Arama sonuçlarınız

1. FREELİFER

İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Gezisi (31 Ocak 2010)

Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Gezisi (31 Ocak 2010) Emrah çım umarım daha zorlayacağımız yerlerdede başarılı olacaktır.FRL 1 deki en buyuk eksiklik bana göre alçak olmasıydı; senin aracında bunu da çözdüklerini düşünüyorum. Kaldı ki Burhan Amcadan da onayı aldıysa FREELANDER...

2. FREELİFER

İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Gezisi (31 Ocak 2010)

Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Gezisi (31 Ocak 2010) Değerli arkadaşlar yaklaşık 5 saat önce döndüm Türkıye ye kısmetse bi kaç gün içinde izmire döneceğim. görüşemediğimiz süre içerisinde 2 güzel geziyi kaçırmışım ... 1. Keremcim İzmirine hoş geldin seni tekrar gezenbilir...
  3. FREELİFER

İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010) teşekür ederim Erdal Amca; sanırım yarın Hava alanında Keremle de görüşeceğim. Hayat Teyzeme selamlar....

4. FREELİFER

İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010) 10 a kadar yolu var ... :)
  5. FREELİFER

Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010) Ben de bu geziye yurt dışı seyahatim nedeniyle katılamayacağım. eminim yine güzel bi gezi olacaktır. Ahmet çim şimdiden seri III hayırlı uğurlu olsun ...

6. FREELİFER

İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010)

Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010) :)

7. FREELİFER

İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010)

Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010) 1. Erdal & Hayat ............................ Disco 1 2. Ademi .......................................NİVA 3. Çağatay-Arzu ..............................NİVA 4. Hasan Öztürk...
  8. FREELİFER

İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi 2010 herkese sağlık, mutluluk, sevgi ,aşk , iş , aş ve para ; bizlere de bol bol yeni , farklı , heyecan dolu, kazasız belsız geziler getirsin ...
  9. FREELİFER

Ynt1: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 )

Ynt: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 ) selamlar ; benim de çok merak ettiğim bi bölge ...kesinleşmemekle birlikte pazar günü katılabilirim...

10. FREELİFER

İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi sayfa hayırlı uğurlu olsun. 2010 un ilk gezisini de sabırsızlıkla bekliyorum... Nejat Ağbi hayırlısı olsun ... şimdiden herkese iyi seneler...

11. FREELİFER

Ynt: İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009)

fotoğraflarda algılanan açılara fazladan bi 10 derece kadar daha ekleyip diklikleri öyle değerlendirmenizi tavsiye ederim. ancak o zaman etabın gerçek zorluğunu ve keyfini hissedebilirsiniz ...
  12. FREELİFER

Ynt: İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009)

2 senelik kısa offroad hayatımın en keyifli gezisiydi... bitmesin diye hep dua ettim :) 10 üzerinden not vermek gerekirse ; Çamur 7 Su geçişi 6 Dik çıkış 8 Dik iniş 8 Kırıcılık 5 Mangal keyfi 9 dostluk...

13. FREELİFER

Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Kasım 2009) değerli arkadaşlar ; 12 Aralık 09 tarihli Narlıdere diye başlayıp Menderes te yapılan gezinin linkini bu sayfada paylaşabilirmiyiz...
  14. FREELİFER

Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Kasım 2009) güzel bi gezi daha yaşadık ; offroad kısmı az olsada keyifliydi ... herkesin eline koluna sağlık ... bu geziden aldığım ders ise ; bi dahaki sefere kuzuya aç oturmalıyım ... ;D
  15. FREELİFER

Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Kasım 2009) Serkancım sana da kardeşine de geçmiş olsun. acil şifalar dilerim...

16. FREELİFER

Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Kasım 2009) 1-Erco 2-Nejat 3-Vosdost ve saz ekibi (Serkan ) + saz ekibinin kardeşi gökhan 4-Nivscı baba/oğul 5-Ademi+Demet+Bebiş Nivacı 6-Çağatay+Arzu (Orhun sadece yaz gezilerinde standart tayfa)...
  17. FREELİFER

Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Kasım 2009) değerli arkadaşlar çarşamba günü netleşmekle birlikte bende katılmak isterim.
  18. FREELİFER

Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi (17-18 Ekim 2009)

Ynt: Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi (17-18 Ekim 2009) doğa mükemmel gözüküyor.

19. FREELİFER

Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi Duyurusu (17-18 Ekim 2009)

Ynt: Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi Duyurusu (17-18 Ekim 2009) 29 ekim 2009 tarihinde planlanan Kaz Dağı gezisinin linki açıldı ise benimle paylaşır mısınız?
  20. FREELİFER

Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi Duyurusu (17-18 Ekim 2009)

Ynt: Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi Duyurusu (17-18 Ekim 2009) Markanin ne onemi var. Iki cift muhambbet icin burda degilmiyiz. Burak in freelander araci var gezilere gelebiliyorsa sen niye gelmiyeceksin bu arada ben siteye uzun süredir giremiyordum. Vosdos kardeşim Ahmet...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri