2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,292

Etkinlikte Deniz Sefası da Olsun mu?

• Kullanılan toplam oy
    38
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009)

evet ama 2 kere kamp imkanım oldu,ikisinde de ondan vardı ,inanaılmaz güzel ve iyi geliyor.saatlerce yürüyüp kampa gelip o sandalyede oturup çay içmek baaşka keyif(ay reklam gibi oldu,ben satmıyorum bunları ;) )

Etiketler

Zaten piyasada 2 katı fiyatına satıyorlar onları :smiley: ben 2 tane düz olanından aldım Metro'dan dun akşam ama ileride belki ayak uzatılan modelini düşünebilirim

Sanıyorum şu an yola çıkmış olmalı izmir ekibi ben katılmıyorum . Çadır bulamadığım için zaten bu sabahta aracı servise bıraktım nasip değilmiş

kısmet değilmiş,başka bir sefer inşallah ,hatta birlikte gideriz.bende daha yeni çadır aldım,bugün yarın kargo ile elime gelir...lafumanın 360 lık çadırı 310 düşmüş fena değil,pahalı ama 1 kere alınan birşey...gezenbilirin kış kampı çok güzel olmuştu,bahar kampını merakla bekliyorum,böyle bir etkinlik güzel oluyor

Güzel bir kamp olacağına eminim. Görselleri merakla bekliyoruz ;)

Son görüştüğümde Ören'e ulaşmışlardı, şu an Zeytinli'de buluşmalar gerçekleşmişitr :smiley:

Ne güzel çadırı bulmuşunuz . benim Husky çadır yok piyasada hiç bir yerde bekliyorum 1-2 haftaya stoğa girecek :( yazın ilerleyen vakitlerinde rock festival olacak deniz kıyısında çadır kurulacak. Eskiden bizimkilerin gitmiş olduğu edremit zeytinlikte zeytinlik festivali oluyordu 4 gunluk. O artık izmir Foçada olacak bu yaz . Ona katılırım artık bilmem gezenbilirden kimler katılır.

Ozzz o festival hangi ad altında olacak peki ? kimler katılacak vs bildiğin web siteleri var mı?

ben 2.el aynı çadırı 250 ytl ye aldım,lafuma 310 ytl yi sizin için demiştim...kolay gelsin ,bulursunuz yakında
Ozzz' Alıntı:
Ne güzel çadırı bulmuşunuz . benim Husky çadır yok piyasada hiç bir yerde bekliyorum 1-2 haftaya stoğa girecek :( yazın ilerleyen vakitlerinde rock festival olacak deniz kıyısında çadır kurulacak. Eskiden bizimkilerin gitmiş olduğu edremit zeytinlikte zeytinlik festivali oluyordu 4 gunluk. O artık izmir Foçada olacak bu yaz . Ona katılırım artık bilmem gezenbilirden kimler katılır.

Aynen aktarıyorum daha vakit var ama gelecek arkadaşlar ile bi konu açalım en azındna gezen bilir üyeleri çadırları beraber kurarız. perşembe cuma cumartesi pazara denk geliyor.Deniz kıyısına tuvalet ve duş koyacaklar otoparkı var tek kötü tarafı dışarıdan yemek içecek sokturtmuyorlar bildiğim kadar oradan alacaksın
POEM ORGANİZASYON tarafından gerçekleştirilen, 4 yılda yaklaşık 200.000 seyirciye ulaşan ve toplamda 700’ü aşkın müzisyenin sahne aldığı, Türkiye’nin en büyük açık hava festivallerinden biri olan Zeytinli Rock Festivali “Rock Tatili–FOÇA", 5. yılında, değişen festival alanı , doğa ile iç içe ve yeni çehresi ile, 13-14-15-16 Ağustos 2009 tarihlerinde, İzmir Foça İngiliz Burnu’ nda sizlerle…
Tatil planlarınızı yaparken bu tarihleri dikkate alın!
"Rock Tatili–FOÇA Z.R.F. " sizi, Ege'nin mavi sularına, müzik, spor ve plaj eğlenceleri ile dolu 4 muhteşem güne davet ediyor ve rock müziğin önemli isimleri ile bir araya getiriyor http://www.zeytinlirockfest.com/

n19975095746_9036.jpg

artık zeytinlide olmayacak festivaldir. ki orda yapmama konusunda çok haklılalarıdr geçen sene ve diğerki senelr gibi yerliler tarafından basılan burnumuzdan getirilen bir festivaldir. o yuzden artık zeytinlide değil foçada olacak olan festivaldir.

Bu etkinlikl ile ilgili fotoğraf ve hikayeye ulaşmak için <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32671.0"> lütfen tıklaynız. .</a>

Kampçılık bölümünde etkinliğin fotoğrafları yayınlanmaya başlanacağı için konu mesaj yazımına kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri