Arama sonuçlarınız

1. yolgezer

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bu hafta sonu İstanbul civarı bir etkinlik olursa katılırım......

2. yolgezer

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yaklaşık 1 yıldır üyeyim siteye, daha ne bir gezi, ne de kampa katılabildim. Bu kış bolca yürüyüş ve kamp yapmak istiyorum. Umarım kısa zamanda bir etkinlik olur ve katılırım, yoksa siteden atlıycam aşağa............
  3. yolgezer

Hindistan: Delhi, Taj Mahal, Dönüş (4)

Ynt: Hindistan: Delhi, Taj Mahal, Dönüş (4) Merhaba, yazınızı ilgiyle okudum. Anlattıklarınızın bende yarattığı etki hayal kırıklığı oldu. Oysa kafamdaki Hindistan sizinde yazınızın başında belirtiğiniz gibiydi. Acaba güzergahın ve seyahat şeklinin önemi varmı sizce ...

4. yolgezer

Kazanlar Yaylası - Akyarma Köyü (2 Mart 2008)

ceranus merhaba, bu yürüyüş başlangıç seviyesindeki biri için uygunmu, katılmam halinde grubun temposunu düşürmek istemem zira,
  5. yolgezer

Yalova'daki Trekking Alanları

Ynt: Yalova'daki Trekking Alanları arkadaşlar sabırsızlanıyorum bu yazılanları okudukça, çabuk nolur , yoksa gazetelerde ''tek başına treking yapan acemi kayboldu'' diye okuycaksınız haberlerimi, artık vicdan azabıyla nasıl başedersiniz bilemiyorum :)

6. yolgezer

İstanbul Çevresinde Yürüyüş Parkurları ve Organizasyon

Ynt: İstanbul Çevresinde Yürüyüş Parkurları ve Organizasyon Merhaba, b ende yenilerdenim. İstanbul çevresi , hafta sonu bir yürüyüş olursa katılmayı çok isterim, Selamlar,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
Kayra açık

Çevrimiçi üyeler

Geri