Yedigöller Hakkında Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,635

phobios

Zirve
Yer
istanbul
Arkadaşlar, bu mevsimde Yedigöller'e gidilir mi? Yolu kapalı mıdır? Nerede kalınır? bilenler bir yardımcı olursa sevinirim.

Etiketler
Ynt: Yedigöller Hakkında Yardım

Lütfen bakınız :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=4362.0

Plan değiştiriyoruz sanırım, kamp yapabileceğimiz bir tarihte oraya gitmeye karar vermek üzereyiz. BU şekilde, acaip zorlu ve karlı bir yoldan saatlerce gidip akşam dönmek gerekecek gibi görünüyor. Hele bir de motorlu arkadaşlar falan var, neyse, mayıs'ta hep beraber gider oba kurarız olmadı. ;D ;D

Yedigöller'in yolu bu mevsimde sizi üzebilir.
Yer yer tek araçlık gidişlere düşüyor zirveye çıkan virajlı yol.
Benim size tavsiyem özellikle kızaran yaprakları görmek isterseniz kasım-aralık aylarında gitmeniz.
Bir de mayıs-temmuz arası pek güzeldir.

Yedigöller'in yolu her daim üzüyor zaten ;D Arazi aracı olmasına rağmen yolda salına salına gittik. Binek aracı olanları sabırlarından ve cesaretlerinden ötürü kutlamak lazım ;D

Deep' Alıntı:
valla çok bozuk olmazsa bizi üzer ya :smiley: biraz aksiyon olacak ki doğadayım diyesin :smiley:
Öyle ama yine de, bundan 13 yıl önce oraya uzun zaman sonra ilk kez gittiğimde karnım burnumda 8 aylık hamileydim , eşim kullanıyordu arabayı; yukarıya çıkarken her an uçurumdan yuvarlanacakmışız gibi geldi bana -ki tırsak olduğuma dair şimdiye kadar hiç bir eleştiri almamıştım :smiley:) hayatımda- bu nedenle muhteşem Yedigöller gezisi dönüşü ben kullanacağım dedim eşime, ya burada doğururum, ya kenara geç. O koca göbekle zor oldu ama inanılmaz huzurlu indim aşağıya :smiley:
Yani demem şu:
Sürücü koltuğunda siz varsanız sorun yok, ama yanınızdakiler için aynı konfor söz konusu mudur onu bilmem, sürekli kendileri kullanmak isteyebilir arabayı.

Alternatif bir yol daha var diye biliyorum ben ama, doğru mudur yalan mıdır bilmem ;D

phobios' Alıntı:
Alternatif bir yol daha var diye biliyorum ben ama, doğru mudur yalan mıdır bilmem ;D
sevgili feritle (arabam :smiley: ) geçtiğimiz yaz sonu gittik yol gerçekten çok yorucuydu. özellikle inişe geçilen son kısımlar. (ezilmemiş taşlı patika bir yol) ona rağmen vardığımızda bizim gibi binek arabalarıyla gelmiş azimli bir sürü araç vardı. yol da yer yer çalışma vardı-sanırım genişletiyorlardı-
yolun böyle kalması ise bence daha iyi bölge daha korunaklı oluyor bu sayede...alternatif yol var sanırım ama hiç kullanmadım durumunu bilmiyorum, sadece dolaşırken arka taraftaki giriş kapısını görmüştüm; oralar asfaltlıydı yanlış hatırlamıyorsam.
Bir fırsat olursa o yolu denemek isterim doğrusu. Benzer şekilde abanta giderken yanlışlıkla arka girişinden girmiştik ve buna kesinlikle deymişti.

arkadaşlar ilk baharda arazi aracları ile kamp yapmak ve doga fotografları cekmek için düşünürseniz bende katılmak isterim. mertle tanışma fırsatı bulduk umarım sizinlede tanışırız . yolların bozuk olması aslında benide sevindirir yeterki aksiyon olsun

Valla yollar ne kadar bozuk olursa o kadar az insan gelir, ne kadar az insan gelirse o kadar az kirlenir :smiley:
Belgrad ormanında dolaşırken bunu rahatlıkla görebilirsiniz, binek araçların geçemeyeceği zor bir çamurdan geçmedikçe bakir, kirlenmemiş doğaya ulaşamıyorsunuz malesef, heryerde bira kutuları, şişeler, molozlar

19 Mayısta bir Yedigöller kampı çok keyifli olabilir, hatta 19 Mayısı beklemeye gerek yok bi hsonu yapalım bence hele bi bahar gelsin de

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR