Dacia Duster arka cam silecek rolesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KAR KAPLANI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,935
SERKANEFE' Alıntı:
Hocam bunu ne kadar satar kayınbabanız ?
Valla o plakaları söktürdü aldı, arabayı bana bıraktı... bu bi dönem yeni araba için hurda araç indirimi gibi bişey olmuştu. Öyle birşey çıkarsa diye bekliyor. Yani araç halen trafikte gözüküyor. Bu arada arabayı geçen sene sadece benzin hortumu ve bir kayışı değiştirdik. bide arka fren balatası kampanaya yapışmış onu temizledik ayırdık ve direk çalıştırdık. Ben bi 10 km civarı etrafta dolaştım geldim. herşeyi ile çok iyi durumda. Bende bi değerlendirsem diyorum. Buggy yapılabilir, üstü açılabilir yada iyi bir revizyona sokup tutulabilir... Sen ne için düşündün?

Etiketler

Bir insanı düşünmen ona değer vermen taktir edilecek bir davranış. Bundan sonra daha dikkatli olacağım ve kaskımı değiştireceğim.

Monti' Alıntı:
Valla o plakaları söktürdü aldı, arabayı bana bıraktı... bu bi dönem yeni araba için hurda araç indirimi gibi bişey olmuştu. Öyle birşey çıkarsa diye bekliyor. Yani araç halen trafikte gözüküyor. Bu arada arabayı geçen sene sadece benzin hortumu ve bir kayışı değiştirdik. bide arka fren balatası kampanaya yapışmış onu temizledik ayırdık ve direk çalıştırdık. Ben bi 10 km civarı etrafta dolaştım geldim. herşeyi ile çok iyi durumda. Bende bi değerlendirsem diyorum. Buggy yapılabilir, üstü açılabilir yada iyi bir revizyona sokup tutulabilir... Sen ne için düşündün?

Benim kızkardeş bunların hastası :smiley: araç aliyim diyorum kendisine, altından kalkabilirsem düşünebilirim yani :smiley:

SERKANEFE' Alıntı:
Benim kızkardeş bunların hastası :smiley: araç aliyim diyorum kendisine, altından kalkabilirsem düşünebilirim yani :smiley:
Satmaya karar verirsek sana haber veririm Serkanefe. Ancak kullanımı kolay bir arac değil bu tostoslar, bir bayan için özellikle.... ;)

Monti' Alıntı:
Satmaya karar verirsek sana haber veririm Serkanefe. Ancak kullanımı kolay bir arac değil bu tostoslar, bir bayan için özellikle.... ;)

Bende diyorum ama anlatamıyorum ;D o kadar araç var gözü bunda.. Haberlerinizi bekliyor olacağım, ilginiz için teşekkürler..

konuyla hiç alakası yokken , üzerinde dustercıları ilgilendirecek , tavsiye olabilecek ne bileyim fikir verebilecek herhangi bir aksesuar , modifikasyon olmayan sıradan passatın fotoğrafını koymak ve "bende bundan da var ama dustera biniyorum" demek ?
buna alkış tutuyorsanız hiiiç lafım yok.

şimdi biri buraya gelse , benim jaguarım var alın işte fotoğrafı dese , aaa ne güzel paylaşım için teşekkürler mi diyeceksiniz ? elbette otomobil fotoğrafı konulur ama ortada passat ile ilgili bir kelime dahi yokken , kendi arabasının resmini koymak ??

serkanefe kardeşim , ben de severim otomobilleri , elbette burada fotoğrafları olsun , hep beraber bakalım. Mesela sonradan konulan beetle fotoğrafı çok daha iyi bence , çünkü hergün yollarda zaten gördüğümüz , ya da bayide gidip inceleyeceğimiz sıradan otomobil fotoğrafı değil , anlatabildim mi şimdi ? ha , bu demek değil ki heryeri bu fotoğraflarla dolduralım , onların sayfaları hatta web sayfaları var zaten , özel merakı olan o sayfalara bakar. (buranın yükünü arttırmanın anlamı yok , arka cam silecek rölesi için bilgi arayan adam ne yapsın passat fotoğrafını ??? , sadece aranan bilgiye ulaşmak zorlaşıyor ve forum fonksiyonunu kaybediyor)

Madem normal oluyor standard bir passat fotoğrafı eklemek o zaman herkes diğer arabasının fotoğrafını , motorsikletini , surf boardını , sürat teknesini filan koysun sayfaları dolduralım... normal mi şimdi bu , hala normal diyor musunuz ? hayır değilse o zaman sıradan bir otonun fotoğrafını konuyla hiç alakasız yerde koymak da normal değil... Şimdi ben de kalkıp klasik otomobil restorasyon aşamalarıyla ilgili 80-100 tane fotoğraf paylaşayım o zaman bu başlık altında , hepimiz otomobilleri seviyoruz ya ? O zaman duster için bilgi arayanlar da nereye bakacaklarını şaşırsınlar değil mi serkanefe kardeşim , saldırmadan önce mantık süzgecinden geçirelim... forum niçin araçlara ve de başlıklara ayrılmış düşünmek lazım , insan hangi bilgiyi nerede arayacağını şaşırmadan bulmalı...

Ben size görgüsüz demedim , o sizin çıkarımınız olmuş. Olabilir yeni araba hevesiyle otomobilinizi göstermek istemiş olabilirsiniz , bu sizi görgüsüz yapmaz. Ben size görgüsüz demedim ne yazık ki öyle söylemişim gibi hemen saldırmışsınız , keşke daha olgun davransaydınız , arka cam silecek rölesi sayfasında passat fotoğrafını kısaca açıklasaydınız mesela bana laf çarpıtmak yerine.

ayrıca bana "bu tip" diyerek hakaret eden kişileri de moderatörün dikkatine sunuyorum , kimsenin kimseye "bu tip" demeye hakkı yok , hatta "hep aşağılama yazmış" diyerek iftira atma hakkı da yok , ispat bekliyorum.

Bu forumlarda insanların herşeye tepkileri tahmin edilenden çok farklı olabiliyor. Sanırım sanal alemin kerameti ;D ;D ;D .

hayır "tasarımda bir problem var bence" bakın gördünüz mü ben ne demek istemişim siz ne düşünmüşsünüz ?
koltuk en aşağıda olduğu halde , 1.98 gibi bir boyunuz olmadığına göre sizce de bsıkıntılı bir tasarım değil mi ?

s.forester' Alıntı:
hayır "tasarımda bir problem var bence" bakın gördünüz mü ben ne demek istemişim siz ne düşünmüşsünüz ?
koltuk en aşağıda olduğu halde , 1.98 gibi bir boyunuz olmadığına göre sizce de bsıkıntılı bir tasarım değil mi ?

ben 172cm boyla bile alışıncaya kadar kafayı zaman zaman vurdum araca binerken... Sizleri düşünemiyorum :D
Tasarım problemi denebilirmi bilmiyorum zira aynı sorun qashqai de de var, sanırım yüksek araç/alçak tavan tasarımının sonucu olsa gerek,
tavanı alçak yapıyorlar zira aerodinamik, düşük maliyet, ekonomi/güvenlik oranı vs sebeplerden dolayı, dolayısı ile bu tasarım (yüksek yapıda/alçak tavan) optiumum tasarım oluyor ki adamlar böyle tasarlıyorlar...

Araca alışınca daha dikkatli binip/inmeyi öğreniyorsunuz zamanla :D :D :D

Başka araçlarda da benzer sorunlar yaşamıştım,
Mesela önceki aracım olan clio symbol de de şöför kapısının üst sivri ucunu birkaç kez fena halde şakağıma çarpmıştım araca binerken, sonraları alışınca böyle bir durumla tekrar karşılaşmadım... ;)

Ynt: Dacia Duster arka cam silecek rolesi

mimar_ankara' Alıntı:
4x4 dusterlarda stepne etrafında dünyayı alacak bölmeler var. Yangın söndürücü, ilk yardım çantası, elektrikli pompa, takoz, çekme halatları vs. hepsi yerleşti. Taban halısını kaldırın hepsine ulaşıyorsunuz..
aynen ;D

Arkadaşlar, o bölmeler bağaj kısmında gerçektende çok güzel düşünülmüş hatta arabanın zincirini bile koya biliyorum. Ama aynı şeyi aracın içi için söyleyemeyiz, bir cep tel. koyacak yer yapmamışlar ve torpido gözüde çok küçük bence, daha güzel gözler düşünüle bilirdi.

sayın karkaplanı bakın yanlış anlaşılmaya müsait olan cümleleri kötüye yormamaya başlamışsınız :smiley:

"1.80 boyundayım ben de , bir kere bile kafamı vurmadım"

esas bu cümleye , ne yani sorun bende mi ? arabaya binmeyi mi bilmiyorum yani ? diye kızabilirdiniz serkanefe arkadaşımıza ama bana yaptığınız gibi yapmamışsınız , iyi yönde gelişme.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR