Arama sonuçlarınız

1. mertozzy

Discovery 1 Aşırı Yakıt Sorunu?

Ynt: Discovery 1 Aşırı Yakıt Sorunu? aslan besliyoruz yaa... yakıtı düşünmicez artık... bende çok uğraştım düşürmek için... ama düşmüyorr... ;D ;D bende saldım artık....

2. mertozzy

Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük

Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük Yok yok... yemişler benii :) şase almamış... yani hiç bişii yok.. tertemiz çalışır durumda vincim :) beklerim araziye :P çekmeyeee... çekilmeyeee... zaman zaman arabaları yanak yanağa öpüştürmeye ;) ;)
  3. mertozzy

Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük reca ederim ne demek.. bugün ben seni yarın sen beni.. bu arada benimde vinç komple yanmış :) sizlere ömür yaniii :) yeni vinç almak gerek... :(

4. mertozzy

Bursa İnegöl'de Unimoglar Toplanıyor

Ynt: Bursa İnegöl'de Unimoglar Toplanıyor ehe ehe... sen şimdi böleee dedin ahmet abi ama... arka lastikle çamurluk arası mesafeye ve amotisörün kapanma mesafesine bakar mısın? sanki artikülasyonda sürtecek gibi duruyor.. ondan sordun... yani cehalet benim ki... ama olsunn.. :)
  5. mertozzy

Bursa İnegöl'de Unimoglar Toplanıyor

Ynt: Bursa İnegöl'de Unimoglar Toplanıyor araç çok güzel olmuş... bu aracı araziye sokacak mısınız??

6. mertozzy

Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük e abi ben sana söyledim iki çekerdesin diye... sen yok dedin ;D ;D yok a/t dedin... yok 31" dedin... yok 4 çeker dedin ;) yani 4 çekerde olsan çok rahat çıkardın orayı :)

7. mertozzy

Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük etaplar gerçekten çok keyifliydi... eğlenceli, sakin ve bol karın doyurmalı bir gündü.. emeği geçen herkese çok teşekkür ederim... bol bol çamurlandık... ;D
  8. mertozzy

SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı

Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı teşekkürler... ben ilanınız daha önce incelemiştim ;) özelden mesaj attım... görüşürüz...
  9. mertozzy

Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı bu arada mantıklı binek oto takas tekliflerine de açığım... ;)

10. mertozzy

Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı tşkr :)

11. mertozzy

Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük bende akşam birkaç video atacağım ;D ;D ;D
  12. mertozzy

Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı GÜNCELDİR... 2001 Discovery II / V8 Otomatik Prince LPG / 2 aylık Alpine Dvd Player / dokunmatik ekran + Amfi + JBL Sub Rad-1 Dijital eğimölçer Midland Alan78 CB telsiz G4 roofrack Özel yapım slidebar / arka Tampon Warn 9100 lbs vinç Cooper STT...

13. mertozzy

Discovery 2 V8 Arazi Uyarlamaları

Ynt: Discovery 2 V8 Arazi Uyarlamaları sağol burak... şimdi bi arka tampon işine giriştik... 2 haftadır tamponsuz geziyorum... ;D ;D
  14. mertozzy

Ynt: Discovery 2 V8 Arazi Uyarlamaları var var abi... ümraniye sanayide iyi bir arkadaş var... ;D ;D ;D ama kötü işçilik yapar... kazıklar :P :P :P
  15. mertozzy

Ynt: Discovery 2 V8 Arazi Uyarlamaları valla gayet memnunumm... hiç bir sıkıntı çıkartmadı... ;)

16. mertozzy

2004-2005 Honda Accord 2.4 ARIYORUM...

Ynt: 2004-2005 Honda Accord 2.4 ARIYORUM... hala arıyorum.... yok mu gören bilen ?? ;D ;D ;D
  17. mertozzy

2004-2005 Honda Accord 2.4 ARIYORUM...

Ynt: 2004-2005 Honda Accord 2.4 ARIYORUM... hala arıyorum.....
  18. mertozzy

THE TEAM 34 Siltaş/Sofular 02.01.2011

Ynt: THE TEAM 34 Siltaş/Sofular 02.01.2011 eheeheheheee... abi sorma... direksiyon hangi ara döndü.. ben hangi ara kornaya bastım falan hiiiiç hatırlamıyorummm ;D ;D ;D

19. mertozzy

Ynt: THE TEAM 34 Siltaş/Sofular 02.01.2011 bam güm nasıl girilirrrr.... ;D ve buna rağmen nasıl çakılırrr ;D ;D ;D
  20. mertozzy

Ynt: THE TEAM 34 Siltaş/Sofular 02.01.2011 aynen aynen... ben kışa girmeden bakım yaptırdım... ama bu çelik halat canımı sıkıyorr.. devamlı bir dönüyor, eziliyor sıkıyoo falann.. uyuz oluyorum... ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR