Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 Duyurusu (28 Şubat - 1 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,450
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 Duyurusu (28 Şubat - 1 Mart 2009)

1-Melih (def11o) (kamp ekibi )
2-Okan(Def110) ( kamp ekibi )
3-Serkan(110)
3-Ozan(DiscoII)
4-Görkem (Def110) (kamp ekibi )
5-Aykut (Def110)
6-Ömer(Def90) (kamp ekibi )
7-Türker(Daihatsu) (kamp ekibi )
8-İsmail(jeep)
9-Furkan(L200)
10 Ugur LR110 terslik olmazsa yanınızdayım
11- Sinbad (Turgay)
12- Erdal / Kerem (Disco-I)
13- Ahmet ( land 110 karavan )
14- Mehmet km (niva)

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 Duyurusu (28 Şubat - 1 Mart 2009)

selam arkadaşlar iki gün siteye uürayamadım gergin notları
görünce üzüldüm.Bizler doğayla özdeşleşmiş insanlarız
özlediğimiz yaşam şekline araçlarımızıda dahil etmek çabasındayız
doğanın bu ağaç burada büyümesin şu derenin buradane iş var
dediğini gördünüzmü koca izmirde hür yaşamayı düşünen kaç kişiyiz
birbirimizin kıymetini bilelim .haydi en keyifli dağlara (benim meskenim dağlardır dağlar) herkezi kocaman öpüyorum.

selamlar herkese
bende kamp ekibinde olduğumu belirtmek istedim. herkese güzel bir gezi olması dileğiyle.

3-Serkan(110)
3-Ozan(DiscoII) (kamp ekibi)
5-Aykut (Def110)
8-İsmail(jeep)
9-Furkan(L200)
11- Sinbad (Turgay)
14- Mehmet km (niva)

arkadaşlar mesele gezmek görmek se ve de doğada dolaşmak sa biz de varız

listenin son hali
3-Serkan(110)
3-Ozan(DiscoII) (kamp ekibi)
5-Aykut (Def110)
8-İsmail(jeep)
9-Furkan(L200)
11- Sinbad (Turgay)
14- Mehmet km (niva)
15-erco (niva) copilot NİVACI
16-Nejat abi (niva)
17-serdar (niva)

Merhaba,
Arkadaşlar ptesi ya da salı günü aracımla uzun bir yola, Kars'a gideceğim için geziye katılamıyacağım, daha geç gidecek olsaydım katılmayı isterdim. Umarım sizler için eğlenceli ve bol çamurlu bir gezi olur.
Yolunuz neta olsun, görüşebilmek dileğiyle
Turgay

Bu hafta sonu yapacağımız rotanın GPS kayıtları ektedir. Dün yağan kar bize güzellikler katacaktır..Küreklei unutmayın yol açma çalışması var:smiley:))

Karagöl 1 003.jpg

Karagöl 1 012.jpg

GoogleEarth_Image.jpg

umarım gecen gezide oldugu gibi bu haftada melih abinin ve okanın arabası bize bu haftada süpriz yapmaz,gecen gezide baya yorulmuşlardı
gerci bu hafta cok yagmur yagmadı ama nasip

melih abicim eline sağlık cok güzel kareler pazar gününü sabırsızlık la bekliyorum

Melih Bey

gps kayıtlarınıza göre parkur toplam kaç km ?

Melih bey kırmızıyla cızılmiş yeri mi gezecez ayrıca serdarın dedigi gibi kareler super pazarı sabırsızlıkla bekliyorum

Bu parkuru tamamlayabilirsek 120-140km arası olacak.Ona göre tedariklerinizi yapınız.

Sevgili Erco esas parkur yeşil olan. Yeşil bittiği yerde yol çalışması yapacaz orayı yapabilirsek kırmızı devam edeceğimiz yol...Kürekleri unutmayın.. Umuyorum bu kadar kişi ve ekip ruhu bize kırmızı yolu gösterecektir. Bende bilmiyorum:smiley:))
Sevgiler

erco kürekler senden visky benden ne dersin.bi
de ahmede ulaşan varmı arabasının eksiklerini hallettimi acaba?arabasına yardım edebileceyim birşey varsa lütfen ulaşsın elektirikle ilgili her türlü sorunu nu cözebilirim

melih abicim benim arabanın lastikleri karda sorun yaratır mı acaba ben bu lastikleri hic karda denemedim

Sen merak etme her türlü yolu açar da yaparız da. Bu ekip güzel:smiley:)

serdar tan' Alıntı:
erco kürekler senden visky benden ne dersin.bi
de ahmede ulaşan varmı arabasının eksiklerini hallettimi acaba?arabasına yardım edebileceyim birşey varsa lütfen ulaşsın elektirikle ilgili her türlü sorunu nu cözebilirim

tamam ama viskiyı ben iceyım küregi sen salla serdar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri