Arama sonuçlarınız

1. memorian

Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D

Ynt: Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D çok uzun olmaları bi defa büyük dezavantaj.. örneğin bir cj-5 in hoplaya zıplaya geçebileceği yerde bu arkadaş asılı kalabilir. yaklaşma açıları vs için ne kadar zorluk çıkarır tahmin etmesi zor değil.. ancak bir de şu durum var bunlar dodge...

2. memorian

Orvisin farkı??

Ynt: Orvisin farkı?? keşke böyle ifade etseydiniz. bence bir anormallik yok. ruhsatta orvis olarak geçmiyordur normaldir. yoksa eğer yukarıda yazılanların hepsi aracınızda mevcutsa o kadar zahmete kimse girmez gibi geliyor bana.
  3. memorian

Ön ve Arka Lastik Ebat Farkları.

Ynt: Ön ve Arka Lastik Ebat Farkları. !!! dikkat !!! araçta kilitli diff varsa sağ ve sol lastik ebatlarınında birbiriyle aynı olmasına dikkat ediniz!!!

4. memorian

Orvisin farkı??

Ynt: Orvisin farkı?? avatarınızdan anladığım kadarıyla aracınız zaten 96-98 model, yani şeritsiz, o yüzden onu geçtik. jantlarınızın sarı olan kısımlarını nefti yeşile boyatırsanız, takozla 2 inch kadar yükseltme yapar, sonra ona uygun lastik alırsanız, bir orvis edition satılık ilanlardan...
  5. memorian

Karar Vermek Konusunda Yardım

Ynt: Karar Vermek Konusunda Yardım asvalt ağırlıklı kullanacaksanız bir defa xj kasa kodlu araçlara yönelmeniz bence anlamsız. (yakıt probleminizin olmadığını düşünerek söylüyorum yoksa 4.0 motor ve kasanın daha hafif olması yakıt tasarrufu demektir elbette). xj arkasında makas sistemi...

6. memorian

ZJ'de Orjinal CD Çalma ????

Ynt: ZJ'de Orjinal CD Çalma ???? bazılarında da lens artık kullanılmaz hale gelebiliyor. benim aracımın orjinal cd playeri aldığım 10 orjinal cd nin ortalama 8 tanesini hiç okumuyordu. tamiri zaten kendi fiyatı kadar olduğu için bi lg aldım yerine. temelden çözüm. illa orjinal olsun...

7. memorian

zj grand cherokee grand voyager farkı

Ynt: zj grand cherokee grand voyager farkı eğer sonradan sökülmediyse grand wagoonerlar ahşap kaplamalı olurlar. gördüğünüz araç 93-95 arası makyajsız kasa ise belki grand wagoonerdır da kaplamaları katledilmiştir. yok makyajlı 96 sonrası ise zaten wagooner olma şansı yok. en fazla yazı...
  8. memorian

4.0 chrokee ye elektrikli havalı alçaltılıp yükseltilebilen süspansiyon

Ynt: 4.0 chrokee ye elektrikli havalı alçaltılıp yükseltilebilen süspansiyon bu tür uygulamaların hiçbiri cherokeelerde tam randıman sağlamaz. bana kalırsa denemeyin.
  9. memorian

Orvisin farkı??

Ynt: Orvisin farkı?? 93-95 model orvislerin kapı şeritleri koyu kırmızı renk olur, bu renk aynı modellerin limitedlerinde sarı, laredolarında siyahtır. 96-98 orvislerin jantlarının içeri bakan kısımları yeşildir, diğer modellerde sarı veya gri. orvis modellerinde koltukların büyük bölümü yine...

10. memorian

Alaskan Malamute Yavrusu Arıyorum

Ynt: Alaskan Malamute Yavrusu Arıyorum çok güzelmiş gerçekten, ama mergenin dediği gibi malamut mavi gözlü olmaz, yavrunuz tüylerinden ve kafasının büyüklüğünden anladığım kadarıyla husky-malamut kırması, teşekkür ederim ilginiz için.. bu arada halen erkek malamut yavrusu aramaktayım..

11. memorian

1997 ZJ Sunroof

Ynt: 1997 ZJ Sunroof yine sanırım aynı bloğun sonunda büyük bir hurdacı da var, grand cherokee gibi amerikanlar için ayrı bir deposu olan, amerikanlar için benim bildiğim ankaranın en büyük hurdalığı ancak şimdi ismini hatırlayamadım belki 'ünlü' falan olabilir adı, gitmişken oraya da...
  12. memorian

1997 ZJ Sunroof

Ynt: 1997 ZJ Sunroof burak bey umarım işinize yarar, ben güneşlik tırnağı gibi ufak parçaları falan bulabilmiştim orada.. adresi vereyim yıldız sanayi sitesi 4.blok no:4 ostim.. enver tükenmez cep no: 0532 475 99 69.. jeep market no: 0312 354 27 37 - 0312 354 26 37.. enver bey sahibi olur...

13. memorian

ZJ Dıştan Boyatma Maliyeti

Ynt: ZJ Dıştan Boyatma Maliyeti ankara şaşmazda zj büyüklüğündeki araçları 3.500 tl civarında boyayan çok yer var benim bildiğim, ama ne derece kaliteli olur, ucuz mudur pahalı mıdır bilemiyorum
  14. memorian

ZJ Deri Döşeme

Ynt: ZJ Deri Döşeme uygun olduğum bir ara uğrayacağım tekrar teşekkürler
  15. memorian

1997 ZJ Sunroof

Ynt: 1997 ZJ Sunroof ankarada jeep market var ostim tarafında, oraya sorabilirsiniz.. yeşil cherokee bertan tavsiye etti derseniz yardımcı olurlar.. bulursam tel nosunu da yazacağım

16. memorian

ZJ Deri Döşeme

Ynt: ZJ Deri Döşeme nazif bey ankaradaki bu yerin adresini ve varsa telefon numarasını alabilir miyim ? benim araç şoför koltuğunun kapı tarafından deforme oldu biraz, kime gitsem ben baştan kaplarım pahalı olur diyo bana.. iki ufak sökük için bütün koltuğu yeniletip orjinalliğini kaybetsin de...
  17. memorian

Bu 98 5.2 ZJ de benim küheylanım.

Ynt: Bu 98 5.2 ZJ de benim küheylanım. hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın.. yüksek yakıt problemini çözebildiniz mi ?
  18. memorian

jeep cherokee xj

Ynt: jeep cherokee xj özkan kardeşim senin cevap verme hevesini ben anlıyorum da için rahat olsun kimseyle kafa falan bulmuyorum, yukarıda bana istinaden yazdığın ilk mesajı oku da uslubuna bi bak gereksiz gerilim yaratmışsın verdiğin fiyata yorum geldi diye, ben gerdiğin ortamı yumuşatmak için...

19. memorian

jeep cherokee xj

Ynt: jeep cherokee xj ahmet usta altın kaplamayla yükseltti aracı o zaman :D bildiğimiz takoz yükseltme için oradan belirttiğim gibi fiyat almıştım, geçen yaz. neyse belki işlem farklıdır, yükseltme farklıdır, olabilir
  20. memorian

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? konuşulanlardan etkilendim kuş sesi dinliyorum ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri