Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Süpersin hakan abi yaaa ellerine sağlık fotoğraflar mükemmel. Çok keyif aldım izlerken resmen o anları tekrar yaşıyor insan. Yalnız birşey dikkatimi çekti, senin görüntün hiç yok denecek kadar az maalesef, bir daha ki sefer arasıra makineyi bana devret de senide görelim buralarda
Valla süper olmuş.Fotoları izlerken adeta gaza geldim,kendimi çavuşbaşına atmak istedim yakın olduğu için ama aracım hala serviste..En yakın zamanda inşallah tekrar gider çamurlara bulanırız..
Hakan resimler süper,hastalanıp etaba giremediğim için çok üzüldüm fotoları görünce...Ayrıca aracın kapılarını kilitleyip uyuduğum için çadırını alamayan ve sabaha kadar dışarda kalan sevgili Yücel tekrar tekrar özür dilerim...Alacakaranlıktaki resimlerin içimi sızlattı arkadaşım çok üzgünüm... :-[
üzülme ablam kampı horlayan bir köpeğe emanet edecek halimiz yoktu ;D
elimdeki baltalarda olan fotoğrafta sabahın yedisinde odun aramayagiderken çekilmiş savaşa gitmiyordum
Dumura uğradım ben motorumu hayatta o çamura sokmam. Üzerine toz konduğu zaman bile hemen silerim. Sizinki farklı bir tutku. Genede çok eylenmişşiniz belli. Belki bir gün bizde heves ederiz.
eller,n,ze sağlık cok keyifliydi kareler gezi mükemmel olmuş bendede şahin var offroad gezilerinize katılsam olmazmı espirimi mağzur görün aslında cok isterdim kimbilir zaman paylaşım için saolun