Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,715
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Kasım 2009)

Serkancım geçmiş olsun, kardeşin de sen de kısa zamanda atlatacağınıza eminim.

Arkadaşlar Yarın buluşma saati netleşti mi ?
Ben gitarı getiriyorum, Solist nasılsa buluruz ;)
Herkes yiyecek konusunda tedarikli olsun ki kuzu bize kalsın ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Kasım 2009)

Arkadaşlar saat 9 da Egs PArk Bornova otoparkında buluşalımmı...

abi 9:00 çok erken değil mi yav :-\

9:30 yada 10:00 mesela ?

Nejat abi saat 10 da kontak çeviriyoruz EGS önünden.. cumartesi bazı arkadaşların iş dolayısıyla bize katılımı geç olacakmış o nedenle kuzuyu pazar çevirelim dediler... cumartesi kahvaltı yapar ufak mangallık alır muhabbete başlarız sonra gece kamp kuracak arkadaşlar kamp atar kaplıcya gidecekler ayrılır pazar sabahı buluşulur kuz çevrilir Çıplak dağa doğru bir gezi yapar döneriz... ne dersiniz?

akademic' Alıntı:
Nejat abi saat 10 da kontak çeviriyoruz EGS önünden.. cumartesi bazı arkadaşların iş dolayısıyla bize katılımı geç olacakmış o nedenle kuzuyu pazar çevirelim dediler... cumartesi kahvaltı yapar ufak mangallık alır muhabbete başlarız sonra gece kamp kuracak arkadaşlar kamp atar kaplıcya gidecekler ayrılır pazar sabahı buluşulur kuz çevrilir Çıplak dağa doğru bir gezi yapar döneriz... ne dersiniz?

tam isabet

Gizem biraz limoni gibi ben de geceyi nasıl geçireceğiz diye kıvranıp duruyordum

biz pazar sabahı en geç saat 9:00'da ovacık piknik alanındayız,

kahvaltının tamamını bitirmeyin bize de bırakın

VE İHTİYACINIZ OLACAK HERHANGİ BİRŞEYİ MESAJ İLE HABER VERİN

yav bu çok iyi oldu (benim için olmasa da) kızı fazla dağıtmamış olacağım. içim çok rahatladı

Cep çekiyor mu orada .?
Mesaj atacaklar. :smiley:

Ademi şimdiden mesaj atın siz.
;D

TezzMertek' Alıntı:
Cep çekiyor mu orada .?
Mesaj atacaklar. :smiley:

Ademi şimdiden mesaj atın siz.
;D

demokrasilerde çareler tükenmez, mesela duman var ;)

1-Erco
2-Nejat
3-Vosdost ve saz ekibi (Serkan ) + saz ekibinin kardeşi gökhan
4-Nivscı baba/oğul
5-Ademi+Demet+Bebiş Nivacı
6-Çağatay+Arzu (Orhun sadece yaz gezilerinde standart tayfa)
7-serdar,zeynep,vede bizim yanki
8- Onur ve Bekir (O rh- ) ( A rh+ )
9- Erdal & Hayat & Kerem
10- Serdar&Beril &(Aybars Efe) Cumartesi akşam üzeri katılacaklar
11- Emre
12-Burak&Roka

oğlaktan bi parça bana da düşerse ne ala.... :smiley: kusura bakmayın aracım bugun tamirden çıktığı için geç yazabildim ismimi ...

Serkancım sana da kardeşine de geçmiş olsun. acil şifalar dilerim...

Bence saatte sorunyok öğleden sonra gelmeyi düşünen varmı
oğlumda C.TESİ öğleye kadar çalışmak zorunda.
Ayrıca galon meselesini molalarda konuşuruz.
yukarıda türksel full çekiyor.

Bir terslik olmazsa saat 10 da ordayım.

Simdiden kazasız,sorunsuz ve bol eğlenceli bir gezi olması dileğiyle.

ben gaziemirden bayındır, dereköy den gelecem kaplıcadan odaların anahtarlarını alayım side ovacıkda katılırın bende sabah 10 da yola cıkarım
Serkan ve kardeşine de cok gecmiş olsun acıl şifalar dilerim

Merhaba..

Serkancım geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum..

Benim aracım da bakımdan çıktı. Yağ kaçağı aptal bi keçe yüzündenmiş. Fren diskleri, balatalar, arka kampanalar, arka balatalar, ön amortisörler, viraj denge kolu takozları komple yenilenip ayardan geçti. Motor üst kapağı filan contalar vırt zırt derken, süper bir bakım oldu.

Kısacası herhangi bir sorun olmazsa ben de aranızda olacağım..

Ayrıca belirtmek isterim, gideceğimiz güzergahta Vodafone' da full çekiyor :smiley:

Görüşmek üzere..

sayın arkadaşlar çok çok güzel iki günün sonunda istemiyerek ayrıldık.
salimen evlerimize ulaştık.

Oh ne mutlu size, arabam var binemiyorum..

Peder bey karagölü gördükten sonra nuh diyor peygamber demiyor, inandıramıyorum da o gezi gibi olamayacağına, zorlamak da hoşuma gitmiyor, sınavlar da üstüne bindi diğer gezilere artık :smiley:

Acıyorum benim Land'a, sadece kaldırımlara park etmek için alınan torunlarına benzemesinden korkuyorum :smiley:

Oh Furkan abi, araban top gibi olmuştur şimdi, bi test sürüşü verirsin artık ilk fırsatta, güle güle bin..

Arkadaşlar etkinliğin detay ve fotoğraflarını aşağıdaki linkte paylaşalım :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=42815.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.