Arama sonuçlarınız

1. cocojambo

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Arkadaslar selamlar Gecen ay ayrildigim grand cherokee zjden snra bidaha girmem dedigim off road camiasina navara kaşintisiyla tekrar niyetlenmis bulunmaktayim Budefa araci gunlukte kullanmayi dusunuyorum. Hangi yildan sonrasini tercih etmeliyim ve otm sanzimani...

2. cocojambo

Zj için double teyp öneri

Ynt: Zj için double teyp öneri Ewet ama zaten arabadan bi onceki sahibi arıza yaptığı için sökmüş atmış amfisini :( Yinede bağlantı sırasında sanırım dikkatli olmak gerekiyormus. Yardımınıza ihtiyacım olucak sanırım. Tekrar tesekkur ediyorum..
  3. cocojambo

97 zj ile camiaya ilk adimi attim saygilar..

Ynt: 97 zj ile camiaya ilk adimi attim saygilar.. Su an ayurt dısındayım ama yarın aksam gelip arabamı teslim alıcam persembe gunude fotoları yukluycem insallah teşekkürler iyi dilekleriniz için..

4. cocojambo

Ynt: Zj için double teyp öneri Tam olarak aradıgım sey buydu iste! Fiyatıda pahalı değil bu özelliklere göre... Çok teşekkür ederim mustafa bey çok yardımcı oldu bu..
  5. cocojambo

GC zj için geri görüş kamerası mı? Park sensörü mü?

Ynt: GC zj için geri görüş kamerası mı? Park sensörü mü? Bahsettiğiniz paralara cıkıyor ne yazık ki kamera. Bende su an maliyeti düşürmeye çalışıyorum. Güzel ve ucuz yoldan çozmeye çalışıcam. Sizlerle paylasırım sonucu..

6. cocojambo

Ynt: Zj için double teyp öneri Bana geri gorus göstergesi vazifesi gorucek kucuk lcd ekranı olan bi teyp de yeterli olucaktır. 3d film falan izlemicem Model yada marka tavsiyeniz varsa alabilirim

7. cocojambo

Ynt: GC zj için geri görüş kamerası mı? Park sensörü mü? Paylasımlarınıza cok tesekkur ederim sanırım kamera daha cok iş görücek..
  8. cocojambo

Selamlar.. Geri görüş kamerası takmaya karar verdim ve bunun içinde bir double teype ihtiyacım var.. DTM-620 XETEC diye bir model onerdiler.Çok estetik değil ve dandik görünüyo açıkçası.. Cok pahalı olmayan ve torpidoyuda fazla kesmeden bu tarzda ne kullanabilirim bu aracta ? Sizler ne...
  9. cocojambo

WJ'min bagaj kapağı kilidi bozuk mu?

Ynt: WJ'min bagaj kapağı kilidi bozuk mu? Emin olmamakla beraber bagaj telinde bir gevşeklik olabilir.Yada kilit yağsız kaldıgından kastırıyodur.. Değişmesi gerekiyosa Bağcılar sanayide Tolga var amerikancı.17. sokakta olması lazım..%99 bulursunuz aradığınız parçayı.

10. cocojambo

Arkadaşlar hangisini önerirsiniz. Yüksek araçta hangisi daha verimli çalışır sizce?

11. cocojambo

Zj için Lund marka kep/güneşlik/sunvisor

Arkadaşlar Selamlar.. Zj için lund marka ışıklı kep getiren yada getiren birini tanıyan var mı acaba?
  12. cocojambo

97 zj imobilizer tamiri ve sonuç...

Ynt: 97 zj imobilizer tamiri ve sonuç... Anladim arac su an serviste oldugu icin kumanda elimde degil.bana son rakkamlarinin tutmasi gerektigi soylendide oyuzden.. Eger 1 yada 2 olmasi yeterli ise super.. Tesekkurler yardimlariniz icin..

13. cocojambo

Ynt: 97 zj imobilizer tamiri ve sonuç... Aracın kumandasının seri numarasının son 2 rakamı 66 ve paniksiz.1 yada 2 oldugunu gosteren bir ibarede mi var? tam olarak anlayamadım mert bey..
  14. cocojambo

Ynt: 97 zj ile camiaya ilk adimi attim saygilar.. herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorum.. kumandasını tamir ettim, araç kendini kitledi :) baska konuda paylaştım sorunu cozduk cok sukur .. Fotoları en kısa zamanda çekicem herkese iyi pazarlar..
  15. cocojambo

Ynt: 97 zj imobilizer tamiri ve sonuç... Mert bey soyledikleriniz denedim faka ise yaramadi Olayi aynen ali beyin anlattigi gibi sonuclandirdim İslem 1,5 saat kadar suruyo ve 400 tl ye mal oldu Arac kendini korumaya almis kumanda kendi kumandasi Olmasina ragmen.. Daha ilk gunden boyle bi...

16. cocojambo

Arkadaslar selamlar... Baha dun satışını aldıgım 97 zj min kumandası çalışmıyordu.Anahtar ile açıp kapanıyordu araba dogal olarak imobiliser i ve alarmı da çalışmıyordu. Dün aksam butun leğimleri yeniledik ve denedik..Ve sonuç........ Şu an anahtar çalışıyor tum kapılar açılıyor ve korna...
  17. cocojambo

97 zj ile camiaya ilk adimi attim, satısı aldiim gibi araci ustaya goturup biraktim.yağlari filtreleri değişiyor.. Araçla henüz 4 km yol yapmama rağmen acaip isindim.Umarim çok üzmez ilerleyen zamanlarda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri