Arama sonuçlarınız

1. lokosit

L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu?

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Teşekkürler, bu mum olayıda iyi birşeymiş:)) sağol link için siperiş vereceğim.

2. lokosit

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Teşekkürler Vardı galiba bakıyım bi linkini atarım.
  3. lokosit

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Teşekkür ediyorum. Daha önce hava filtresi çamur olmuştu ve filtre kutusunu yıkamak için su ile doldurmuştum ve su tahliyeden akmıştı. Şimdi araç çalışırken vakum yaptığı için filtreyi ıslatırmı diye merak ettim. Aslında az önce 100km yol yaptım...

4. lokosit

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok Arkadaşım sanyong ile asvaltta sürekli 4 çeker gidemezsin, gidersen lastikleri ve aksları eline alırsın, lütfen L200 ile kıyaslama çünkü L200 ve pajeronun diferansiyeli özeldir. sınırlı kaydırmalı diff den fazlası var.
  5. lokosit

2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi

Ynt: 2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi Şöyle söyleyeyim; rampa çıkarken90 ile girdiğin rampayı gazı fazla arttırmadan 90 ile bitirebiliyorsun, son hız fazla değişmiyor ama kalkış ve ara hızlanmalar bariz artıyor. Ralliart 2500tl civarı ve 167hp 402 tork oluyor. Birçok arkadaş powerbox kullanıyor...

6. lokosit

Ynt: 2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi Verdiğim tüm değerler ralliartlı değerler. Düzeltme yapayım yukarıda 12lt buluyor dediğim sürekli 4x4 kullanımla yüksek hızlarla olan değer. Arazide bi ara 30lt de gördü:))

7. lokosit

Ynt: 2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi Vallahi abartmıyorum, 6.2 yi defalarca gördüm ama şimdi olmuyor. Geçen seneye kadar klima açık 8lt civarı tüketimim vardı, yine 140-170km hızlarda seyrettiğimde 9,5 lt görürdüm.. Şimdi aynı kullanımla 12 lt e kadar çıkıyor(aynı lastikler ve aynı yolda) Ben...
  8. lokosit

Ynt: 2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi Lastikler aynı lastik 245/70/16 tavandaki aydınlatmalar 1lt den fazla artırdı yakıt tüketimini
  9. lokosit

Ynt: 2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi benim tavan lambaları yakıtı çok etkiliyor, onlar yokken ort. 80 km hız ile bandırmadan çanakkale arası 6.2 yakmıştı. Şimdi mümkün değil:(

10. lokosit

Kemerburgaz Çiftalan'da Acemi Offroad'çular (19 Aralık 2010)

Ynt: Kemerburgaz Çiftalan'da Acemi Offroad'çular (19 Aralık 2010) Böyle gezilerinizin devamını dilerim, Paylaşım için teşekkürler. Kırmızı L200 vinci nasıl gizlemiş oraya çok mesak ettim, koca vinç nasıl sığmış oraya, yapılan tadilatı özetleyebilirmisiniz?

11. lokosit

Ynt: 2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi Arkadaşlar komik gelebilir ama benim 2008 L200 ile 1 tona yakın yük ile 90 sabit hız ile uzun yolda 7,5 lt tüketim oldu, boşken şimdilik 8lt üzeri yakıyor. Aynı yükü daha sonra tekrar yükledik ve aynı kullanımla yakıtta değişme olmadı. Boşken daha fazla...
  12. lokosit

İşte Yeni L200

Ynt: İşte Yeni L200 Bu turuncu yapma işi biraz süre alacak, aaz önce tesadüfen gördüm, Bull un bir mesajında yeni kasa turuncu bir uzun L200 resmi var ve o resmi görünce kararımın doğru olduğuna emin oldum. Dün snorkel taktırdım, sırada vinç var, renk değişikliğini en son sıraya koydum.

13. lokosit

İşte Yeni L200

Ynt: İşte Yeni L200 Osman bey hayırlı olsun aramıza hoş geldin, kazasız belasız kullanmanı diliyorum. Tavsiyem; kışı 4H modunda geçir.. İsteğim; Kullanmadığın pickup kalmadı:)) Karşılaştırmayı en iyi sen yaparsın:) Tavandaki büyük sis farları çok yakışıyor ama yelken gibi rüzgarı kestiği için...
  14. lokosit

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Teşekkürler :) Cihat bey akşam takıldı ve sanayiden eve kadar kullandım 120km hızda rüzgar sesi olmadı, tüketim için henüz erken ama performansta bir değişiklik hissetmedim. Ön direğin önünde kaldığı için görüşü hiç etkilemedi. Farkedebildiğim...
  15. lokosit

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Sağolasın Mert, hakikaten dayanamadım:)) Daha doğrusu kıydım ve kestirdim ;D Diğer fotoları arazide çekerim:)

16. lokosit

Satılık Uygun Fiyatlı Vinçler

Ynt: Satılık Uygun Fiyatlı Vinçler takip
  17. lokosit

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Çok teşekkürler :) Bu sene işten güçten hala siftah yapamadık ama fırsat bulur bulmaz dalacam derelere:))
  18. lokosit

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Bugün snorkel takıldı ama fotolar az olmuş :(( Hava filtresi ve radyatöre su alıp veren küçük bidon yer değiştirildi ve kesime başlandı. Çamurluklardaki davlumbaz söküldü ve snorkel çamurluğa vidalandı. Montaj, eleman yetenekli olduğu için 1 saatte...

19. lokosit

L200 Magnum

Ynt: L200 Magnum Selam Bilgin kardeşim sanırım mobillere sorunsuz ulaşmak için tercih ettin bu aracı. Hayırlı olsun kazasız belasız kullan.. Tavsiyem BF Goodrich AT yada silverstone AT117 lastik almandır. Hem asvaltta hemde çamurda yolda bırakmaz. Kar performansını bilmiyorum ama 4 adette kış...
  20. lokosit

Yeni kasa L200 (2007+) donanım paketleri

Ynt: Yeni kasa L200 (2007+) donanım paketleri magnum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd