Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road Gezisi ve Piknik (21-22 Mart 2009)
ahmetcim hoş geldiniz güzelbi gezi olduguna sevindim bide göesel görebilsek sevinirim
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road ve Piknik Duyurusu (21-22 Mart 2009)
arkadaşlar foto ları cok iyi cekmeyin bizimde canımız var üzülmüyelim
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road ve Piknik Duyurusu (21-22 Mart 2009)
slm arkadaşlar cok isterdim malesef bu akşam bodruma gitmem gerekti tekne işi var bizim sezonda acılıyor herkezden özür dilerim
arkdaşlar benim arabanın şaf istavrozu vede şaflar deyişecek bende gelemiye bilirim gerci cumartesi belli olur selamlar.
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off-Road Gezisi (15 Mart 2009)
hani bu hafta boşmuyuz yol yapmıyoz mu melihbey daha link bile acılmış deyil :)
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009)
evet arkadaşlar galiba zorda olsa gine birleştik.yine beraberlik dosluk ve kardeşlik kazandı pazar günü biaksilik olmazsa görüşmek dileyigle ;)
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009)
nasıl iki guruba ayrılıyoruz arkadaşlar hani? ancaberaber kanca beraber dik?
:)
merhaba, arkadaşlar ben dayanamayıp bu hafta biraz gezdim melih beye rica etsem bide gümüldür tarafına bi etkinlik organize ederse sevinirim
;)
Gezenbilir Doğaya Saygılı Off-Road Manifestomuz :
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18780.0
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009)
arkadaşlar resim ve videolar bukadar deyildi diye hatırlıyorum ama cok yorucu bi pazardı anca dinleniyoruz
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009)
arkadaşlar cok keyifli bi geziydi katılamayanlar icin cok üzgünüm,şükürkazasız belasız atlattık bu geziyide,ufak bi kaza gecirdik oda okanın arcta oldu ama kısa zamanda onuda cözdük,neyse arkadaşlar bu...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 Duyurusu (28 Şubat - 1 Mart 2009)
ercan abicim sen sıkılma benim nivanın önüne kar küreme aparatı takarız hem visky iceriz icinde hemde yolu acarız......
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 Duyurusu (28 Şubat - 1 Mart 2009)
melih abicim benim arabanın lastikleri karda sorun yaratır mı acaba ben bu lastikleri hic karda denemedim
erco kürekler senden visky benden ne dersin.bi
de ahmede ulaşan varmı arabasının eksiklerini hallettimi acaba?arabasına yardım edebileceyim birşey varsa lütfen ulaşsın elektirikle ilgili her türlü...
melih abicim eline sağlık cok güzel kareler pazar gününü sabırsızlık la bekliyorum
umarım gecen gezide oldugu gibi bu haftada melih abinin ve okanın arabası bize bu haftada süpriz yapmaz,gecen gezide baya yorulmuşlardı
gerci bu hafta cok yagmur yagmadı ama nasip