıyor! Anket

Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket Herkese Teşekkürler anket 31.12.08 de bitti..
  8. gargamel

Maliyenin Hatası

Ynt: Maliyenin Hatası Sakın maliyeye gidip kayıtları değiştirtmeye kalkmayın yoksa aracınız: blimum XJ bilimum CJ bilimum vs. olarak değiştiriverirler..:)))
  9. gargamel

99-00 Model 4.7G.Cherokee'lerin Fiyatları Niye Dibe Vurmuş Tavsiye Edermisiniz?

Sayın gezenbilir grubu ve ekibi ; 1999-2000 model 4.7 Grand Cherokee lerin fiyatları ''bence'' değerinde değil gibi.. bunun sebebi neden?? ve bu araçların arazi performansları nasıldır?

10. gargamel

XJ Sahipleri İçin Güzel Bir Tampon Uygulaması

Ynt: XJ Sahipleri İçin Güzel Bir Tampon Uygulaması bunu yaptırmak istesek ne kadara mal olur acaba??

11. gargamel

Jeep Cherokee Off-Road Modifiyesi İçin !..

Ynt: Jeep Cherokee Off-Road Modifiyesi İçin !.. Bne o Barlarlan yeni Xj yapardım...:Pp
  12. gargamel

Jeepler Yarışıyor! Anket

Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket patrona söylee.. yukarıda birr 'jeep' bul ve yanına çık o zaman sende bu muhabbette yer alabilirsin Smiley

13. gargamel

Jeepler Yarışıyor! Anket

Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket son günler 31 aralıkta anket bitiyorr...
  14. gargamel

Jeep Wrangler Dünya'nın Tepesinde

Ynt: Jeep Wrangler Dünya'nın Tepesinde ben fuarda incelemiştim çok ii yapmışlar ama iç mekan çok plastik oda kalitesini düşürmüş..
  15. gargamel

1994 Grand Cherokee Almayı Düşünüyorum Yakıt Hakkında Lütfen Yardım

Ynt: 1994 Grand Cherokee Almayı Düşünüyorum Yakıt Hakkında Lütfen Yardım bu ülkede 4.0 dan buyuk motoru kullanmak bence sorun oluyor

16. gargamel

1994 Grand Cherokee Almayı Düşünüyorum Yakıt Hakkında Lütfen Yardım

Ynt: 1994 Grand Cherokee Almayı Düşünüyorum Yakıt Hakkında Lütfen Yardım 4.0 gayet ekonomik ve performanslı....
  17. gargamel

Jeep Kullanmak Bir Ayrıcalıktır

Ynt: Jeep Kullanmak Bir Ayrıcalıktır süper piyangodan çıkış gibi :)
  18. gargamel

Kıbrısta Uçan Wrangler !!

Ynt: Kıbrısta Uçan Wrangler !! valla mercedes akşama kadar uğraşsa çıkamaz bence 2 ton araba :)

19. gargamel

Kastamonu - Küre; Çok Amaçlı Toprak Parçası

Ynt: Kastamonu - Küre; Çok Amaçlı Toprak Parçası Umarım G-ezersin:) G-ezmessen G seriiinle Mutlu olamassın ..neyse Bol çamurlu ve oksijenli günler..
  20. gargamel

Sizce Bu Araç Nasıl Bu Fiyata Alınırmı ?

Ynt: Sizce Bu Araç Nasıl Bu Fiyata Alınırmı ? Sayın Gezenbilir sakinleri ; bir araç buldum 96 XJ 4.0 gayet temiz duruyor pazartesi yani 15'inde gidip arabaya bakıcam baktıracam.araba karşıda göztepe civarlarında uygun ve deneyimli servis tarif edebilirmisiniz ve gezenbilir ekibinin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri