6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,108

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeğine ait fotoğrafları ve hikayeye bu başlık altında ulaşabileceksiniz arkadaşlar.

Fotoğraflar az sonra gelecektir.

;D

Bizden ayrılmayın.

Etiketler

Ynt: 6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009)

iftardan yarım saat sonra teşrif etmiş olmama rağmen kimsecikleri göremedim. bahçede olabilme ihtimalinize karşı orda turladım biraz. ateş yutan adamlar, osmanlı kıyafeti giymiş baylar bayanlar filan ama tanıdık kimseyi göremedim. vosdost ahmet'ten numaranızı almaya çalıştım, onda da yokmuş. nadir abiyi de aradım, onda da numara yoktu kimsenin.
velhasıl kelam, bomboş geri döndüm..
neyse..
iyi yolculuklar Esra hanım..

Ynt: 6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009)

Buluşma saatimiz 19:00 olduğu için 19:45 e kadar bekledik.
O akşam Havagazı Cafe Restoran ta organizasyon olduğu için yemek servisini kesmişti.
Belediye başkanı geldiği için .
Bizde toplanıp arkadaşlarla beraber Pınarbaşı'nda yemeğe gittik. (19:45'de)
Güzel oldu

Etkinlikten resimler

24082009772a.jpg

24082009778a.jpg

24082009780a.jpg

Bunlarda benden;

Babadan Restoran Girişinde ki Semaver. ;D
Esr%40_U%F0urlama_001.jpg

Osman - Ozzz
Esr%40_U%F0urlama_002.jpg

Cag Kebab. Eh işte ,
Esr%40_U%F0urlama_003.jpg

Esr@ ve Yelda ,
Esr%40_U%F0urlama_004.jpg

Ozzz - TezzMertek
Esr%40_U%F0urlama_005.jpg

TezzMertek ve Ablası
Esr%40_U%F0urlama_006.jpg

Yelda ve Murat (legolas)
Esr%40_U%F0urlama_007.jpg

Yemek Yediğimiz Restoran - Pınarbaşı Meydanda idi.
Esr%40_U%F0urlama_008.jpg

Sıcak sıcak gelen beklememize değen Künefe.
Ben pek beğenmedim ya ;)
Esr%40_U%F0urlama_011.jpg

Ve son olarak yemek sonunda ki sıcak çaylarımızı sağlayan Çaydanlık,Demlik ve ısıtıcısı.
Esr%40_U%F0urlama_012.jpg

Birşey Değil Osman,
Organizasyon başlangıcı ve ulaşım için ben teşekkür ederim.
Gelemeyenler çok şey kaçırdığı fotoğraflardan çok net görünüyor.
Mercimek Çorbalarını fotoğraflamayı nasıl unuttum ben.
:smiley:

Mercimek çorbasını fotograflamaya gerek yok ancak biraz erken gitmiş olsaydık tükenmiş olan ayran aşı ve kuru fasulyesindede yeseydiniz çok sevecektiniz adamlar erzurumdan getiriyorlar bütün malzemeleri çokta güzel oluyor bidahaki sefere artık

VoDaFoNeCeLL, oraya kadar gidipte eli boş dönmek kötü olmuş, üzüldüm..
Arkadaşlar, bu tür aksiliklerin olmaması için mutlaka telefon numaralarınızın bir kişide ya da etkinliği düzenleyen kişide olması gerekiyor.

VoDaFoNeCeLL' Alıntı:
iftardan yarım saat sonra teşrif etmiş olmama rağmen kimsecikleri göremedim. bahçede olabilme ihtimalinize karşı orda turladım biraz. ateş yutan adamlar, osmanlı kıyafeti giymiş baylar bayanlar filan ama tanıdık kimseyi göremedim. vosdost ahmet'ten numaranızı almaya çalıştım, onda da yokmuş. nadir abiyi de aradım, onda da numara yoktu kimsenin.
velhasıl kelam, bomboş geri döndüm..
neyse..
iyi yolculuklar Esra hanım..

Zerrinciğim.
Haklısın Telefon almak lazımdı.
Ama 20:45 de Havagazı Fabrikasına teşrif eden Furkan , Pınarbaşına doğru yola çıksa biz masadan kalkarken yetişebilirdi.
;D

Aslına bakarsanız, çalıştığım için ancak o saate gelebildim. Listeye adımı yazıp gelmemek ayıp olur diye 85 km yolu neredeyse rekor bir zamanda geldim. Ama nafile oldu. Fotoğrafları da görünce iyice bozuldum itiraf edeyim :smiley: Çok şey kaçırmışım.
Ama bu bize bir ders olsun arkadaşlar. Bir dahaki sefer mutlaka organizasyon sorumlusu arkadaşların numaralarını yayınlayalım ya da özelden katılım yapacak olanlara atalım bence.

Furkan,
Sen manisadan geliyordun.
Pınarbaşı tam yolun üzerindeydi.
Viyadükler ile hopp Pınarbaşı meydanda olurdun.

Benim cep 0.506.465.18.72

Bozdağ'a gelecek misin sen.??

Furkan abi benim numaram vardı sende, beni arasan Osman abinin telini verebilirdim, ben de evden çıksaydım anca 8 buçuk gibi orada olabilirdim.
İyi yolculuklar Esra abla..

malesef çok istediğim halde bulunamadım.
Esra sana iyi yolculuklar başarılar dilerim.
Herhalde gezenbilirde görüşeceğiz selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.