Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar
Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim - Tabu geyikleri
Kelime: demeç
- ben şimdi masada oturdum veriyorum
- nası yaaa ??
- ya işte masada oturdum fotoğraf çekip yazı yazan tiplere veriyorum.
- neee???
- ya alla alla masada oturdum böyle herkese...
Ynt: Tunis
Teşekkür ediyorum.
O fotoğrafta, o güzel oğlan, kocaman bir kuş kafesinde muhabbet kuşlarını seyrediyordu aslında bir sürü daha fotoğrafını çekecektim ama ağabeyi ksıkandı ve kardeşinin önüne geçti hep.
Selam,
Aslına bakarsan ne zamandır yazmak isteyip de yazamamak benimki; "hani ne var ne yok" ların ötesinde...
Biliyorsun artık yazmaya bir süre de olsa ara verdim. Büyüsü bozulacak gibi bir şeylerin ya da belki de tam tersi tekrar büyülenecek birtakım şeyler, yazarsam; olmaması gereken şeyler...
Ynt: Düz Vites mi, Otomatik Vites mi?
Yok yok düşünürdüm.
9 ayda 40.000 km yaptığım zamanlar biliyorum.
Hatta günde 300-400 km yaptığım zamanlar da... Yine de fikrim değişmez.
Şimdilerde o kadar çok değil günde 100 km ancak yapabiliyorum ev-iş arası:)
Ynt: Düz Vites mi, Otomatik Vites mi?
Ooo bakıyorum yıllar yarıştırılıyor hmm...
O halde ben de söyleyeyim:
22 yıllık şoför olarak, arazide de asfaltta da düz hatta dümdüz:)
Ynt: Yedigöller Hakkında Yardım
Öyle ama yine de, bundan 13 yıl önce oraya uzun zaman sonra ilk kez gittiğimde karnım burnumda 8 aylık hamileydim , eşim kullanıyordu arabayı; yukarıya çıkarken her an uçurumdan yuvarlanacakmışız gibi geldi bana -ki tırsak olduğuma dair şimdiye kadar hiç bir...
Ynt: Yedigöller Hakkında Yardım
Yedigöller'in yolu bu mevsimde sizi üzebilir.
Yer yer tek araçlık gidişlere düşüyor zirveye çıkan virajlı yol.
Benim size tavsiyem özellikle kızaran yaprakları görmek isterseniz kasım-aralık aylarında gitmeniz.
Bir de mayıs-temmuz arası pek güzeldir.
Ynt: Board Oyunu...
hayat.
yani altına neredeyse aslında bunu şundan dedim gibi bir açıklama yapmak gereğini hissediyor ve sonra da duruyorum, dur işin özü bu değil diyerek:)
bakmayın bana siz:)
Ynt: Board Oyunu...
gözyaşı
Aslında benim gibi en kısa cümlesi bile neredeyse 20-30 kelimeden az olmayan biri için tek kelimelik bu söylemler oldukça garip:) ama sanırım kelimelerin birilerini seçebiliyorum içlerinden.