Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olcaytogezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 222
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,869

Etiketler
Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük

selam,
birkaç resim göndereyim dedim ama olmadı.İki parkura baktım bugün.sabahki parkurda son 500 metrede kaldım ,sağolsunlar traktör geldi çıktık.
İkinci parkur beni iyi yordu.Özellikle bir noktada çok takıldım vinç yetersiz kaldı beni çıkartamadı.makara yardımıyle çıktım ama bana sorun.
Şunu anladım ki büyük vinç her zaman avantaj,faydası var zararı yok.Lastiklerde AT olunca 30 dk parkur ,2 saat oldu.

Cem keşif için gittiğimde birkaç resim çektim telefonla ,ama gönderemedim

ömer abi sen bu hafta oraları bi keşfet haftaya organizasyon yapalım abi ;D

Bugün keşif için arazideydim,yarın arkadaşlar geliyorlar,senin başka programın mı var niye gelmiyorsunuz

Uzun uzun yazmışsınz, okuyamadım sadece fotolara baktım. En güzelide yeşil araç olmuş :D

pandipieri' Alıntı:
Olcay abi bu arada fotolar yine muhtesem (herzamanki gibi) ...
sağol Serkancığım, gel seni de resimleyelim....ama kıyamam senin aracı bu yerlere sokmaya....Burak sabah bende aracı alayım bir arazi görsün dediydi, vaz geçirdim...döndüğümüzde hala almadığına üzülüyormusun diye sordum, abi iyiki almamışız dedi.... ;D ;D..hoş hala rütbesiz dolaşıyor ama, olsun... ;D

Burak ve Ahmet kardeşler bugünkü gezi resimlerini burayamı yosa başka başlıktamı taplayalım

[attachment=1]

DSC_0444.jpg

Ömer abi koyalım buraya resimleri devamı olsun.

Bu arada yine bizi ziyadesiyle ağırladınız, herşey için hepinize çok teşekkürler.
Ben bugün çok mutluydum çünkü uzun bir aradan sonra FJ40 ımla arazide hasret giderdik, bayılıyorum bu arabaya.

vadili' Alıntı:
Burak ve Ahmet kardeşler bugünkü gezi resimlerini burayamı yosa başka başlıktamı taplayalım

Arkadaşlar Ömer abi yeni başlık açmış bugünkü gezi için, linki aşağıdadır.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67680.0;topicseen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR