Arama sonuçlarınız

1. mergen

Dev Suzuki Projesi

Ynt: Dev Suzuki Projesi Kolay gelsin.

2. mergen

Komple Sabit Ön Akslı Niva

Ynt: Komple Sabit Ön Akslı Niva Çok güzel bir poz... http://vik2.unas.cz/index.htm
  3. mergen

Ynt: Komple Sabit Ön Akslı Niva Artikülasyona dikkat...

4. mergen

Ynt: Komple Sabit Ön Akslı Niva Yapılmış hali
  5. mergen

İnternette dolaşırken ön arka diferansiyeli Aro M461 diferansiyelleri ile değiştirilmiş bir niva buldum ve sizlerle paylaşmak istedim. İlk hali

6. mergen

BREMACH

Ynt: BREMACH Kabiliyetli olduğu kesin ama eski kasa sürücüleri tahminen ön tampona 2 mt yakın hiçbirşeyi görmüyorlar ;D Paylaşım için teşekkürler.

7. mergen

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" İş sebebi ile bir kere Kaunas'ı ziyaret etme fırsatı bulmuştum. Fotoğraflarını göremedim ama umarım eski şehri gezmişinizdir. Çok güzeldi hala aklımdadır.
  8. mergen

6 bijon tüm araçlar için 10 inch 15 krom jant

Ynt: 6 bijon tüm araçlar için 10 inch 15 krom jant Güncel ;D Bu arada jantların offseti ne kadar acaba?
  9. mergen

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Şaban ustam müsadenle şöyle bir iki örnek resim paylaşmak istiyorum.

10. mergen

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Yavuz Bey, Arka tarafa almak pek mümkün değil gibi geliyor bana. Çünkü arka tarafta süspansiyon kollarının bağlantıları var.

11. mergen

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Ayrıca bu canavarın en hassa noktası (tabi ne kadar hassas olabilir ise ;D) ön 2 teker arasındaki direksiyon bağlantısı olarak gördüm. Acaba her iki tekere birden hidroliği bağlasanız daha iyi olmaz mıydı?
  12. mergen

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Bu fotoğrafları gördükten sonra kesinlikle bu aracı en azından bir kez ileri geri dahi olsa kullanmak istiyorum. Umarım sizin oralara yolum düşer.

13. mergen

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Şaban usta biraz geç olsa da tebrik ederim. Çok güzel bir iş çıkarıyorsunuz ama bu şasi ve donanım kesinlikle güzel bir V8'i hak ediyor. Takipteyiz. Umarım yürü halini de göreceğiz. Bu arada söylemeden edemeyeceğim bazı yorumlar hakikaten komik hatta...
  14. mergen

34 HaCaMat

Ynt: 34 HaCaMat İlhan Bey benim göstergenin resimleri aşağıdadır.
  15. mergen

Gezenbilir FARUK KAYHAN Anısına Yeniden Kars Yollarında (25 Ocak 2013)

Tarık, yukarıdaki yazının sonunda faaliyet tarihi 2012 gözüküyor. ;)

16. mergen

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 16. Bölüm Duyurusu (Evros Trophy)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 16. Bölüm Duyurusu (Evros Trophy) Bekliyoruz...
  17. mergen

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" 82 sayfa kadar geç kalmışım ;D ama paylaşım için teşekkürler.

18. mergen

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı Sayın Arcaved, alakanız için teşekkür ederim ama maalesef çeşitli sebeplerden hala bir ilerleme kaydedemedim. Şirkette hüzünlü hüzünlü yatıyor.
  19. mergen

Arabayla Iskandinavya Turu - Helsinki -NordKapp - Bergen - Oslo - Stockholm

Ynt: Arabayla Iskandinavya Turu - Helsinki -NordKapp - Bergen - Oslo - Stockholm Yola çıktınız mı yoksa?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri