Bi arada cross'a çıktık..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meteeor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,992

meteeor

METEEOR'UM ve BEN..
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
Reşadiye
Çin malı asya gy 200 motorumu çok muhterem bır zat tan almıştım.Aldık almasına da bır turlu bınemedık.sızın anlayacagınız bır sahtekara denk geldık ..Satarken met ettiği motor 2 yıldır bende ama adam gıbı 2 ay bınemedım.anasını ağlatmış bana satmış sağolsun..
ha bu arada ilanda üzerinde olan topcase yıde sökmüş almış..
acaba helal mı etsem..?
Neyse bu kadar steden sonra işte bozulana kadar gıttığim 3-5 yer.

P1250401.jpg

P1250459.jpg

P1250430.jpg

P1260994.jpg

P1260986.jpg

Etiketler
Ynt: Bi arada cross'a çıktık..

Lütfen 3-5 kuruş uğruna motorcuları yada motorcu olacakları küstürmeyelim,hepimiz kardeşiz,motorcu olmak ayrıcalıktır., ;)

elinize sağlık. güzel manzaralar yakalamışsınız. 2.el her zaman riskli malesef.

tşkkrler bora.
grusemekdık ka gundur ama yazı beklıyorum...
yaz gele hayrola..kendıne dıkkat et..
musaıt bır gun gel msafırım ol..

Duruşu çok harika ,gidişinide size sorayım.birde harika manzaralı bir yer burası neresi,biz istanbulda 10 gündür böyle hava göremedik,de :smiley:

UFUKK bey bu aslında endrou tarzında uretılmış bır çin malı.
200 cc.
.ben çok arza çıkardığı için pek rahat bınemedım 2 el almıştım ve ilk sahıbı mahvetmıştı.
ama lastıkler cross a uygun degıl dişleri yok,kayıyor,düşüyor,kar ve çamurda çıkmıyor.
buna dişli lasyık takatım dedım ama uymayacagını randımanı bozaulacagını soyledıler ,bır ıkı dışlı degışmelı falan denıldı..
ama genede denıycem..
bu resımler tuncelı nın pülümür ilçesi..yaz aylarıydı..

murat bey aslında hem zor hem keyıflı oldu.
hava cok guzel dıye eşofmanla çıktım,kayıp kayıp düşmelerden dolayı bütün eşofmanlarım, üzerime düşen motorun eksozundan yandı.
ama işin en acı tarafı ise yanan naylon karışımlı eşofmanların eksozla beraber bacağıma yapışması varyaa..ne acı verıyor bılemessin..
anladım ki dişli lastik lazım..

P1270002.jpg

P1360547.jpg

Abim evet senin sorunun sadece lastiklerin olmuş kuroscu (BAYRAM) arkadaşımızın lastiğinden olsa sorun olmaz arkadaşımızın aracıda çinli ama maşallahı var. :smiley:

evet bende sadece gorunuşu ve rengi için aldım.
o dönem sıyah 200 cc uretılen model tek buydu..aslında duzgun kullanılsa çok guzel makına ama sıfır alıp tek elden kullanmak lazım.

Bu makinaları biliyorum, bi ara da incelemiştim. Ben dağ-bayır adamı olduğum için pek ilgimi çekmemişti, daha çok cadde tipi bu özellikle ön lastiğin 21" olmaması dezavantaj ama kick start olması iyi yine de pek güvenilebilecek bir makine değil gibi..

makina hakkında görüşlerimi bende yazayım. ilk olarak 2007 de bir abimizde bu motor vardı. kendisi bu motorla mersinden demirkazık dağlarına kamp için gitmiş ve dönmüştü. başka bir arkadaşımda geçe sene bu motordan aldı. bende şehiriçi asfaltta kısa bir tur atarak denedim. hızlanma ve son süratte kıyaslarsak gücü ramzey 200 e göre az ama koltuğu daha rahat. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.