Arama sonuçlarınız

1. K

Güney Afrika - Cape Town İzlenimleri

Ynt: Güney Afrika - Cape Town İzlenimleri evet beni de bu kadar güzelliğin oldukça uygun fiyata satılması şaşırtmıştı cape town'da...oteller ve yeme-içme cidden uygun fiyatlıydı...araba kiraladıktan sonra yamaçta kalmamak büyük aptallık olur...ilk sefer tanıdık bu sefer aynı hatayı...

2. K

YILBAŞINDA SHANGAİ...

yılbaşında nereye gideyim diye aranıyordum...alternatifleri ikiye kadar düşürdüm...ve sonunda shangai'ye gitmeye karar verdim...diğeri sydney idi... otel fiyatlarına baktım yılbaşı gibi bir dönemde dahi en üst sınıf otellerde geceliği 100-150 € arasına o kadar çok alternatif var ki vayy bee...
  3. K

Ynt: Güney Afrika - Cape Town İzlenimleri bu arada ben bu şekilde başlık açtığım hatırlamıyorum...hiç yapıma uygun değil... ??? ???

4. K

Ynt: Güney Afrika - Cape Town İzlenimleri freebird ben bu yıl yine gideceğim ve dediğin evleri az çok tahmin ediyorum...burada oturan insan birgün kesin intihar eder dedim sürekli...eer fiyatlar çok abartı olmazsa kesinlikle orada kalmak isterim...
  5. K

Tayland

Ynt: Tayland ben sürekli thy kampanyalarına göz atarım...mesela 29 ekim haftası oslo'ya gidiş dönüş vergiler dahil 375 lira...kıbrıs'a gitmekten daha ucuz...bu fırsatı kaçırmamak lazım...çok soğuk diye kimse gelmeye yanaşmıyor...halbuki soğukluğu ile ün yapmış yerlere bence soğukta gitmek daha...

6. K

Tayland

Ynt: Tayland bu arada eşinle gidersen ekim ayı boyunca thy kampanyası var...2. bilet için 1 € ve alan vergisi ödüyorsun sadece...ki bu da toplamda % 30-40 gibi bir indirime neden oluyor... kaçırma derim...aslında evli olan ve ekonomik durumu kötü olmayan herkes bu fırsattan faydalanmalı...

7. K

Tayland

Ynt: Tayland rio'da otel resepsiyonsti ile 2 gece takılmıştık ilk gidişimden çok daha farklı deneyim olmuştu...turistik yerleri zaten onlardan daha iyi biliyoruz ama yerel lezzet, yerel eğlence konusunda muhakkak oradan birine ihtiyaç duyuyorsunuz...yoksa gezi turistik bir gezi oluyor...
  8. K

Tayland

Ynt: Tayland uçak bileti için yaklaşık 1000 € ödedik...mil kazandıran sınıf olması önemli çünkü 2 uzun uçuş 1 tane avrupa business class bileti bedavaya getiriyor...singapur havayolları ile gidiş dönüş aldık...bu sefer gidiş ve dönüşte de 7,5 saat aktarma süresi olan uçuşu aldık ki singapur'da...
  9. K

Tayland

Ynt: Tayland kurban bayramı'nda bir defa daha tayland yolculuğu gözüktü...bu sefer normal bir insan olarak gidip keşfedeceğim...3 arkadaş gidiyoruz uçuş phuket'e dönüş bangkok'tan olacak...10 günlük bir gezi...1 gece singapur 2 gece phuket 3 gece phi phi 2 gece bangkok 2 gece de uçakta...

10. K

Lübnan Gezimiz (18-23 Mayıs 2011)

Ynt: Lübnan Gezimiz (18-23 Mayıs 2011) yurtdışına gidince insan sırf görmek için dahi olsa bazı sevmediği şeyleri yapabiliyor...hele ki orası o sevilmeyen şeyiyle ünlüyse... :P :P mesela pattaya...ben de tayland'da orası ve en kuzeyi hariç her yere gittim ama pattaya'ya gitmemiştim...bu sefer...

11. K

HONG KONG...

Ynt: HONG KONG... bu arada dönüşte THY upgrade etmiş sağolsun business uçtuk sabaha kadar şarap içtim sonra da kustum...ilk defa...parayla uçtuklarımın hiçbirinde kusmamıştım halbuki demek ki beleş olunca vücut kabul etmedi... :D :D
  12. K

HONG KONG...

Ynt: HONG KONG... yazınızı okumuştum hindistan cevizi suyunu içeceğim o çocuğa bakındım ama bulamadım... :P :P ışık gösterisi benim 1 numaram oldu...muhtemelen de hong kong denince aklıma gelen ilk şey o olacak... uzakdoğu ve güneydoğu asya'da 6. gördüğüm ülke oldu hpng kong...japonya da...

13. K

HONG KONG...

Ynt: HONG KONG... geldik yine kürkçü dükanına... son gün teleferik ile büyük buddha heykelinin oraya gittim...çok güzel bir yolculuktu...eğer vaktim olsa ve 2 kişi filan olsam dönüşü asla teleferik ile yapmaz yürürdüm...yol harikaydı...yürüme yolu yapmışlar...ara ara tırmanmak, su...
  14. K

Acil Yardım Mısır

Ynt: Acil Yardım Mısır sen uçağa bindiysen sorun yok demektir...normalde gerekli vize olmadan türkiye'de pasaport kontrolünden geçemezsin...sadece uçağa biniş kartına bakmıyorlar...gidilecek ülkeye vize olup olmadığına da bakıyorlar...eğer yoksa o kapıdan geçirmezler, geçiriyorlarsa orada bir...
  15. K

Ynt: Lübnan Gezimiz (18-23 Mayıs 2011) bir de ulaşımın karayolu ile yapıldığı şehirlerde araba kiralamak çok mantıklı...ve oteli ücretsiz park olacak şekilde bulmak...hele ki kalabalık yolculuk yapılıyorsa...kalabalıktan kastım 2 kişidir... :P :P avis iyi ama fiyatları yüksek...hatta en...

16. K

Ynt: Lübnan Gezimiz (18-23 Mayıs 2011) vize istemiyor ama kapıda otel rezervasyonunuzu görmek istiyorlar...ben yaptırmadan gitmiştim sıkıntı çıkardılar beni bilmem ne müdürünün odasına götürdüler ben de üyelik kartlarımı gösterip birinde kalacağım ama hamra denen yerin iyi olmadığını 19...
  17. K

Ynt: Lübnan Gezimiz (18-23 Mayıs 2011) bu arada araba kiralamışsınız benzin fiyatı dikkatini çekmedi mi...yoksa ben yanlış mı hesapladım rakamları...3,6 lira yerine 36 kuruş filan olmasın... ;D ;D
  18. K

Ynt: Lübnan Gezimiz (18-23 Mayıs 2011) bayağı emek vermişsin yazıya...fotoğraflar, detaylı bilgiler hatta isim isim hiç üşenmeden yazmışsın her detayı...ellerine sağlık... ben de bir iki ekleme yapayım izninle... beyrut denince ilk akla gelen şeyi pas geçmişsin...bu kadar gezince kopamıyor...

19. K

HONG KONG...

Ynt: HONG KONG... gecenin üçünde gece pazarı dağılmış...halbuki 2 ile 6 arasında açık yazıyordu...göremedik...belki beleşe 1-2 şey bulurdum yine...bangkok'ta bu saatte gündüzü aratmazdı pazar...demek ki bangkok'un pazarı buradan daha iyi...o sonucu çıkarıyoruz... :P :P erken yatıp erken...
  20. K

HONG KONG...

Ynt: HONG KONG... diğer alternatifler... sik sik yuen wong tai sin...en önemli tapınağı...adı bizim çin garip...kesinlikle sormadan bulmamız lazım... :D :D happy valley...at yarışı... teleferik ile yolculuk ve büyük buddha heykeli... elektronik alışverişi... merkez dışındaki adalara...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri