Arama sonuçlarınız

1. Y

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) :) kulağa hoş geliyor abi hergün kesintisiz offroad ;D

2. Y

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) aslında bende çok heveslenmiştim çanakkale için, ama malesef olmadı hanım mecburen çalışıyor ( beraber çalıştığı arkadaşı izinli olduğundan izin alamadık ) :( cumadan pazara firar edersen sanırım bir daha eve giremem :) beni evlatlık kabul eden varsa...
  3. Y

Land Rover Freelander II Test Sürüşü

Ynt: Land Rover freelander II Test Sürüşü ibrahim tekrar hoşgeldin aramıza :)

4. Y

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) :) otobüsle off-road yapılıyormu
  5. Y

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) yükseltme şart oldu lastikler büyük geliyor geçen hafta 4 gün range i kullandım suzi bakımdaydı şimdi suzi ye alışamıyorum çok yavaş gelmeye başladı :) sanırım v8 alışkanlık yaratıyor :)

6. Y

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) orkun ctesi aracın yayına uğradım dehşet görünüyordu ama nasıl biniliyor bir türlü çözmedim abi :)

7. Y

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) sanırım yakıt zammını protesto ediyoruz, geziye çıkamıyoruz :)
  8. Y

Beter Böcek CJ

Ynt: Beter Böcek CJ hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar gelişmeleri merakla bekliyoruz işin içinde faruk kardeşimin pilotajı varsa cj çalışmadan önce 2 kere düşünür artık :)
  9. Y

Arkadaşımız Erhan'ın Babaannesi Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Erhan'ın Babaannesi Vefat Etmiştir erhan kardeşim başınız sağolsun, allah sabır versin allah rahmet eylesin

10. Y

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) valla sıkısını bilmem etaptan geliyorum uğur abi giderken 2 kere çektiler sonra batan araçları solladım şarj yandı direksiyon ağırlaştı baktık kayış kopmuş tekrar sanayiye bıraktım ama dönüşte o sinirle geçmediğim yer kalmadı biraz sürten mtr lastik...

11. Y

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) tabi tampon altındaki karlığı ve minibüs görüntüsü veren sarı sisler artık olmayacak biraz arazi aracına benzesin :)
  12. Y

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) valla uğur abi range i oktay teslim aldı dükkana götürdü alındığından beri orda ben bir sefer merak için gidip kullandım :) herralde bu akşam gider alırım oktay bakımını yetiştirecek inşallah :)

13. Y

LİNK / Faydalı Olabilecek Her Türlü Linki Paylaşabiliriz..

Ynt: LİNK / Faydalı Olabilecek Her Türlü Linki Paylaşabiliriz.. hem en iyi websitesi ödülü hemde ocakbaşı :) tavsiye için teşekkürler uğur abi
  14. Y

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) hayırlısı olsun faruk kardeşim tahoe den daha büyük ne varki ? :)
  15. Y

Kömürlük-Bozhane-Kılıçlı Kamplı Keşif Gezisi (5-6 Nisan 2008)

Ynt: Kömürlük-Bozhane-Kılıçlı Kamplı Keşif Gezisi (5-6 Nisan 2008) :) şimdilik hoş görünüyor uğur abi umarım 2.lada faciasına dönmez ama sizin girdiğiniz parkurlara girmesi için çok fırın ekmek yemesi lazım :) bu gezi benim için zorlu olurdu ben yine tırıs tırıs derelerden geçerim

16. Y

Trafik Cezası...

Ynt: Trafik Cezası... aracını pazar günü gördüm efe, baya yakışıklı duruyordu, iki araç geçtiğimizden duramadım öndeki araç işaretimi algılamadığından devam ettim bir dahaki gelişimde uğrayacağım, mermeri sıcak tut :) bazen trafik polisleri plakayı arkadaşlarına söyleyebiliyor misal...
  17. Y

Trafik Cezası...

Ynt: Trafik Cezası... bence hiç sorma beni takip edip kırmızı ışıkta geçen trafik polisine sen neden kırmızı ışıkta geçtin diye sordum ceza 2 katına çıktı :)
  18. Y

Kömürlük-Bozhane-Kılıçlı Kamplı Keşif Gezisi (5-6 Nisan 2008)

Ynt: Kömürlük-Bozhane-Kılıçlı Kamplı Keşif Gezisi (5-6 Nisan 2008) Gezenbilir kamp şenlikleri başlamış demek bahar geldi :) ciddi zor bir parkurmuş, araçlar baya zorlanmış, kırılan araç olmaması sevindirici fotoğraflar ve videolar için teşekkürler

19. Y

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) o aracı son gördüğümde orkundan merdiven sormuştum ayağım o kadar kalkmıyor ben ona co pilot olmam :)
  20. Y

Arkadaşımız Faruk Bedir Baba Olmuştur

gözünüz aydın faruk kardeşim allah analı-babalı, sağlıklı bir ömür nasip etsin bütün aileye mutluluk içinde uzun bir hayat diliyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri