Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Lada Niva Test Gezisi 10/10/07
şu telsiz denen cihaz gerçekten çok faydalı bir alet.burdan recep abiye teşekürlerimizi iletiyoruz bizi bir telsiz sahibi yaptığı için.son kartepe gezisinde telsizin nekadar işe yaradığının birkez daha farkına vardık.konvoyun ön tarafında ve arka tarafında...
sen pazar günü bir dreksiyona geçte gör bak seni ağaç bile kesmez.araç tepeleri okadar rahat tırmanıyorki anlatamam görmen lazım
bu ok 144 denen lastikler nasıl bişeymiş böyle .farukcum sana tekrar teşekürler. bişey merak ediyorum bu nivalar ağacada çıkıyomu acaba :)
ne yalan söyliyimarabanın yeni halini görünce dayanamadım daldım bir araziye.tek kelimeyle muhteşem emeklerimizin karşılığını alacağız heralde.
cj nin hakkını yemeyelim arkadaşlar.ertaş çoğu yeri kendi azmi ve cj nin gücüyle geçti.nede olsa cj onun motor sesi yeter.bide ilk göz ağrımız.
Ynt: 23 Eylül Kemerburgaz Çevresi Offroad Gezisi
yevgeni ellerine sağlık resimler harika.
suat abi geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsınız.
uğur abi resimleri bekliyoruz...fazla bekletme bizi.
Ynt: Gezenbilir Hacıllı Pikniği (16 Eylül 2007)
uğur abicim çok teşekür ederim.
resimler için ayrıca teşekürler.hakan ve serkan sizlerinde eline sağlık.
bende kamera kasetini cd ye aktarıp hepinize vericem özellikle yücel abinin salıncaktan düşüşüne dakikalarca güleceğinizden eminim. katılan...