Arama sonuçlarınız

1. gargamel

Kafam karıştı..Hangi XJ modeli ??

Ynt: Kafam karıştı..Hangi XJ modeli ?? Benim bir jeep almak istememin bir çok sebebi var ama en önemlisi beni şehir hayatından uzaklaştırabilecek en güçlü şey aracım olacak..bütçeme gelince 30.000 TL ye kadar bir araç düşünüyorum en başında XJ geliyo aslında tek onu düşünüyordum ama piyasada...

2. gargamel

Ynt: Kafam karıştı..Hangi XJ modeli ?? Bnece çok güzel bir ayrıntı iksje teşekkür ederim...Alırken bu detayıda geçmem en azından sorarım yada bakarım
  3. gargamel

Araç Üstü Çadır

Ynt: Araç Üstü Çadır Selamlar.Bende bu sene fuarda gördüm çok kullanışlı ve o kadarda basit kullanımlı ve hijyen gözüküyor..süper ürün

4. gargamel

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Erhan AL... 28 yaşındayım ,Beşiktaşlıyım ,Özel sektörde çalışıyorum,Üniversite mezunuyum.. İstanbul'da yaşıyorum 12 senedir kara ve deniz avcılığı yapıyorum.Offroad benim yapmak istediğim bir uğraş, bir hobi ve uygun bir araç aldığım taktirde faal...
  5. gargamel

Cherokee XJ Alırken Dikkat Etmem Gereken Noktalar Nelerdir ?

Ynt: Cherokee XJ Alırken Dikkat Etmem Gereken Noktalar Nelerdir ? bence temiz ve sorunsuz her jeep modeli alınır..

6. gargamel

Çin Malı XJ

Ynt: Çin Malı XJ Süper olmuş ama orjinali gibi olmaz bence ..Ben çin arabalarını inceledim fuuarda ve çok plastik doku var.kapı kolları bile esniyoo :) neyse kimine görede ii bi araçtır..

7. gargamel

Cherokee XJ Alırken Dikkat Etmem Gereken Noktalar Nelerdir ?

Ynt: Cherokee XJ Alırken Dikkat Etmem Gereken Noktalar Nelerdir ? xj cherokee off road'a uyarlanması için kaldırma kitleri ,tavan bagaj havuzları çeki sistmi, jant lastik (offroada uygun) ne kadara malolur bu konudada bilgi verecek olursa sevinirim....
  8. gargamel

Ynt: Kafam karıştı..Hangi XJ modeli ?? 1 gün içinde 3-5 cevap gelmesine rağmen o kadar güzel bilgiler ldımki belkide 3-5 gün işi gücü bıraksam bunları soracağım insan bile bulamayabilirdim teşekkür ederim..Herkesten yorumları bekliyorum bu konu XJ için bir klavuz teşkil edecektir..Tekrar...
  9. gargamel

Xj serisi yaklaşık 20 senedir üretiliyor ama çeşit çeşit değişimlere uğramış ,versiyonları artmış. ama bu xj lerin tam kalıbına oturduğu tam anlamıyla bu işi bitirmişler diyebileceğimiz modeli ve model yılı nedir? Mesela bende bir xj almak istiyorum ama (88-94) (94-96) ve (97-2000) aralarında...

10. gargamel

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Sevgili arkadaşlar bu mesajım buradaki ilk mesajımdır.Aslında bu konu bu sitenin ana dallarından olmasada benim yıllardan beri ilgilendiğim bir konu olduğundan buraya hemen bi mesaj atmak istedim. Avcılığın çok çeşitli yönleri vardır bunların en...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri