Arama sonuçlarınız

1. mancar

Vites Kolundaki Buton ?..

Ynt: Vites Kolundaki Buton ?.. Ali Bey güzel fıkraymış :D

2. mancar

Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?..

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. İlginiz için teşekkür ederim Timur Bey.. :) Manifoltta bi patlağım mevcut, hız sabitleyicim çalışıyor demekki voltajı düşük alıyo ama başka bi problemde var onu bulmam lazım 534 saydığınada eminim çünki bi kaç kere tekrarladım hep aynı mesajı verdi...
  3. mancar

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. Serdar Bey türkçelerinide yazabilirmisinz rica etsem yada bi arkadaş yazabilirse sevinirim. Açıkcası uygularken bende çok şaşırdım böyle bi kodlama olayını yapmaları ozamana göre düşünülmüş güzel bi çözümleme...

4. mancar

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. Serdar Bey dediklerinizi uyguladım çıkan rakamlar şunlar; 34 13 534 ve son olarak 55 sayısıyla bitirdi.
  5. mancar

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. Evet sıralı sistem.

6. mancar

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. Bu aralar Lpg ile ilgili biraz sıkıntım var 3. - 4. viteslerde 80 ve 90 km'ye çıkınca arabada tekleme başlıyor düşük devirlerde...

7. mancar

Bu aralar 93 xj jeepimin check engine ışığı marşa bastıktan sonra sürekli yanmaya başladı. Dikkatimi çeken kışın hiç yanmazdı havanın ısınmasıyla alakalı olabilirmi diyorum suyunu yağını kontrol ediyorum ama bi azalma yok başka hangi sebeplerden olabilir sizce ?
  8. mancar

Smart Off-Road :)

Ynt: Smart Off-Road :) bu lastikleri çeviricek nasıl bi motor uygulaması yapılmıştır merak ettim yükseltme işleminin büyük bi kısmınıda motor oluşturuyo heralde :D
  9. mancar

Yükseltme Kiti Yardımı...

Ynt: Yükseltme Kiti Yardımı... özurlalı; Osman abinin yeri tam olarak nerde 2.sanayidemi.. Pardon yukarda 1.sanayi diye belirtmişsin teşekkürler..

10. mancar

Yükseltme Kiti Yardımı...

İzmirde yükseltme kiti(aracım XJ) nerede bulabileceğimi bilenler varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim olmadı İstanbuldan ben yardımcı olabilirim diyenleriniz olursa da çok memnun olurum aracımı yükseltmek istiyorum ve sabrım tükenmeye başladı melesefki... Saygılar...

11. mancar

Araçlarımızda Kullandığımız Işıklandırmalar...

Herkese selamlar.. Önceden ne kadar değinilmiştir bilmiyorum ama araçlarımızda bulunan standart aydınlatmalar dışında ne tür ek,ilave ışıklandırmalar kullanıyoruz, tavanda yada ön ve arka olmak üzere gerekse kuvvetleri gerekse ölçüleri,şekilleri bakımında tercihlerinizi ve hangi açılarla...
  12. mancar

İzmir Bozdağ'da Snowboard

Ynt: İzmir Bozdağ'da Snowboard tesis geçen hafta açılmış güzel kayak yapılmış bu haftada herkezi bekliyolar... ;)

13. mancar

Ynt: İzmir Bozdağ'da Snowboard Evet kayak ve snowboard malzemeleri mevcut yanlız kiralama ücretleri geçen sene biraz tuzluydu bu sene nasıl olur hiç bilmiyorum şuan tesisler açık değil ama ocak ayı açılacak diye bi söylem var bilgine ;)
  14. mancar

Teknik Terimler Hakkında Yardım...

Selamlar bugün arabamı(XJ) jeep yetkili servise götürdüm genel bi kontrol amaçlı ve bana 2.500 ytl ye yakın liste içinde; manifold, üst ve alt salıncak fişekleri sağ sol, viraj demir lastikleri ve link demirlerinin değişmesi gerektiğini söylediler. Bu parçalar hakkında bilgisi olanların bana...
  15. mancar

Cherokee XJ Alırken Dikkat Etmem Gereken Noktalar Nelerdir ?

Ynt: Cherokee XJ Alırken Dikkat Etmem Gereken Noktalar Nelerdir ? Bunlarda arkadan çekilmiş olanlar..

16. mancar

Ynt: Cherokee XJ Alırken Dikkat Etmem Gereken Noktalar Nelerdir ? XJ
  17. mancar

Ynt: Cherokee XJ Alırken Dikkat Etmem Gereken Noktalar Nelerdir ? 1650 dolar çok değilmi nette yabancı sitelerde 800 dolar civarında rakamlar var içindede bahsettiğiniz parçaların hepsi mevcut internet fiyatlarını kâle almamalımıyız?
  18. mancar

Ynt: İzmir Bozdağ'da Snowboard Selamlar... Geçen sene bozdağda snowboard yapma fırsatı buldum ve yeni başlayan biri için ideal bi yer diye düşünüyorum diğer kayak merkezlerimizle kıyasladığımızda pistleri ve oteliyle sınırlı kalabilir ama bu kötü bi yer gibi sakın anlaşılmasın zamanla büyüyüp...

19. mancar

Ynt: Cherokee XJ Alırken Dikkat Etmem Gereken Noktalar Nelerdir ? Selamlar... Yaklaşık 1.5 ay önce almış olduğum xj mi sonunda yükseltmeye hazır olduğumdan ve de malum kış şartlarınında yavaş yavaş istediğimiz seviyelere gelmesi sebebi, başlamak için daha fazla geç kalmıyımdiye sizlerden 3''...
  20. mancar

Ynt: Cherokee XJ Alırken Dikkat Etmem Gereken Noktalar Nelerdir ? Erler kardeşim bu bir tercih meselesi tabi ben şimdi gidip adanadaki arabayı al diyemem çünki hakkında çok fazla bilgim yok sahibiylede sadece arabayı nerde görebilirim diye telefon görüşmemiz var bundan ibaret ve o arabanın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri