Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 Duyurusu (28 Şubat - 1 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,450
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 Duyurusu (28 Şubat - 1 Mart 2009)

ercan abicim sen sıkılma benim nivanın önüne kar küreme aparatı takarız hem visky iceriz icinde hemde yolu acarız......

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 Duyurusu (28 Şubat - 1 Mart 2009)

yürü be serdar gönuller bir olsun gerisi dagları bile deleriz

siteye sonunda ulaşabildim. ahmet'in arabasında arıza yapıldı, yedek lpg tankı yaptırıyordu en son aradığımda. tekerleklere zincir alsak mı acaba?

VoDaFoNeCeLL' Alıntı:
tekerleklere zincir alsak mı acaba?
zincirmi nasıl bişey ne işe yerar

th_Film_0005.jpg

:D

yunus bey, eğer videolardaki kadar kar varsa lastiğe bile gerek yok. jant üzerinde de giderim :D

bu güne kadar sadece iki kez, kar seviyesi yarım metreyi geçen ve yol olmayan arazide kullandım zinciri. bir daha da kullanacağımı sanmam. baklası kopan zincir çamurluğa vuruyor diye araçtan inmek için kapıyı açtığımda, rüzgar kapıyı koparıp uçurdu. uçan kapı ön çamurluk ve kaputu mahvetti.

zincirin yamulttuğu arka çamurluk, kopan kapı menteşeleri, kapının yamulttuğu ön çamurluk ve kaput, boyası filan derken 750 ytl gitti.

zincir mi, allah korusun !

Ben şaka yaptıydım zate ;)
zate zincir takanlarla nasıl dalga geçildiginide gördüm ;D
ya o nasıl bir rüzgarmış aracı uçurmadıgınıza duva edin bence geçmiş olsun
selamlar...

hayatımda öyle bir rüzgar görmedim. kapıyı açmamla beraber son görüşüm oldu :D

evet arkadaşlar hazirlıklar tamammı sabah ola hayır ola

Bu hafta geziye ben de gelmeyi isterdim ama kaputu boyamak için 2 gündür zımpara yapıyoruz yarın macun çekmeye başlayacağız ve geçen geziden edindiğim tecrübe ile

arazide benim LR ile 120 km bana ve misafirlerime eziyet olur :smiley:

ama aranızda bulunmak ve kaleyi görmeyi çok isterdim. Umarım Melih abi havalar ısındığında kaleye bir gezi daha yapar da biz de aracımızın tavanı sökük ön camları yatıkken geziye katılırız :smiley:

Zararsız ziyansız güzel bir gezi geçirmeniz dileğimle
Özgür

özgür gelsen iyi olurdu. Artık bir dahaki geziye. Viskiyide ben içerim kürüğide ben sallarım desem bana kızarmısınız :smiley: Aracım hazır yeni distirbütör ikinci lpg tankı 32+50 =82 x 0.8 = 65,6 lt lpg ve 20 llt benzinle yola çıkacam insallah. İnsallah kazasız belasız arızasız bir gezi olur. Sabah görüsmek üzere. Bulusma yerinyle ilgili .ir sıkıntı olursa 0-532-2764281 numarasından bana ulasabilrsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26152.60
gecikmeden dolayı kusurabakmayın :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri