Arama sonuçlarınız

1. Ozzz

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu İyi bayramlar.

2. Ozzz

Gezenbilir İzmir "Hızlı ve Öfkeli 4" Filmini İzlemeye Gidiyor (9 Nisan 2009 )

Ynt: Gezenbilir İzmir "Hızlı ve Öfkeli 4" Filmini İzlemeye Gidiyor (9 Nisan 2009 ) Şu ara 3boyutlu filimler gündemde yeni bir organizasyon düzenlesem acaba son durak 4 filimine gelen olurmu 3 boyutlu ? :)
  3. Ozzz

6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009)

Ynt: 6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009) Esra geçmiş olsun daha gider gitmez kötü olmuş ama herşeyde bir hayır vardır sıkma canını izmirli arkadaşların ;)

4. Ozzz

Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009) Yeni işyerimde her saat her dk tam kapasite çalışmaktayım umarım o gün müsait olur ve tekrar aynı kadro ile yürürüz tabi yeni gelen arkadaşlarıda bekliyoruz ;)
  5. Ozzz

6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009)

Ynt: 6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009) Mercimek çorbasını fotograflamaya gerek yok ancak biraz erken gitmiş olsaydık tükenmiş olan ayran aşı ve kuru fasulyesindede yeseydiniz çok sevecektiniz adamlar erzurumdan getiriyorlar bütün malzemeleri...

6. Ozzz

Ynt: 6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009) Güzel fotolar ve anlatım için teşekkürler :)

7. Ozzz

Ynt: 6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009) Etkinlikten resimler
  8. Ozzz

Ynt: 6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009) Buluşma saatimiz 19:00 olduğu için 19:45 e kadar bekledik. O akşam Havagazı Cafe Restoran ta organizasyon olduğu için yemek servisini kesmişti. Belediye başkanı geldiği için . Bizde toplanıp arkadaşlarla...
  9. Ozzz

Ynt: 6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009) Saat 21 e kadar duruma göre bakarız artık :)

10. Ozzz

Ynt: 6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009) Baksana programda yok yok ateş yutan adam, fasıl, bayan korosu, hacivat karagöz ve orta oyunu ...ect

11. Ozzz

Ynt: 6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009) Bu gunde ramazan nostaljisi diye program başlıyorumuş belediye düzenliyor ücretsiz saat 21:00 de onada bakabiliriz ;) tam üstüne geldi
  12. Ozzz

Ynt: 6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009) Katılım çok az ...

13. Ozzz

Ynt: 6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009) Hep böyle yapıyorsun ama Ahmet :)
  14. Ozzz

Arkadaşlar Merhaba, Murat (TezzMertek) ile görüştüm. <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=6627">EsR@</a> arkadaşımız İstanbul'a yerleşmeye karar verdi. Salı günü İstanbul'a gidecek son birkez olsun tekrar grup haline onu görüşüp uğurlamanın iyi olacağını düşündük ve...
  15. Ozzz

Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Duyurusu (29-30 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Duyurusu (29-30 Ağustos 2009) Selamlar uzun süredir girmiyordum . Baktım çadır buldumu söylentileri çıkmış hakkımda kanına girelim falan diye...Çadır aldım seyyar sandaliye aldım ,dolap bile var yok yok :) İlk kampımıda yaptım gümüldürde...

16. Ozzz

Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu

Ynt: Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu Çok güzel bir uygulama İzmir dede yapmayı planlıyormusunuz ? izmir karaburunda amatör dalış yapmayı haftaya planlıyoruz arkadaşlarımla ama eğitim almayı isterim ancak bana uzak şu anki mevcut yer .
  17. Ozzz

2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009) Aynen aktarıyorum daha vakit var ama gelecek arkadaşlar ile bi konu açalım en azındna gezen bilir üyeleri çadırları beraber kurarız. perşembe cuma cumartesi pazara denk geliyor.Deniz kıyısına tuvalet ve duş koyacaklar otoparkı...
  18. Ozzz

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009) Ne güzel çadırı bulmuşunuz . benim Husky çadır yok piyasada hiç bir yerde bekliyorum 1-2 haftaya stoğa girecek :( yazın ilerleyen vakitlerinde rock festival olacak deniz kıyısında çadır kurulacak. Eskiden bizimkilerin gitmiş...

19. Ozzz

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009) Sanıyorum şu an yola çıkmış olmalı izmir ekibi ben katılmıyorum . Çadır bulamadığım için zaten bu sabahta aracı servise bıraktım nasip değilmiş
  20. Ozzz

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009) Zaten piyasada 2 katı fiyatına satıyorlar onları :) ben 2 tane düz olanından aldım Metro'dan dun akşam ama ileride belki ayak uzatılan modelini düşünebilirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri