konuyla hiç alakası yokken , üzerinde dustercıları ilgilendirecek , tavsiye olabilecek ne bileyim fikir verebilecek herhangi bir aksesuar , modifikasyon olmayan sıradan passatın fotoğrafını koymak ve "bende bundan da var ama dustera biniyorum" demek ?
buna alkış tutuyorsanız hiiiç lafım yok.
şimdi biri buraya gelse , benim jaguarım var alın işte fotoğrafı dese , aaa ne güzel paylaşım için teşekkürler mi diyeceksiniz ? elbette otomobil fotoğrafı konulur ama ortada passat ile ilgili bir kelime dahi yokken , kendi arabasının resmini koymak ??
serkanefe kardeşim , ben de severim otomobilleri , elbette burada fotoğrafları olsun , hep beraber bakalım. Mesela sonradan konulan beetle fotoğrafı çok daha iyi bence , çünkü hergün yollarda zaten gördüğümüz , ya da bayide gidip inceleyeceğimiz sıradan otomobil fotoğrafı değil , anlatabildim mi şimdi ? ha , bu demek değil ki heryeri bu fotoğraflarla dolduralım , onların sayfaları hatta web sayfaları var zaten , özel merakı olan o sayfalara bakar. (buranın yükünü arttırmanın anlamı yok , arka cam silecek rölesi için bilgi arayan adam ne yapsın passat fotoğrafını ??? , sadece aranan bilgiye ulaşmak zorlaşıyor ve forum fonksiyonunu kaybediyor)
Madem normal oluyor standard bir passat fotoğrafı eklemek o zaman herkes diğer arabasının fotoğrafını , motorsikletini , surf boardını , sürat teknesini filan koysun sayfaları dolduralım... normal mi şimdi bu , hala normal diyor musunuz ? hayır değilse o zaman sıradan bir otonun fotoğrafını konuyla hiç alakasız yerde koymak da normal değil... Şimdi ben de kalkıp klasik otomobil restorasyon aşamalarıyla ilgili 80-100 tane fotoğraf paylaşayım o zaman bu başlık altında , hepimiz otomobilleri seviyoruz ya ? O zaman duster için bilgi arayanlar da nereye bakacaklarını şaşırsınlar değil mi serkanefe kardeşim , saldırmadan önce mantık süzgecinden geçirelim... forum niçin araçlara ve de başlıklara ayrılmış düşünmek lazım , insan hangi bilgiyi nerede arayacağını şaşırmadan bulmalı...
Ben size görgüsüz demedim , o sizin çıkarımınız olmuş. Olabilir yeni araba hevesiyle otomobilinizi göstermek istemiş olabilirsiniz , bu sizi görgüsüz yapmaz. Ben size görgüsüz demedim ne yazık ki öyle söylemişim gibi hemen saldırmışsınız , keşke daha olgun davransaydınız , arka cam silecek rölesi sayfasında passat fotoğrafını kısaca açıklasaydınız mesela bana laf çarpıtmak yerine.
ayrıca bana "bu tip" diyerek hakaret eden kişileri de moderatörün dikkatine sunuyorum , kimsenin kimseye "bu tip" demeye hakkı yok , hatta "hep aşağılama yazmış" diyerek iftira atma hakkı da yok , ispat bekliyorum.