Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olcaytogezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 222
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,500

olcaytogezer

Zirve
Yer
Afyon
Günaydın,

Dün bir dostumuzun davetlisi olarak kahvaltıya gittiğimiz Yeşilvadi'de canımız akşama kadar ayrılmak istemedi........ :smiley: :smiley:

Ahmet Öztürk, Burak Akkan, Mert Yasin, Kaan Gürgenç, Cem ve Ersel dostumuz (çocukları bahane edip erken kaçtılar),...bu günde bir araya gelmemizi sağlayan Ömer bey sayesinde ailecek güzel bir gün geçirdik.....

Zaman zaman kaşıntımız tuttuğunda ise mekan sahibimiz Dayının mihmandarlığında Yeşilvadi civarında keşfe çıktık,... Keşif diyorum ama Dayı burdan demese normalde gireceğimiz bir yol değil..... ;D ;D...zaman zaman arabanın içinde yüzüme dal gelmesin diye kafamı gayri ihtiyari eğdiğim anlar bile oldu.... ;D ;D ama herşeye rağmen keyifli , güzel yerlerdi....tabi her turun ardından sıcak çayları içtiğimiz başlangıç noktasına dönüyorduk....

Ömer bey, tekrar teşekkürler davetiniz ve dostluğunuz için...börekler ve verdiğimiz zahmetler için de eşinize de ayrıca teşekkürler....Tabi ki dayı ve eşine de........

Kurt dökme resimlerini akşam yükleyeceğim, dün fırsat bulamadım.....özür... ::smiley:

Bu arada Kaan arkadaşımız da , aracını ilk defa milli yaptı, güle güle kullansın.....ilk sefer için kutlayacağımız yere sokamadık.... 8) 8) 8), özür..... 8) bir dahaki sefere..... ;D ;D ;D

Etiketler

Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük

bende akşam birkaç video atacağım ;D ;D ;D

Gerçekten çok keyifli bir gün geçirdik.

Bizi davet edip harika bir şekilde misafir eden sevgili Ömer Abi ve değerli eşine, hazırladığı harika börek ve diğer yiyeceklerle karnımızı doyurmamızı sağlayan Haydar Abi ve değerli eşine çok teşekkür ediyorum. Özellikle kızım hiç ayrılmak istemedi oradan. Ekısa zamanda tekrar raghatsız edeceğiz. Sanırım bıktıracağız. ;D ;D ;D

Ayrıca o gün beraber olduğumuz tüm arkadaşlara teşekkürler, iyiki varsınız, sizlerle beraber olmak çok güzel.

Resimleri bekliyorum heyecanla, özellikle VX100 ümün tepe çıkış fotolarını merak ediyorum. ;)

Bizimde programımız olmasına rağmen geç oldu demedik , üşenmeden bastık gittik ve 2 nci yiyenbilir faslına yetiştik, iyiki de yetişmişiz fazlasıyla değdi doğrusu.

Ömer Beye ve eşine dostlukları ve güler yüzleri için ne kadar teşekkür etsek azdır.Tabiki de dayı ve teyzenin de ellerine sağlık , onları biraz yorduk sanırım.

Tüm dostlarıma selamlar ve teşekkürler.

Ahmet Öztürk

Selam arkadaşlar,
Bizler ssizlere teşekkür ederiz,güzel insanlarla tanışmak daha güzel.Ekip ruhu işte bu.
Haydar abi bile çok keyif aldı,oraları yüzlerce kez gezmiş olsa bile.Sayenizde fj 45 denemiş oldum.Her zaman bekleriz,sizlerle olmak keyifliydi.
(Bu arada Haydar abi yeni güzergah arayışına başladı)

vadili' Alıntı:
Selam arkadaşlar,
Bizler ssizlere teşekkür ederiz,güzel insanlarla tanışmak daha güzel.Ekip ruhu işte bu.
Haydar abi bile çok keyif aldı,oraları yüzlerce kez gezmiş olsa bile.Sayenizde fj 45 denemiş oldum.Her zaman bekleriz,sizlerle olmak keyifliydi.
(Bu arada Haydar abi yeni güzergah arayışına başladı)
ömer bey dayımın içinde uyuyan gezgini uyandıracaksınız.düşecek ivedik yollarına.sayenizde gezenbilirciler yeşilvadi müdavimi olacak sanırım

tyt.fan' Alıntı:
ömer bey dayımın içinde uyuyan gezgini uyandıracaksınız.düşecek ivedik yollarına.sayenizde gezenbilirciler yeşilvadi müdavimi olacak sanırım
aynen öyle olacak, dayıyı üye yaptık bile....Toyota'ya ayağı bastı bir kez..... ;)

bira yüklemeye başlıyayım bari.....ilk partı Yeşilvadi köyü civarı.....

DSC_0004.jpg

DSC_0006.jpg

DSC_0008.jpg

DSC_0011.jpg

biz köy içinde evinin çayırına giridğimizde içten içe kızıyodu.petlaslarla çayırını oyuyoruz diye.aslında köyün gezilecek epey güzel parkurları var.melen inşaatı biraz etti köyümüzün içine.yangın kulesine çıkan parkur mesela.yada soflar rampa sının tam karşısından girip kurtköy civarına çıkmaca.dayım eski arazigezginlerindendir.power wagon sahibiydi 70 lerde.dağları karış karış bilir

belli, korkmayın girin 100 metrelik ırgat var demesinden belli.... ;D ;D.ama çayırlara girenlere kızma işini bırakmış anlaşılan...biraz sulak bir tarla gördüğümüzde, girebilirsiniz boş diyordu.... ;D ;D

tarihi eser bi bmc traktör ü var onu diyodur.kimseyi yedirmez kurda kuşa.avcıkoru üvezli kalealtı ahmetli civarında kaldığınızda

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR