Gezenbilir Hacıllı Pikniği (16 Eylül 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sduran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,748
Ynt: Gezenbilir Hacıllı Pikniği (16 Eylül 2007)

Ramazan bitmez herhalde...Bilirim ben o beklemeyi...herkes dereden sıkı geçiş yaparken ben sığ yerden geçiyorum kaç seferdir :D

Son 10 gün...bomba gibi geliyorum...

Etiketler

Jeep34' Alıntı:
Fatih geçmiş olsun...aslında beraber dönüşün bir faydasıda bu...keşke haber verseydin...elimizden geleni yapardık..

uğur abicim çok teşekür ederim.
resimler için ayrıca teşekürler.hakan ve serkan sizlerinde eline sağlık.
bende kamera kasetini cd ye aktarıp hepinize vericem özellikle yücel abinin salıncaktan düşüşüne dakikalarca güleceğinizden eminim. katılan herkese tekrar teşekürler.....

Uğur abi sen stickerları ne ara yaptırdın yaa ???

IMG_6632N.jpg

abi duyarlılığın için cok tesekkurler
???
Jeep34' Alıntı:
Bu arada burası belki yeri değil ama;

Zaten çoğu kişi biliyor düşüncesinden (telefonlaştığımız için) gezimizi burada anons etmeden yapmak gafletinde bulunduk...Bu benide sonradan çok rahatsız etti... Bazı arkadaşların alınması gayet normal..Bende alınırdım...Gezenbilir Off_road ailesi olarak bunlara dikkat etmemiz gerektiği düşüncesindeyim..Adı üstünde AİLE...

Ama bu son mütevazi gezimizin oluşumu gerçekten cuma öğleden sonra 3-4kişinin dışarıda iftar
yapalım mı düşüncesinden çıktı....Bir Gezenbilir grup gezisi değilde Pazar günü şahsi gezi olarak planlanmaya çalışıldı...ve Cumartesi vazgeçilir gibi oldu..çünkü sadece 2 kişi kalınmıştı...

Önceden planlanmayan cılız 3 kişinin yapacağı bir buluşma için çok geçti ve buraya haber bile verilmesi tuhaf olurdu...

Takii Pazar öğleyine kadar......herkes bildiği kişilerin cep telefonunu arayarak kalabalık bir oluşum sağlandı...gelen kişileri duyunca çok sevindim ama içimden çok hızlı oldu ama haber verilemedi diye sıkıldım...

Genelde önceden programsız 2-3 kişinin hadi gezelim mi diye yola çıktığı yerde o onu , o onu arıyarak çok katılımın olduğu durumlarda bu kaçınılmaz bir ayıp oluyor...(kaldıki ben katılım ne kadar fazla ise ben o kadar da mutlu olan birisiyim)

Bunun bir çaresine bakmaz isek istemeden kırgınlıklar olacaktır, bu benim gibi bir çok arkadaşıda üzer..

Ben bu ailede çok mutluyum ve kimsenin kalbi kırılsın istemem...Çünkü geziden haberdar olamayan bir çok değerli Off_Road arkadaşımız var...Kendimi onların yerine koyduğum zaman içim sızlar...

Bence daha güzel günler ve organizasyonlar için daha hashas davranmalıyız...

Ben bu gruba gönül vermiş herkesi seviyorum :smiley:

Ben Hacıllıda kalan odunları yakmak için dün iftarı orada yaptım ;D

:smiley: doğaya yakın olmak böyle birşey bizde duvarların arasında pinekleyeylim
helal olsun uğur abi
offroad virüsü bu vücudu komple kaplıyor :smiley:

Beklerim Yücel...odunlar hala bitmedi..amma toplamışsınız...söndürdüm..bekliyo ;D

mustafanın nivayı bile çekici olarak kullanıp kütük taşıttık abi o kütük zaten 3 iftar yeter :smiley:
benim orda iftara yetişmem için heralde şimdiden yola çıkmış olmam lazımdı yada saat 15:00 gibi bu trafikte o kadar yolu ancak gelirim :smiley:
bu yüzden ancak haftasonları gelebiliyoruz yakın olsa kalmazdı o odunlar :smiley:

Bende bugün Pendik te Mağazadayım zaten...senin dediğin gibi 4 duvar...sevmedim bu işi...

Arkadaşlar hacıllı gezisinde birinizin aracında ucunda yapışık U kilit olan yeşil bi strap kalmış olabilir mi ???
Yoksa Recep abiyi arayıp soracam ;D ;D

Serkan abi sen direk Recep abini ara bence, ama Yücel abiye satmıştır kesin o akşam strepide ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR