Kılıçlı - Ağva Kamplı Off-Road Keşif Gezisi (06 - 07 Ekim 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,646
Ynt: Kılıçlı - Ağva Kamplı Off-Road Keşif Gezisi (06 - 07 Ekim 2007)

yucel abı bızım ordaı tek gozlu kargayı sen vurmusun anladık :smiley:.mukemmel gezı olmus

Etiketler

Süpersin hakan abi yaaa ellerine sağlık fotoğraflar mükemmel. Çok keyif aldım izlerken resmen o anları tekrar yaşıyor insan. Yalnız birşey dikkatimi çekti, senin görüntün hiç yok denecek kadar az maalesef, bir daha ki sefer arasıra makineyi bana devret de senide görelim buralarda ;)

Hakan ellerine gözlerine sağlık canım kardeşim mükemmel olmuş işin sonu benim gelemeyen erkadaşım varya resimleri görmüş inan çıldırmış teşekkürler

Valla süper olmuş.Fotoları izlerken adeta gaza geldim,kendimi çavuşbaşına atmak istedim yakın olduğu için ama aracım hala serviste..En yakın zamanda inşallah tekrar gider çamurlara bulanırız..

Fotoğrafcının fotoğrafı olmazmış :smiley:

Ayrıca benim bu geziden haberim hiç olmadı..Eğer olsaydı Ağva bölümüne katılmaya çalışırdım ....

Düşman çatlatan bir harekat olmuş. Sizin adınıza çok sevindim. İzlemesi bile müthiş keyif verdi...

hural' Alıntı:
IMG_7580.jpg

Unutmadan; Recep - Suat, Yücel bile kıskanacak sizi. Baltalarınız bende !..

Hakan resimler süper,hastalanıp etaba giremediğim için çok üzüldüm fotoları görünce...Ayrıca aracın kapılarını kilitleyip uyuduğum için çadırını alamayan ve sabaha kadar dışarda kalan sevgili Yücel tekrar tekrar özür dilerim...Alacakaranlıktaki resimlerin içimi sızlattı arkadaşım çok üzgünüm... :-[

üzülme ablam kampı horlayan bir köpeğe emanet edecek halimiz yoktu ;D
elimdeki baltalarda olan fotoğrafta sabahın yedisinde odun aramayagiderken çekilmiş savaşa gitmiyordum :smiley:

Vıcık vıcık çamur, arazi, dağ, taş, kamp...
ama arkadaşlar bel altı vuruyorsunuz...
kıskanmamak elde değil...

hakan resimler harika bu geziyi kacirdigima inanamiyorum
hakan bazı resimler açmiyor acaba nedeni nedir

Jeep34' Alıntı:
Ne güzel yapmışsınız...resimlerinizi dört gözle bekliyorum:smiley:
Beklemede olduğum şu günlerde ilaç gibi gelir valla.... :D
haklısın baba katılıyorum sana :D

Dumura uğradım ben motorumu hayatta o çamura sokmam. Üzerine toz konduğu zaman bile hemen silerim. Sizinki farklı bir tutku. Genede çok eylenmişşiniz belli. Belki bir gün bizde heves ederiz.

eller,n,ze sağlık cok keyifliydi kareler gezi mükemmel olmuş bendede şahin var offroad gezilerinize katılsam olmazmı :p espirimi mağzur görün aslında cok isterdim kimbilir zaman paylaşım için saolun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,971
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler