Arama sonuçlarınız

1. K

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi problem tıkırtıysa kafayı takma hemşerim. O her araçtan gelir Passat tan bile. :) ;)

2. K

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Evet ağzı olan konuşuyor, Yahu arabanın sınıfı belli gücü belli, Yani bu arabadan grand charoki perfonmansı beklene bilir mi? Dacia Duster parasına göre dört dört lük arabadır aciz kalan araçlara yol açan kara batmış yardım bekleyen araçları yerinden...
  3. K

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Dikkat ediyorumda konu başlığı ne olursa olsun en sonunda konu dönüp dolaşıp nekadar yakıyor yorumlarını dönüyor :( :( Hem yüksek bg. ve Nm. isteyeceksin hemde hiç yakmasın diyeceksin. Yok böyle bir kaiyde ;D

4. K

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Arkadaşlar buğün Citroen Berlingo 1,6 hdi 110 bg lik modeline bindim, aracı arkadaşım kullanıyordu. Şehir içinde biraz işimiz vardı aracın 110 bg. olmasından dolayı sordum ort. nekadar tüketiyor şehir içinde dedim, zaten ekranda görünüyordu...
  5. K

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Valla çok hoş, Duster a göre daha kaliteli bir işçilik olduğu kesin. Hele ekstra gizli bölmeye bayıldım. Sanırım 2013 yada 2014 model DUSTER lar bu şekilde olur.

6. K

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) 65 bg. kangosu olan arkadaşım, seni şöyle bir rampada yakalamam mı? sen vites küçültürken, arkadan kara kara dumanlarını atarken, kılimayı bu rampada kapatayim olmazsa diye düşünürken senin yanından 6. viteste geçip gitmek var yaa o...

7. K

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Gözümüz aydın arkadaşlar motorine %3,8 zam geldi, fiyatlar yarından itibaren geçerli.
  8. K

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) DUSTER DEMEK 4X4 DEMEK GERİSİ HİKAYE ;D :D ;)
  9. K

Dacia Duster arka cam silecek rolesi

Ynt: Dacia Duster arka cam silecek rolesi Arkadaşlar, o bölmeler bağaj kısmında gerçektende çok güzel düşünülmüş hatta arabanın zincirini bile koya biliyorum. Ama aynı şeyi aracın içi için söyleyemeyiz, bir cep tel. koyacak yer yapmamışlar ve torpido gözüde çok küçük bence, daha güzel gözler...

10. K

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Beklerim hemşerim haftasonu gel ki kebaptan sonra biraz dağ bayır gezelim :D

11. K

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Sen captivayı alda ozaman dünyayı konyayı gör. 30 cm. karda kalıyor rampayı çıkamıyor. :D
  12. K

Problem bende yani öyle mi?

13. K

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Beklerim hemşerim gel sana bir el kıyması yediririm ;) özlemişindir.
  14. K

Bir insanı düşünmen ona değer vermen taktir edilecek bir davranış. Bundan sonra daha dikkatli olacağım ve kaskımı değiştireceğim.
  15. K

Üstat Adana'da 45 derecede takılmıyor. Doğru söylüyorsun sadece polis için takıyorum. Resimler için teş. benim yer uçağının babası :))

16. K

Sadece bu konu başlığı altında forester denen zatın yorumlarını okursanız nasıl bir tip olduğunu anlarsınız sanırım her yorumda aşşağılayıcı bir uslup. Monti kardeşimin isteğinide yerine getirmek isterim, bu resimde senin için :)
  17. K

Beni görgüsüzlükle suçlayanlar Eziktir.
  18. K

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi nhcteam kardeşim hemşerim diyim daha doğru olur. Eşim öğretmen 5 gün boyunca aracı hep o kullanıyor geçen hafta ondan habersiz bilgisayarın değerlerini sıfırladım cumartesi değerlere baktığımda 125 km yol yapmış ortalama tüketimi 6,8 lt. deydi. :) ;)

19. K

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Fiat albeanın şehir içinde 6,0 lt yaktı bir ortamda 6,6 lt yakıt yakan dustere konuşmak anlamsız bence işte size bir örnek: FİAT ALBEA 1,3 MULTİJET ADANA - KARATAŞ ARASI 45 KM. DÜM DÜZ YOL HIZIM 110 KM Yİ GEÇMEDİM ORTALAMA TÜKETİM : 5 LT. BİR HAFTA SONRA...
  20. K

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Vay benim güzel halkım, bize böyle hesap yaptıranlar utansın millet deposunu 50 tl ye bile doldurmuyor biz 1 lt renin hesabını yapıyoruz... Ne Mutlu Türküm diyene.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri