Kazanlar Yaylası - Akyarma Köyü (2 Mart 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,221

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
Karlar içinde yapacağımız son yürüyüşlerden birisini bu hafta sonunda ( 2 Mart 2008 - Pazar ) gerçekleştireceğiz .
Yaklaşık 12-14 km kadar bir yürüyüş yapacağız :smiley:

Katılmak isteyen arkadaşlarım olursa bana buradan haber verebilirler .

Buluşma noktamız ; ARMADA
Hareket saatimiz ; 07.30

Moderatörün Notu : Bu mesaj Pazartesi günü sabit durumdan kaldırılacaktır.

Katılımcılar ;

ADOG Grubu olarak 19 kişi

Etiketler
ceranus merhaba,
bu yürüyüş başlangıç seviyesindeki biri için uygunmu, katılmam halinde grubun temposunu düşürmek istemem zira,

karda yürüme konusunda yeterli deneyim ve ekipmana sahipsen ve hafta içinde de yürüyüşler yapıyorsan katılımında sorun olmaz ...

Arkadaşlar selam,
bir konuyu anlamıyorum, bizim eklediğimiz faaliyetlerle sizin ekledikleriniz arasında ne fark var ?
sizinkiler neden sabit kalıyor?
o kadar çok sabit konu olmuş ki diğer faaliyetlere altta yer kalmamış.
etkinlik duyurularınızı neden takvime eklemiyorsunuz da sabit konu yapıyorsunuz?

Erkut bu konuda kararı moderatörümüz Murat Öz veriyor ,

Pazartesi günü sabitten çıkacak şekilde ayarlıyor konuları , kendisinin bu görüşüne katılıyorum.
Çünkü dikkat çekmesi için öne çıkardığı konulardan birisi de hafta sonu etkinlikleri , etkinlik sonlanınca da sabitten çıkaracak .

Diğeer konular için yer sorunu olduğunu sanmıyorum , sen neden böyle düşünüyorsun ?

Toprak' Alıntı:
Arkadaşlar selam,
bir konuyu anlamıyorum, bizim eklediğimiz faaliyetlerle sizin ekledikleriniz arasında ne fark var ?
sizinkiler neden sabit kalıyor?
o kadar çok sabit konu olmuş ki diğer faaliyetlere altta yer kalmamış.
etkinlik duyurularınızı neden takvime eklemiyorsunuz da sabit konu yapıyorsunuz?

arkadaşlar yorucu bir trekking yaptık :smiley:

yorucu olmasının nedeni yer yer 150 cm yi bulan sertleşmiş kardı . kar geçen hafta içinde içinde havaların ısınması nedeniyle biraz erimiş sonra havaların bir daha soğuması yüzünden donmuş bu nedenle de sert ve ayağın batınca kurtaramayacağın şeklilde olan bir karla mücadele ettik :smiley:

Mücadelemiz yaklaşık olarak 12 km sürdü bu kadar mesafeyi tam 7 saatte tamamlayabildik , tam bir kabus gibiydi :eek: sanki bu yürüyüş hiç bitmeyecekmiş gibi gelen arkadaşlarımız parkur tamamlanınca çok mutlu olmuşlardı :smiley:

Bu kadar zorluğuna rağmen yinede çok keyif aldık inanın :smiley: bir ara kar tipi halinde yağmaya başladı , yemek molamızı bile bir ağacın altında ayakta durarak 20 dakika içinde tamamlayıp zorlu yürüyüşe devam ettik ve finale tam kadro sorunsuz olarak ulaştık :smiley:

Parkurumuz Ankara 115 km uzaklıkta olan Kazanlar Yaylasında saat 10.00 da başladı, geniş bir yay çizerek 12 km lik yürüyüşümüzün büyük bölümünü tam bacak hizsında kara batarak yaptık. yürüyüşümüz saat 17.00 de tamamlandı :smiley:

İşte bu etkinliğin fotoğrafları ....

P1150100.jpg

P1150099.jpg

P1150098.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR