Gezenbilir Hacıllı Pikniği (16 Eylül 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sduran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,759

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Hacıllı Pikniği (16 Eylül 2007)

eyvallah hakanım bunu zaten bütün arkadaşlarım abilerim gösterdi arabam olsada olmasada her zaman aranızdayım
haftasonu bedenen olmasada yüreğimle yanınızdayım hadi toparlayın grubu boş durmayalım :smiley:

yücel' Alıntı:
kime strap lazımmış çok ucuza düşürdüm bi yerlerden satabilirim :smiley:
renk : yeşil
u kilit yanında hediye ;D ;D

Valla söylemesi ayıp ama ucundaki U kilit paslanmaz gemici kiliti ve benim...onu Serkan'nın strepinden bir türlü sökemedim :D

abi bi şaka yaptım herkes ciddiye aldı :smiley:
serkanda niye aldın strapı ver diyo :smiley:
ne gezer bende strap benim aracımın böyle şeylere ihtiyacı yokki asfaltta tırıs tırıs gidip geliyo :smiley:

yücel' Alıntı:
abi bi şaka yaptım herkes ciddiye aldı :smiley:
serkanda niye aldın strapı ver diyo :smiley:
ne gezer bende strap benim aracımın böyle şeylere ihtiyacı yokki asfaltta tırıs tırıs gidip geliyo :smiley:
Recep abidedir o strap Recep abide ;D

Arkadaslar merhaba, foruma ilk kez mesaj atıyorum. Ekranda cıkar mi cikmaz mi bilmiyorum. Simdilik deneme sadece.

Süper, mesaj göründü... Devamini yazabilirim demek ki...

Öncelikle kendimi tanitayim , Bücür'ün babasi ve Landcruiser BJ62 desem herhalde gezilerden hatirlarsiniz .

Herkese sevgiler ...

fatih hoş geldin forma bücür demen yeterliydi nede olsa ilk aşkım ;D ( kendi katagorisinde ilk aşkım tabi :smiley: )

100_2940.jpg

Fatih hoşgeldin foruma. Uzun zamandır zaten aramızdaydın, nihayet forum işide tamam :smiley: Bücür'e selam ;D

Sagolun arkadaslar... Bücür'ün de hepinize selamı var .

Yücel Abi sana da ayrıca sevgilerini iletiyor :smiley:

Bir de Korhan'ı soruyor , ihtiyacı varsa her zaman çekerim arabasını diyor... Tasması hazır boynunda :smiley:

Fatih, nihayet!... Artık haftasonlarını bize ayır yahu...
Senin ortak ta "tank"ın üstünü kapamış, beraber bekliyoruz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR