Arama sonuçlarınız

1. meteeor

Çamlıyayla'dan Mersin yaylalarına gezi.( BMW--KTM )

Ynt: Çamlıyayla'dan Mersin yaylalarına gezi.( BMW--KTM ) işte resımlerden bazıları... yorumsuz..

2. meteeor

Çamlıyayla'dan Mersin yaylalarına gezi.( BMW--KTM )

tarih 06-02-2010 hava güneşli ama genede soğuk.canım çok sıkıldı ,Mersın'e gıtmeye karar verdim. arkadaşım Bora'ya msj atıp müsaıt olup olmadığını sordum müsaıt olduğunu söyleyince beraber buluşup bıraz dolaşmaya karar verdık. ve işte o günden geriye kalanlar..
  3. meteeor

GEZİ teklifi

Ynt: GEZİ teklifi evet zaten AYDER'i özellıkle çok anlattılar planda var.telefonlar not edın gruselım tanışalım tabıkı,memnun olurum..

4. meteeor

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Ufuk bey ınsan şunu istiyor.Motor almaya gden heveslı ve kısık bütçeli arkadaşlara sırf elınden çıksın diye haşat motorları satanlar sıkıntımız. itimat ettik,güvendik yanıldık motordan soğuduk maddı manevi kayıp ettık üzüldük ve en önemlisi hevesle...
  5. meteeor

GEZİ teklifi

Herkese slmlar.. Bu yaz motorumu da yeni almanın heyecanıyla bır tur yapmaya karar verdım. Rotam..Mersin--Adana--K.maraş--Adıyaman--Malatya--Elazığ--Tunceli--Erzincan--Erzurum--Ardahan--Artvin--Rize--Trabzon--Giresun--Ordu--Tokat.... Karayolları mesafe cetveline göre buraya kadar olan...

6. meteeor

Yeni Çantalarım

Ynt: Yeni Çantalarım acaba çantaların fıyatları vardı da ben mı göremedım yoksa fıyatı yokmuydu ne kadara alındığı hakkında da bılgımız olsa tam super olacatı.. acaba bunlar benım 1100 gs olurmu ki.

7. meteeor

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Ben sanırdım ki, motorcularda GALERİCİ zihnıyetı yoktur.Eş dost kazıklanmaz,kandırılmaz.Delıkanlı olurlar motorcu her yerde başka motorcunun dostudur,yardımına koşar ama yaşadım ve gördüm ki motorcularda dönen dunyaya ayak uydurmuşlar. ( Dürüst...
  8. meteeor

Bi arada cross'a çıktık..

Ynt: Bi arada cross'a çıktık.. evet bende sadece gorunuşu ve rengi için aldım. o dönem sıyah 200 cc uretılen model tek buydu..aslında duzgun kullanılsa çok guzel makına ama sıfır alıp tek elden kullanmak lazım.
  9. meteeor

Mersin'de 31 OCAK 2010

Ynt: Mersin'de 31 OCAK 2010 Murat bey gecen yaz 1zmırden 4-5 motorcu geldıler gezdıler.zaman uyarsa buyrun gelın.Tarsus'a kadar gelın ben sızı olsun arkadaşlarınızı olsun her turlu karsılar mısafır ederım. bu konuda tereddutunuz olmasın.her zaman beklerım....

10. meteeor

Mersin'de 31 OCAK 2010

Ynt: Mersin'de 31 OCAK 2010 teklıfımız sadece BORA bey için gecerlı degıl buraya yolu düşen herkese kapımız açık.tum doğaseverlere bu arada buraya kadar gelipte aramayanlara da kapımız açık..

11. meteeor

Mersin'de 31 OCAK 2010

Ynt: Mersin'de 31 OCAK 2010 defender de temız bır alete benzıyor. canlı ve dırı duruyor tam benlık...ama favorim dızel. BORA GEL SENI BU RESIMDE GÖRDÜĞÜN YERE GÖTÜREYIM. madem kar kış demıyor motora bınıyorsun..
  12. meteeor

Ynt: Bi arada cross'a çıktık.. murat bey aslında hem zor hem keyıflı oldu. hava cok guzel dıye eşofmanla çıktım,kayıp kayıp düşmelerden dolayı bütün eşofmanlarım, üzerime düşen motorun eksozundan yandı. ama işin en acı tarafı ise yanan naylon karışımlı eşofmanların eksozla beraber bacağıma...

13. meteeor

Ynt: Bi arada cross'a çıktık.. UFUKK bey bu aslında endrou tarzında uretılmış bır çin malı. 200 cc. .ben çok arza çıkardığı için pek rahat bınemedım 2 el almıştım ve ilk sahıbı mahvetmıştı. ama lastıkler cross a uygun degıl dişleri yok,kayıyor,düşüyor,kar ve çamurda çıkmıyor. buna dişli lasyık...
  14. meteeor

Ynt: Bi arada cross'a çıktık.. tşkkrler bora. grusemekdık ka gundur ama yazı beklıyorum... yaz gele hayrola..kendıne dıkkat et.. musaıt bır gun gel msafırım ol..
  15. meteeor

2000-2001 1.6 jlx Vitara Kıymete mi Bindi?

Ynt: 2000-2001 1.6 jlx Vitara Kıymete mi Bindi? 96 lantis ile takas yapacak bir vitaracı varsa görüşelim. 1.8,lpg li.motoru yeni. ben artık off road cı olmaya karar vredım bu asvalt için uretılmış bır spor araba. :-\ ilgilenen varsa grüşülür..

16. meteeor

Suburbanın Çamurla Dansı

Ynt: Suburbanın Çamurla Dansı elbette zevke değer ama hep düşünmüşümdür ki keşke arabada benzın ıbresıde hararet gıbı hep yarda olsa hıç inmese ne olurdu ya.. bende bu tur güçlü arabaları severim ama gel gör kı bır memur olarak lpg yı bıle alamaz olduk.. valla ne desn boş.yaşasın ülkemiz 1000...
  17. meteeor

Suburbanın Çamurla Dansı

Ynt: Suburbanın Çamurla Dansı eger yanılmıyorsam bu suburban benzınlı eger öyleyse ne yakmıştır ama o çamurlarla boğusurken... içmiştir,içmiştir ama gaza yüklenın ce çıkan o horlama sesi de her şeye değer.
  18. meteeor

Çamlıyayla

Ynt: Çamlıyayla bende yılda bır gelebılıyorum deyınce uzakta bır yerdesınız sandım.. pes artık adana şurası bu aralar buralar kar görmek karda eglenmekmısteyenlerın akınına ugradı jipine arabasına atlayan burda hadi sızde bır hışımla çıkın gelın bakın kış bıttı bıtecek.... benden soylemesi..

19. meteeor

Motor ve Müzik

Ynt: Motor ve Müzik olumsuzlukları dusun dum ve vazgeçtım muzık yerıne eksozun ve motorun sesını dınleyecegım artık.....
  20. meteeor

2000-2001 1.6 jlx Vitara Kıymete mi Bindi?

Ynt: 2000-2001 1.6 jlx Vitara Kıymete mi Bindi? ibrahim kazanci allah galerıcıye dusurmesın sen ne dıyorsun.. arabayı bedevaya almaya bakarlar. satarkende sankı sıfır fıyatı ısterler... mıllet uçmuş hakıkaten..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR