Arama sonuçlarınız

1. reyan

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... Çivili pantalon

2. reyan

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... BABAm
  3. reyan

Tunis

Ynt: Tunis Çok teşekkür ediyorum Murat, yazdıklarımdan çok bakan gözler ve yorumlayan ruh güzel:) Sağlıcakla...

4. reyan

Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar

Ynt: Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim - Tabu geyikleri Kelime: demeç - ben şimdi masada oturdum veriyorum - nası yaaa ?? - ya işte masada oturdum fotoğraf çekip yazı yazan tiplere veriyorum. - neee??? - ya alla alla masada oturdum böyle herkese...
  5. reyan

Tunis

Ynt: Tunis Teşekkür ediyorum. O fotoğrafta, o güzel oğlan, kocaman bir kuş kafesinde muhabbet kuşlarını seyrediyordu aslında bir sürü daha fotoğrafını çekecektim ama ağabeyi ksıkandı ve kardeşinin önüne geçti hep.

6. reyan

Tunis

Ynt: Tunus Laylaaallaaay lay:) Başardım. Ben de fotoğraf yükleyebiliyorum:) Çok anlaşılır yazmışsın aslında Sedat. Mutlu ve gururluyum...

7. reyan

Tunis

Selam, Aslına bakarsan ne zamandır yazmak isteyip de yazamamak benimki; "hani ne var ne yok" ların ötesinde... Biliyorsun artık yazmaya bir süre de olsa ara verdim. Büyüsü bozulacak gibi bir şeylerin ya da belki de tam tersi tekrar büyülenecek birtakım şeyler, yazarsam; olmaması gereken şeyler...
  8. reyan

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... Ölümsüz aşk
  9. reyan

Düz Vites mi, Otomatik Vites mi?

Ynt: Düz Vites mi, Otomatik Vites mi? Öyle ama; ne yapalım ekmek parası :)

10. reyan

Ynt: Düz Vites mi, Otomatik Vites mi? Yok yok düşünürdüm. 9 ayda 40.000 km yaptığım zamanlar biliyorum. Hatta günde 300-400 km yaptığım zamanlar da... Yine de fikrim değişmez. Şimdilerde o kadar çok değil günde 100 km ancak yapabiliyorum ev-iş arası:)

11. reyan

Ynt: Düz Vites mi, Otomatik Vites mi? Ooo bakıyorum yıllar yarıştırılıyor hmm... O halde ben de söyleyeyim: 22 yıllık şoför olarak, arazide de asfaltta da düz hatta dümdüz:)
  12. reyan

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... volkswagen

13. reyan

Doğum Günlerimiz

Ynt: Doğum Günlerimiz 2 Kasım
  14. reyan

Yedigöller Hakkında Yardım

Ynt: Yedigöller Hakkında Yardım Var bir yol daha Ereğli tarafından sanırım, o tarafı denemedim ama...
  15. reyan

Karadeniz Fıkraları

Ynt: Karadeniz Fıkraları Anladım güzelim :) Valla benzerlerini yaşıyorum, duyuyorum ama yine de ben pek gülüyorum.

16. reyan

Ynt: Yedigöller Hakkında Yardım Öyle ama yine de, bundan 13 yıl önce oraya uzun zaman sonra ilk kez gittiğimde karnım burnumda 8 aylık hamileydim , eşim kullanıyordu arabayı; yukarıya çıkarken her an uçurumdan yuvarlanacakmışız gibi geldi bana -ki tırsak olduğuma dair şimdiye kadar hiç bir...
  17. reyan

Ynt: Yedigöller Hakkında Yardım Yedigöller'in yolu bu mevsimde sizi üzebilir. Yer yer tek araçlık gidişlere düşüyor zirveye çıkan virajlı yol. Benim size tavsiyem özellikle kızaran yaprakları görmek isterseniz kasım-aralık aylarında gitmeniz. Bir de mayıs-temmuz arası pek güzeldir.
  18. reyan

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... ıslık çalmak

19. reyan

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... hayat. yani altına neredeyse aslında bunu şundan dedim gibi bir açıklama yapmak gereğini hissediyor ve sonra da duruyorum, dur işin özü bu değil diyerek:) bakmayın bana siz:)
  20. reyan

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... gözyaşı Aslında benim gibi en kısa cümlesi bile neredeyse 20-30 kelimeden az olmayan biri için tek kelimelik bu söylemler oldukça garip:) ama sanırım kelimelerin birilerini seçebiliyorum içlerinden.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri