Arama sonuçlarınız

1. serdar tan

Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road Gezisi ve Piknik (21-22 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road Gezisi ve Piknik (21-22 Mart 2009) ahmetcim hoş geldiniz güzelbi gezi olduguna sevindim bide göesel görebilsek sevinirim

2. serdar tan

Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road ve Piknik Duyurusu (21-22 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road ve Piknik Duyurusu (21-22 Mart 2009) arkadaşlar foto ları cok iyi cekmeyin bizimde canımız var üzülmüyelim
  3. serdar tan

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road ve Piknik Duyurusu (21-22 Mart 2009) slm arkadaşlar cok isterdim malesef bu akşam bodruma gitmem gerekti tekne işi var bizim sezonda acılıyor herkezden özür dilerim

4. serdar tan

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road ve Piknik Duyurusu (21-22 Mart 2009) arkdaşlar benim arabanın şaf istavrozu vede şaflar deyişecek bende gelemiye bilirim gerci cumartesi belli olur selamlar.
  5. serdar tan

Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off-Road Gezisi (15 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off-Road Gezisi (15 Mart 2009) hani bu hafta boşmuyuz yol yapmıyoz mu melihbey daha link bile acılmış deyil :)

6. serdar tan

Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off-Road Gezisi (15 Mart 2009)

arkadaşlar sorunsuz bi gezi oldu emegi gecen herkeze cok teşşekkür edrim.nejat abi ve halil kardeşimizden foto bekliyoruz

7. serdar tan

Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009) benim zincirim yok arkadaşlar umarım yolda kalmam
  8. serdar tan

Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009) inşallah burhan amca pazar günü nü 4 gözle bekliyoz ::)
  9. serdar tan

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009) evet arkadaşlar galiba zorda olsa gine birleştik.yine beraberlik dosluk ve kardeşlik kazandı pazar günü biaksilik olmazsa görüşmek dileyigle ;)

10. serdar tan

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009) nasıl iki guruba ayrılıyoruz arkadaşlar hani? ancaberaber kanca beraber dik? :)

11. serdar tan

Gümüldür Maydonoz Koy Etkinligi

Ynt: Gümüldür Maydonoz Koy Etkinligi nejat abicim bende cok merak ediyorum inşaallah beraber keşif yaparız
  12. serdar tan

Gümüldür Maydonoz Koy Etkinligi

merhaba, arkadaşlar ben dayanamayıp bu hafta biraz gezdim melih beye rica etsem bide gümüldür tarafına bi etkinlik organize ederse sevinirim ;) Gezenbilir Doğaya Saygılı Off-Road Manifestomuz : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18780.0

13. serdar tan

Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009) resim paylaşımı icin herkeze teşekkür ediyorum
  14. serdar tan

Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009) arkadaşlar resim ve videolar bukadar deyildi diye hatırlıyorum ama cok yorucu bi pazardı anca dinleniyoruz
  15. serdar tan

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009) arkadaşlar cok keyifli bi geziydi katılamayanlar icin cok üzgünüm,şükürkazasız belasız atlattık bu geziyide,ufak bi kaza gecirdik oda okanın arcta oldu ama kısa zamanda onuda cözdük,neyse arkadaşlar bu...

16. serdar tan

Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 Duyurusu (28 Şubat - 1 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 Duyurusu (28 Şubat - 1 Mart 2009) ercan abicim sen sıkılma benim nivanın önüne kar küreme aparatı takarız hem visky iceriz icinde hemde yolu acarız......
  17. serdar tan

Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 Duyurusu (28 Şubat - 1 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 Duyurusu (28 Şubat - 1 Mart 2009) melih abicim benim arabanın lastikleri karda sorun yaratır mı acaba ben bu lastikleri hic karda denemedim
  18. serdar tan

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 Duyurusu (28 Şubat - 1 Mart 2009) erco kürekler senden visky benden ne dersin.bi de ahmede ulaşan varmı arabasının eksiklerini hallettimi acaba?arabasına yardım edebileceyim birşey varsa lütfen ulaşsın elektirikle ilgili her türlü...

19. serdar tan

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 Duyurusu (28 Şubat - 1 Mart 2009) melih abicim eline sağlık cok güzel kareler pazar gününü sabırsızlık la bekliyorum
  20. serdar tan

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 Duyurusu (28 Şubat - 1 Mart 2009) umarım gecen gezide oldugu gibi bu haftada melih abinin ve okanın arabası bize bu haftada süpriz yapmaz,gecen gezide baya yorulmuşlardı gerci bu hafta cok yagmur yagmadı ama nasip

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri