Bu arada burası belki yeri değil ama;
Zaten çoğu kişi biliyor düşüncesinden (telefonlaştığımız için) gezimizi burada anons etmeden yapmak gafletinde bulunduk...Bu benide sonradan çok rahatsız etti... Bazı arkadaşların alınması gayet normal..Bende alınırdım...Gezenbilir Off_road ailesi olarak bunlara dikkat etmemiz gerektiği düşüncesindeyim..Adı üstünde AİLE...
Ama bu son mütevazi gezimizin oluşumu gerçekten cuma öğleden sonra 3-4kişinin dışarıda iftar
yapalım mı düşüncesinden çıktı....Bir Gezenbilir grup gezisi değilde Pazar günü şahsi gezi olarak planlanmaya çalışıldı...ve Cumartesi vazgeçilir gibi oldu..çünkü sadece 2 kişi kalınmıştı...
Önceden planlanmayan cılız 3 kişinin yapacağı bir buluşma için çok geçti ve buraya haber bile verilmesi tuhaf olurdu...
Takii Pazar öğleyine kadar......herkes bildiği kişilerin cep telefonunu arayarak kalabalık bir oluşum sağlandı...gelen kişileri duyunca çok sevindim ama içimden çok hızlı oldu ama haber verilemedi diye sıkıldım...
Genelde önceden programsız 2-3 kişinin hadi gezelim mi diye yola çıktığı yerde o onu , o onu arıyarak çok katılımın olduğu durumlarda bu kaçınılmaz bir ayıp oluyor...(kaldıki ben katılım ne kadar fazla ise ben o kadar da mutlu olan birisiyim)
Bunun bir çaresine bakmaz isek istemeden kırgınlıklar olacaktır, bu benim gibi bir çok arkadaşıda üzer..
Ben bu ailede çok mutluyum ve kimsenin kalbi kırılsın istemem...Çünkü geziden haberdar olamayan bir çok değerli Off_Road arkadaşımız var...Kendimi onların yerine koyduğum zaman içim sızlar...
Bence daha güzel günler ve organizasyonlar için daha hashas davranmalıyız...
Ben bu gruba gönül vermiş herkesi seviyorum